Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mkankova

mkankova Zelenáč fóra

ahoj jako všichni sháním kowhai a kivi navíc ještě strom s kozím mlékem a tamaríndový strom z dekorek sháním kanón se zmrzlinou a zmrzlinový stánek co by jste za ně chtěli? mám dost xxl stromů i z baha něco málo tajemného a oranžového červené ani růžové bohužel nemám písne někdo holoubka?

2. Hrnkajda

Hrnkajda Vážený autor

Ahoj Všichni.
    Sháním pavučinu mohu nabídnout kovhai, amherstii, holuby, ježky, žáby, vlky, čápi, kohouty, červené netopýry. Prosím pošlete holuba na Hrnkajda. Díky.

3. Pošta52

Pošta52 Zelenáč fóra

ahoj všem, nabízím krtka,ježka,veverky,motýli,holuby,křečky,orly a strom sakury. A potřebuji čápy,kohouty,medvědy,skunky a stromy samara, slivon a lokvát. ;)

4. Baajula

Baajula Pisálek fóra

• V tomto tématu je povolen jeden příspěvek denně.
    ahojky
    sháním:
    stromy: kowhai, amherstii
    chlévy: kivi ptáka
    dekorace : hopsající dort, teleportační paprsek, čas krmení, čas na hraní, sýrové fondue, večeře pro tři, štastný nový rok!
    Čokoládový lívanec
    nabízím:
    stromy: citronovník, zlatý, bez xxl, slaný, sladký, broskvoň, mišpule, vonící, rohovník, papouščí strom, pistáciovník, granátovník, kiwi, delonix, juvie
    chlévy: lišky, krtka, mývala, losa, čápa, kočku, ježka, holuba, žábu, vlka, křečka, skunka, orla, páva, textilní mlýn, losí podium
    MJS

za ptáka kiviho můžu nabídnout červenou kotlárnu, červenou netopýří jeskyni, červený kozí chlívek nebo červený včelí úl

Naposledy upraveno: 13/6/15
  5. alinkar

alinkar Rádoby autor

kdo podaruje chlívky včely,krávy,prasata,ovce atd do noemovky.dík

6. jancamamca

jancamamca Pisálek fóra

ahoj prosím kdo mi podaruje stáje do noemovky chybí mi kachny,ovce,prase, krůty,vylepšené bobry- ze stromů sháním amherstii výměna třeba za budhovu domluva jistá v rámci mých možností budu se snažit vyhovět když se nebude chtít třeba modré z nebe

7. ruda180

ruda180 Pisálek fóra

pokud máte někdo navíc skunka napište holubem co za něj DÍK

8. petapec

petapec Rádoby autor

nabízím Johna citrona, sháním růžové pandy

9. juracka

juracka Pisálek fóra

Ahoj nabízím budhova ruka,papouščí strom,sakura,katalpa xxl,citronovník xxl a další stromy,dekorace kouzelná lampa II,postel hrůzy a další a nějaké výběhy. Hledám kivi,kowhai,banánovník xxl,avokádo xxl a další.Pište nabídky nějak se domluvíme.A potom mám nějaké věci co klidně daruji tak začátečnici si napište ale žádne vlky,tamarindy a podobné novinky ale stromů stromů xl mám hodně nebo netopýri a další zkuste si napsat.

10. babickaivetka

babickaivetka Zelenáč fóra

prosim o darek jestli je to mozne jsem stara baka a neumim to moc pomahame vnucka te se to libi ale je narocnejsi na zviratka medved skunk a svist muzu vymenit zbeznymi zviratky nebo strom z baharamy take bezne ktere se dali koupit dekuji moc

11. akyraa

akyraa Aktivní autor

nemá někdo k darování krejcarové dekorace? nebo na rozumnou výměnu?:) (počet lístků je omezený)

12. blond87

blond87 Pisálek fóra

shanim ruzove vrany a nabizim za ne ruzove kachny a mombin xxl piste postou dekuji

13. Crower

Crower Vážený autor

Nabízím Růžové pandy / Chci 4 XXL Moringa
    Nabízím Růžové kachny / Chci 2 XXL Moringa
    Nabízím Růžové Kozí mléko / Chci 4 XXL Moringa
    Nabízím růžové Kraví mléko / Chci 4 XXL Moringa
    Nabízím Růžovou stříhárnu / Chci 4 XXL Moringa

Nabízím Slyšte andělé / Chci 1 XXL Moringa
    Nabízím Hroznový inspektor / Chci 1 XXL Moringa
    Nabízím Poraz Lukáše / Chci Balon z MS 2011 nebo Valentýnského kohouta

Nabízím Červené pejry / Chci 1 XXL Mango
    Nabízím Červené ryby / Chci 1 XXL Mango
    Nabízím Červené ovce / Chci 1 XXL Mango

Nabízím Červené peří / Chci 1 XXL Kumquat
    Nabízím XXL Broskev / Chci XXL Tomel

14. Rechtarka

Rechtarka Rádoby autor

sháním min. červené stáje krocan, ovce, prase, kráva, kůň, ryba, včela a pštros

nabídnout můžu: ježky, žáby, lišky, kočky, myš, mývala, kohouta a vlka

nabídky holubem, díky

15. opicevpeci93

opicevpeci93 Pisálek fóra

ahojky. za strom amherstie dam dekorace do stonku. pište na farmu co sháníte možná budu mít.

16. babicka42

babicka42 Pisálek fóra

• Nevkládej více příspěvků pod sebe. V tomto tématu je povolen jeden příspěvek denně.
    skalára.v mela bych rodeo ranc ale obycejny

poslu

prosim jak to mam poslat aby jsi to dostala

napis jak to mam udelat

Naposledy upraveno moderátorem: 13/6/15
  17. zdenina81

zdenina81 Rádoby autor

sháním růžovou výrobnu na koberce, růžovou výrobnu na hůlky- konkrétní nabídky prosím poštou děkuji :)

18. janesy

janesy Pisálek fóra

Ahojky farmáři, sháním strom KOWHAI, nabízím za něj vlky, najde se někdo?

19. zvoneček

zvoneček Aktivní autor

• Povolené je mať tu jeden aktívny príspevok za deň.Ak sa rozhodneš napísať ďalší príspevok v ten istý deň, tak si ten predošlý zmaž,ďakujem
    ahoj, stále hledám, ale nenacházím dekorky štastný nový rok, hopsající dort a čas hraní. Nabídne mi někdo, když budu mít vámi požadovanou věc?

jeřáb oskeruše jde posílat?

Naposledy upraveno moderátorem: 13/6/15
  20. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Dobré ránko ve spolek, poptávám:
    chlévy: oranžové pandy, oranžové nebo červené slepice a králíky, růžové chlévy jakékoliv za rozumnou protinabídku
    dekorace: horký pramen, chamele-sprcha, dikopunktura, kávovar, kouzelná lampa, sloní konfety, kritik kostýmů
    stromy: amherstie, kowhai

proti mám plno XXL stromů, TS stromů, výrobny, stáje myslím že je toho poměrně dost :) I řemeslnické produkty MJS nebo nápoje na BBZ, marmeláda z růží a jiné

Budu se těšit na holoubky :) Andulííí

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.