Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Helnkat

Helnkat Pisálek fóra

lidičky prosím řetězů je moc málo :(

2. xxsoptikxx

xxsoptikxx Obyvatel fóra

Zdravím - pokud by se našel někdo, kdo by si na mě vzpomněl se světelným řetězem - oplatím. Můžu denně poslat 7 dárků a mí sousedé na mě nějak zapomínají. Předem díky

xxsoptikxx
    F77

3. jarulínek

jarulínek Zelenáč fóra

ahoj, najde se někdo, kdo by mi na oplátku posílal řetazy? děkuji

4. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Ahoj prosím pošlete mi světelný řetěz dík
    nick : .Johnny2

5. sysel8533

sysel8533 Zelenáč fóra

našel by se u někoho řetěz i pro mě - řetězy se špatně syslí. Díky sysel8533

6. 19janoti60

19janoti60 Rádoby autor

I já se přidávám k prosbě, mám obavy, že úkol nesplním. Pěkně prosím o řetězy. Pokud by nějaké zbyly, ihned přepošlu potřebným. Díky.

janoti70

7. lena3576

lena3576 Pilný autor

Ahoj, taky bych chtěla poprosit o světelné řetězy. Kdo můžete, prosím pošlete.
    Děkuji vřele všem už předem :p
    lena3576

8. monicka7210

monicka7210 Zelenáč fóra

Ahoj moc prosím kdo má volnej dárek a mohl by mě poslat řetěz budu moc ráda chybí ještě na poslední úkol celejch 450ks mám ještě 7 dárků tak můžu oplatit

9. BoXeRkA69

BoXeRkA69 Rádoby autor

ahoj prosím o řetězy děkuji BoXeRkA69

10. Eleonor2014

Eleonor2014 Rádoby autor

Ahoj najde se někdo,kdo by mě mohl prosím poslat řetězy?Předem děkuji. Eleonor2014

11. Mana12396

Mana12396 Pilný autor

Ahoj, moc prosím o světelné řetězy.
    Předem děkuji.

12. kacabka

kacabka Zelenáč fóra

Ahoj, moc prosím, kdo můžete pošlete mi světelné řetězy, vůbec mi nepadají. Předem děkuji. kacabka

13. .roksy.

.roksy. Rádoby autor

Ahoj, pokud máte ještě někdo navíc, prosím o světelný řetěz, vůbec mi nepadají :/ Můžu poslat i zpátky...

14. jachym1970

jachym1970 Pisálek fóra

jsem z toho už nešťastná, minule mi nenapadalo, nyní mám napěstováno achybí mi 350 řetězů. Snad dělám i něco špatně.

15. sponkam234

sponkam234 Zelenáč fóra

Ahoj, prosím pošlete mi světelný řetěz, pošlu zpátky, když to půjde.
    Díky.
    sponkam23

16. liliana3211

liliana3211 Aktivní autor

nájde sa dobré srdiečko, ktoré by mi mohlo poslať reťaz? slabo to padá...dakujem moc a vrátim

17. verunkastep

verunkastep Pisálek fóra

Ahol všichni, moc Vás prosím o zaslání světelného řetězu. Rostliny takřka napěstované a řetězů mi chybí ještě 100 do ukončení 3.úkolu. Hraji necelý měsíc, tak bych ráda získala první tajemné stáje. Moc a moc všem děkuji verunkastep

18. hansicek

hansicek Velmistr fóra

ahoj, tento komix je u mna co sa tyka vypadavatiek totalna katastrofa, este nikdy som na tom nebol tak zle a to poctivo od zaciatku pestujem, papam produkty a aj napriek tomu mi este chyba okolo 300 retazi, jednoducho vypadava vsetko mozne, len retaze nie (z 200 policok 8hod. maku s 30% bonusom vypadnu 4!!!) Mohli by ste mi prosim pomoct a nejake poslat?
    Vopred vsetkym nezistnym darcom dakujem.

19. zonicka1

zonicka1 Pisálek fóra

dobry deň, aj ja by som vas chcela poprosiť o svetelne reťaze, nepadaju mi a nepadaju, vsetko mam hotove, a vyzera to tak ze bez pomoci tu akciu kvoli nim nedokoncim, dakujem pekne.

20. Enny74

Enny74 Pisálek fóra

Ahojky prosím o světelné řetězi kdo má možnost poslat nebo má volné padají strašně málo všem moc děkuji :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.