Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pig_boy

Pig_boy Rádoby autor

Ahoj přátele, scháním tyto věci, i když je to pravděpodobně nereálné, ale zkusim, jde mi o věci na stonek a to stávka a přírodní energ. nápoj dále stromky Jeřáb, Planika, Baobab , a celý kaštankový set děkuji za odpovědi na Pig_boy

2. Nicole24072007

Nicole24072007 Zelenáč fóra

ahojky...prosím vás může mi někdo poradit jak mohu z hledáni nabídek vzít si lišku nebo poslat co on potřebuje????Děkuji předem za odpověd...

3. Sluníčko

Sluníčko Rádoby autor

mám posledního kiviho ptáčka dám ho za růžovou výrobnu

4. charina

charina Aktivní autor

Ahoj,
    sháním slivoň trnitou, nabízím sakuru. charina

5. draakula

draakula Pisálek fóra

ahoj, nabízím klokany, sviště sovy nebo losy, sháním ptakopyska nebo ptáčka kiwi

6. bolek6

bolek6 Pisálek fóra

• V tomto tématu je povolen jeden příspěvek denně.
    Dobré ránovšem sháním cukrové stromy.

Ahoj chtěl jsem se zeptat jde posílat cesmína xxl

Naposledy upraveno moderátorem: 13/6/15
  7. -anaj-

-anaj- Pisálek fóra

Dobré ráno farmáři,prosím nemáte náhodou někdo vítěznou penaltu????? chybí mi do stonku!!!! Snad se někdo ozve !!! d í k y

8. Petka03

Petka03 Vycházející hvězda fóra

Nabízím růžová pštrosí vejce + růžový chlév chameleona + růžový chlév dle výběru nižší (králíci, prasata, kachny, kozy apod.)
    za
    bio-lep laboratoř růžovou

Nabízím růžová pštrosí vejce + růžový chlév pandy + 10x dekorku dle výběru (hroznový inspektor, slyšte andělé apod.)
    za
    růžovou výrobnu pandích hůlek

A jinak sháním stromy baha XXL a dekorky na ostrov (BBZ) - nabídněte, mám toho spoustu jen ne ty dva top stromy (kowhai a amherstie)

9. vlcicemajka

vlcicemajka Pisálek fóra

Ahojky sháním ptáčka kivi strom kowhai a dekorky plovoucí lucerna, Mike a Lilly, Sergej Kočmaninov, stánek se zmrzlinou, zmrzlinový kanón
    mám hodně xxl stromů i z baha nějakou oranžovou stáj sem tam i červenou a pár stromků a stájí co by se mohli někomu hodit písněte prosím holoubka kdo by rád měnil díky

10. hb56

hb56 Rádoby autor

Sháním ptáka kivi a ptakopyska.
    Nabízím kowhai, slivoň trnitou, sakuru, lokvát

Naposledy upraveno: 13/6/15
  11. 18500

18500 Rádoby autor

hladam dekorku hopsajuci kolac, strom kowhai,amherstiu, a vtaka dielnu kiwi-napis co ziadas

12. kubija

kubija Pisálek fóra

• V tomto tématu je povolen jeden příspěvek denně.
    Blbý dotaz, ale za pokus stojí. Nechce mi někdo darovat tamarind. Můžu ho vyměnit za sakuru nebo jiné starší věci. Moc novinek nemám. Dík

Nemám už směnné poukazy. Daruje někdo delonix. Daruji rohovník. Děkuji

Naposledy upraveno moderátorem: 13/6/15
  13. losiksobik

losiksobik Komisař fóra

[*] sháním růžové výrobny (koberce, hůlky, šperky, bikiny), červenou nebo růžovou laboratoř, dekorky Kaštanový ježek, Východ a západ slunce, Samba ovce, Muchovo mistrovské dílo, Skákání na rampě, Velikonoční radovánky, Vyvalené vejce, případně nejvyššího šlechtěnce na trhu AW (chameleon, kráva, prase, pštros, ryba)
    [*] sháním Kowhai, Amherstii, Slivoň, voňavé stromy, výběh pro kivi, jakékoli stáje i stromy z tajemniček... (ze stromů vajíčkový, s kozím mlékem, zlaťák, vánoční...)
    [*] nabízím Baha XXL stromy, růžové králíky a oslíky, C++ stáje, oranžové výrobny, stromy z TS, XXL stromy na farmě, řemeslné produkty
    [*] mám dekorky na Baha - Fontána lásky, Kanón lásky, Kritik kostýmů - vše výhodnější než Balón z MS, Nabitý, Klouzačka, Kávová party, Botanická zahrada, Pláž Copacabana + řadu dekorek na farmu včetně květinového králíčka, Johna Citrona, Fotky mořské panny a Správce zařízení...
    [*] běžnější položky nabízím i za Želé z vypoulených očí :)

14. velryba111

velryba111 Pisálek fóra

Nemá někdo z vás navíc dekorace zuzino letadlo a střemhlav? Za tyto 2 dekorace pošlu kowhai. Pište do pošty

15. Biladracice

Biladracice Zelenáč fóra

sháním ptáčka kivi, kovhai plovoucí lucernu mike a lilly a sergej kočmaninov kozí strom, tamarídnový strom
    nabízím kravín, oslí stáj,kurník pes, králík, ovčín, prasečí chlívek, vránu, kozí mléko vraní úkryt, guano, koňská stáj rybník, oslí stáj, stříhárna ovcí,XXL STROMY citrón, moruše, hruška, katalpa, datle, mandle, bez, jedle, oliva, broskev, BAHA kumquat, pistácie, jůvie, banán, fík, liči, mombín OBYČ STROMY javor japonský, sakura, cukrový, citrón, slaný, bez, lokvát BAHA granátový, pistácie, hvězdný, delonix, rohovník , budhova ruka ZVÍŘÁTKA ježek, liška, kočka, myš, mýval, krtek, pes, skunk, motýl, světluška, orel, sova, netopýr, kohout, čáp, vlk, a obyč výrobny i z baha růžový kachník kdo má zájem písněte holoubka

16. majkkigett

majkkigett Rádoby autor

Sháním Johna Citróna - vyměnil by mi ho někdo nebo i třeba poslal? majkkigett

17. mila

mila Zelenáč fóra

Ahoj,
    hledám dekoraci Stávka!
    Na výměnu mám xxl stromy (moruši, javor cukrový nebo datlovník) nebo čápa, ježka. Z baha mám na výměnu hvězdný strom, granátovník xxl, juvii, delonix.
    Pokud neodpovím hned, prosím o trpělivost, nejsem pořád v dosahu PC, ale kontroluji ho tak po 2 hodinách.
    mila205

18. law222

law222 Rádoby autor

Ahojky.Mám zájem o růžové stáje a výrobny nabízím faraony Tutenramony.Odpovím jen na zajímavé nabídky z důvodu omezení zpráv a taky časových důvodů.Děkuji za pochopení.

19. wocicko

wocicko Pisálek fóra

Ahoj.
    Sháním růžové výrobny.
    Mám vše, napište nabídky holubem.

20. zuzapol69

zuzapol69 Pisálek fóra

Prosím nemá někdo navíc kawhai,amhertii nebo kiwiho?můžu nabídnout stromy slivon trnitou,dále XXL-merunka,bez,granátovník,juvii,guavu,banánovník,mandarinovník,pistáciovník,potom některé červené chlévy,děkuji,pište holoubkem.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.