Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Baajula

Baajula Pisálek fóra

já už všechno mám, tak pošli zpátky mirabelku :)

2. .houvíček.

.houvíček. Pisálek fóra

Ahoj,

nabízím mjs nebo lišky za skunka, medvědy, kočky,sakuru,lokvát,mišpuli,planiku...děkuji

3. Baajula

Baajula Pisálek fóra

ahojky
    sháním
    strom: lokvát, slivoň trnitá, budhova ruka, delonix královská, planika, kamenná pínie

nabízím
    zvířata: vlk, orel, křeček, krtek, liška, oranžová psí bouda, ježek
    strom: broskvoň, vonící, zlatý listnáč, slaný, dráteník, vonící, kaštan, jeřáb, jinan, granátovník, pistáciovník, mišpule, bez černý, meruňku, vajíčkový strom, slivoň mirabelka, citron, kdoule xxl, hruška xxl, jabloň xxl
    nebo klidně produkt

nováčkům můžu poslat broskvoň, citron, zlatý listnáč,vajíčkový strom, lišku, krtka --> kdyžtak písněte zprávu :)

4. e-myl

e-myl Pisálek fóra

Moc sháním dekoraci Ááááááá. Vyměním za jiné dekorace.

5. Allarisse

Allarisse Aktivní autor

NABÍZÍM:
    2x Hvězdný strom
    3x Bez černý, 3x Bez černý XL
    10x Citronovník, 10x Citronovnik XL (pár jich můžu i podarovat)
    2x Meruňka obecná, 1x Meruňka obecná XL
    3x Vonící strom
    - Základní stromečky + upgrady (Ty mohu darovat..)
    1x Losí ohrada
    2x Prasečí chlívek II. Oranžový
    1x Výběh pro kohouty
    1x Vlk ..

1x Pštrosí výběh III. červený
    - Základní chlívky (výrobny) - Také můžu podarovat.

Lukostřelba, Moderní čarodějnice, Sestřelování plechovek, Salto mortale, Písečný hrad, Stánek s preclíky, Muchovo mistrovské dílo, Moderní čarodějnické koště, Duhový strom..

SHÁNÍM:
    Vonící strom, Slaný strom, Cukrový strom, Kravský a Kozí strom, Zlatý listnáč, Kaštan, Magnólie, Buddhova ruka, Slivoň trnitá, Vánoční stromeček, Delonix královská, Rohovník obecný, ...
    Psí boudu, Doupě veverek, Kotec pro sviště, Obydlí pro skunka, Losí podium, Pavučina... (třeba i nějaký chlívek z tajemných..)
    **Na poslední chvíli samozřejmě** - Pokud by měl někdo na víc nějaký ten
    červený chlíveček a nepotřebuje ho, klidně ho můžete podarovat mně. Nebo ho můžu vyměnit za to, co nabízím, ale moc toho není.. Udělejte dobrý skutek a podpořte dívku, která má zálibu v červených chlívcích! :D:inlove:

- Pokud máte nějakou jinou nabídku, klidně napište, třeba se mi to bude hodit nebo to budu mít.. Pište do herní pošty (Nick: Allarisse)

6. Alena

Alena Rádoby autor

Pošli holoubka.
    Nick ve hře return

7. juracka

juracka Pisálek fóra

Chtěl bych poděkovat tydýtková za slivoň i když sem to spletl domluvili jsme a teď už mám všechno co jsem potřeboval vyměnit,přeji všem ať se povede vyměnit co ještě potřebují a ať se daří nejen ve hře a jestli ještě někdo něco potřebuje zkusím vyhovět pokud budu mít navíc.

8. rrenda

rrenda Pisálek fóra

sháním xxl cesmín xxl mombín mohu nabídnout vlka kohout nebo nějaké chlévy

9. lukaš0706

lukaš0706 Rádoby autor

Ahoj chtěl byl bych vyměnit růžové koně za nějakou růžou stáj nebo výrobnu.
    Noc děkuji za nabídky

10. tibuxy

tibuxy Pisálek fóra

Ahoj,

ponukam moringu XXL, kowhai, alebo budhovu ruku za slivon. Poslite holuba.

11. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Jsem tu na poslední chvíli, kdo by něco potřeboval a budu to mít ozvěte se. A kdyby\ někdo z vás měl růžovou továrnu na koberce byla bych moc ráda a dám za ní cokoliv

12. ღSisinkaღ

ღSisinkaღ Vážený autor

Sháním růžové králíky a ovce (stáj, nebo výrobnu). Napište co sháníte, můžu nabídnout ode všeho něco.

13. Alustriel

Alustriel Pisálek fóra

Ahoj farmáři a farmářky :) najde se tu někdo , kdo by měl na rozumnou výměnu Losí Pódium ? To je totiž něco co se mi zatím úspěšně vyhýbá ......
    pište mi na farmu nick je stejný díky ;)

14. krehule.qq

krehule.qq Pisálek fóra

Dobrý podvečer, sháním dekorace Slyšte, andělé zpívají a velikonoční radovánky. Na výměnu mám leccos ;)

15. smon83

smon83 Zelenáč fóra

Sháním slivoň, kowhai, malvici oskeruši, piniové oříšky, plod lípy,žabičky a ptakopyska. Pište co za to chcete :)

16. KaoKao911

KaoKao911 Zelenáč fóra

Vyměním růžové ryby za růžové opice

17. heidi6661

heidi6661 Perspektivní autor

Mám veľa červenych stajní, kto má záujem ?
    Hľadám Losie pódium ale aj iné.

18. sand0kan

sand0kan Pisálek fóra

Nabízím slivoň + růžové prasata + růžové koně + růžové ovce za růžovou výrobnu guana.

19. KaoKao911

KaoKao911 Zelenáč fóra

Vyměním lokvát a mišpule za anakondu c++

20. Ssuva

Ssuva Pisálek fóra

Cukrářství mi chybí, do stonku, kuku, teda houk, dodám třeba XXL buk nebo broskev... Pleassss

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.