Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. hb56

hb56 Rádoby autor

sháním ptáka kivi a nabízím za něj kowhai

2. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Nabízím červené stáje: kurník, výroba vajíček, kozí mlékárna, kachník, netopýrky 5x, ovčín 3x, kravín, kůň 3x, včelí úl a hledám červené stáje: výrobna vajíček, mýval, myšky, pes, králičí vlna, barvírna, guano, lanýž, výrobna kravského mléka, japonský kapr, koňské rodeo, včelín ... dám dvě ( i tři) červené stáje z tohoto seznamu za nějakou - růžovku :) pište holoubka ...

Naposledy upraveno: 13/6/15
  3. jolana4

jolana4 Rádoby autor

Ahoj,kdo mi může nabídnout Amherstii? Nabídku pište do pošty a za co vyměníte.

Naposledy upraveno: 13/6/15
  4. Barca.123

Barca.123 Zelenáč fóra

Ahoj :) Moc bych si přála: Tamarind, Amherstii, Slivoň trnitou a Mišpuli
    Nevím, co si za to představujete, mám tohle: xxl katalpa, xxl moruše, xxl javor, červení pštrosi a nějaké základnější TS - napište, co hledáte :)
    Věřím, že se nějak domluvíme :)

5. Grace007

Grace007 Pisálek fóra

Ahoj scháním : VÝBĚH PRO KIVI
    KOWHAI
    AMHERSTIE

Nabízím:XXL stromy
    Bez černý,granátovník, buk, mango,jeřáb, pitahaya, slaný, papája, vajíčkový, kumquat, citrónovník, papuščí strom,meruňka,ořech,švestka, moruše, hruška,dub,pomeranč,
    katalpa,kdoule,datle,oliva,mandle
    Chlívky:holubník, liška, ježek, myš, krtek, mýval, žáby, vlk, svišť, křeček, světluška, orel

pište na Grace007

6. snupinka12

snupinka12 Zelenáč fóra

• V tomto tématu je povolen jeden příspěvek denně.
    Sháním stáj kivi, kowhai, tamarindový strom, amherstiu

pište si co za to nick snupinka12

Sháním Johna Citrona ..spěchá :) nabídky do zpráv..nick Snupinka12

Naposledy upraveno moderátorem: 13/6/15
  7. Sabculiq

Sabculiq Zelenáč fóra

Ahoj, měla bych zájem o VÝBĚH PRO KIVI, ale nevím, co si za něj představujete a jaké máte požadavky :) Na farmě mám hodně věcí, tak bych moc byla ráda za holoubky s nabídkami, děkuji :)

8. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Nabízím výběh pro kivi a na oplátku bych chtěla nějakou růžovou stáj ( mám králíky, kachny, kozy, prasátka, slepičky a koníky). Pokud bude mít někdo zájem pošlete holoubka. krásné odpoledne všem, kterým se výměna povede!!!!;););)

9. law222

law222 Rádoby autor

Nabízím faraony Tutenramony (nejvýhodnější dekorka na BBZ)za růžovou stáj,výrobnu.Napište nabídku,domluvíme se.

10. xxsoptikxx

xxsoptikxx Obyvatel fóra

sháním:
    zimní pyramida
    pečená jablka
    kaštanový farmář
    kaštanový pavouk

Pište si co za to, nějak se domluvíme.
    xxsoptikxx

11. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Nabízím růžovou bio laboratoř nabídněte ;)

dannger11 a ezzra tohle ocenili.
  12. Cristenaa

Cristenaa Rádoby autor

• V tomto tématu je povolen jeden příspěvek denně.
    Ahoj všem, sháním dekorku papírové srdce a strom s kozím mlékem(případně kowhai)

na výměnu mám: ptáka kiwi(toho jen za oboje, případně jedno z toho plus něco jiného, záleží na domluvě),čápy,sovy,bez xxl,mirabelku,zlatý listnáč,magnolii,citronovník,pomerančovník XXL,švestku XXL, rohovník,granátovník,sakuru.pistáciovník.

Pište, třeba ještě někde něco vyhrabu a domluvíme se :) také mám nějaké starší dekorky, které mi leží v parku :)

Tak Ptáček kiwi už není!!! Děkuji moc iveek za výměnu :)

Nabízím stáje classic + a některé classic ++ kdyby někdo sbíral :) určitě se dohodneme..:)

Naposledy upraveno moderátorem: 13/6/15
    iveek tohle ocenil(a).
  13. darinamandarina

darinamandarina Rádoby autor

Ahojte,kto moze poslat za vymenu stajnu soba a krta a strom Tamarind a Amhersii,dakujem

14. zuzas66

zuzas66 Pilný autor

ahojky. nenabídne někdo J.Citrona nebo ty velmi žádané speci stromy amherstia, kowhai. za dekorace dávající BZ, BBZ, krejcary. xxl stromy chlívky atd. nabídky na farmu budu-li mít dohoda jistá.

15. harpyje*pralesní

harpyje*pralesní Zelenáč fóra

Zdravím,
    nabízím 2 kiwi + 2 kowhai + 1 amherstie za vraní úkryt IV růžový.
    Najde se někdo?

16. Sluníčko

Sluníčko Rádoby autor

sháním dekoraci lukostřelba dám za ní tamarind Žumpík

17. vavatava

vavatava Pisálek fóra

Nazdar susedia,moze niekto poskytnut stajnu soba ,vtakopyska ,sovy, medveda, vevericky a stromy Tamarind ,Amhersii,Baobabu,Trnku,Hurmi Kaki za vymenu hoci aj jednotlivo velmi pekne dakujem

18. manutd.007

manutd.007 Pisálek fóra

Ahojte, nemáte niekto navyše strom s kravským mliekom, alebo medový strom?

19. nanyblacks

nanyblacks Znalec fóra

Chybí mi jen amherstia a dám za ni 2-3 stromy XXl.

20. Štvorlístok1

Štvorlístok1 Pisálek fóra

ahojte, ponúkam: bocianov, žabky, ježkov, kohútov, vlkov, striháreň oviec červenú, sakuru, píniu, lokvát, mišpuľu, jahodový strom, javor japonský, citrónovník XXL, marhuľu XXL, javor cukrový XXL, rohovník, baza XXL a broskyňu XXL.:)

vavatava tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.