Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. honzi

honzi Komisař fóra

Přišel jsem, vyměnil jsem, stačilo mi, odcházím a už nepřijdu... pááá lidi a děkuju za výměny a za dárky ;)

2. goretka

goretka Zelenáč fóra

Vyměním pichlavý strom za slaný. Mam jich přebytek.

3. cudla

cudla Pisálek fóra

nabízim výkonný balič triček cudla

4. pralinka111

pralinka111 Pisálek fóra

Nastotisíckrát děkuji Moničce79 za krásné dárečky! Moc si jich vážím a mám z nich velkánskou radost. Díky tobě, dobrá vílo. :)

Mahira72 tohle ocenil(a).
  5. tibuxy

tibuxy Pisálek fóra

Chcel by som sa velmi pekne podakovat hracke Vero.nika82 za darcek, nezistnost a velke srdce...

6. zoopraha1

zoopraha1 Pisálek fóra

moc moc prosím kdo má dekoraci večeře pro tři dám cokoliv prosím......

7. -Scharulka-

-Scharulka- Stálice fóra

Prosím, měl by ještě někdo navíc sobí stáj? Pokud ne, nedá se nic dělat. A na závěr... Chtěla bych poděkovat hráčkám p-eetra a .Večernici. za javor japonský...bylo to za hubičku;). Škoda, že nešel přeposílat tamarind, kowhai či amherstie...pomalu se pak plní úkoly v družstvu...

8. Manynek

Manynek Pisálek fóra

Manynek nabízí kočičky a žabky k výměně

9. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Stále ještě to nevzdávám:Na poslední chvíli sháním dekoraci červený traktor- má ho ještě někdo navíc? Prosím ozvěte se holubem,co za něj chcete. Děkuji moc

10. -Scharulka-

-Scharulka- Stálice fóra

Moc děkuji hráčce drobecbobo za sobíky, potěšili moc. A nechce nic, ale přece jen...posílám něco na oplátku;)

11. 18500

18500 Rádoby autor

zhanam XXL strom morskeho hrozna--mam trnka strom.budhova ruka ,napis,co zan chces

12. Radka

Radka Zelenáč fóra

Nováčkovy pošlu Losí Podium jako dárek sharka67 :)

Naposledy upraveno: 30/4/15
  13. KaoKao911

KaoKao911 Zelenáč fóra

Vyměním růž. ryby za růž. opici. Ještě sháním anakondu c++.

14. grease65

grease65 Pisálek fóra

nabízím LP nabídky holoubkem:)

15. k.vitek

k.vitek Titán fóra

1 hodina do konce... a konečně mě napadl tip na výměnu:

mám 1x růžový kachník

toužím 1x růžový krůtník
    Vyměníte někdo?

16. riska71

riska71 Pisálek fóra

ponúkam tanečníka salsy

17. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

Sháním dekorace dávajíci krejcary pokud máte nabídněte co za ně je toho dost v liště co mohu nabídnout

Zajíc hopsálek - stánek s burgery - stánek s hotdogy - nažhavení býci - brazilská vlajka . cukrová hora -stan - trikolora - mucholapka podivná - valentinská koza - květinová španělská vlajka - polské barvy - portuguese floweibed - vánoční zajíc - ovce a jehně - kocour Boll -cukrovinový domeček - kaštanový pavouk - santa ve výslužbě - štastný nový rok! - a italské barvy

18. KralovaMatka

KralovaMatka Zelenáč fóra

Ahoj farmáři, sháním jakoukoliv dekoraci 2x1 umístitelnou do stonku. Moc děkuji za případné zaslání

19. PavlínkaDv

PavlínkaDv Pisálek fóra

tak tahle akce byla super, nakonec jsem získala vše, co bylo dostupné a chtěla jsem :) moc děkuji všem, se kterými jsem obchodovala, že všichni jednali fér a skutečně všechno poslali :) a také děkuji za super věci hráčům Monicka79, Feris1, Risa93, 1wolf999, ale hlavně hráči jooo64 - děkuju moc!!!!! :) :)

20. silviec

silviec Mistr fóra

shanim - Slyste! andele zpivaji

prijimam jakekoliv požadavky))) tak jestli v liste najdete pisnete diky

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.