Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. LukasBonni3

LukasBonni3 Pisálek fóra

Mohl bych moc poprosit o slivoň trnitou? Moc toho nemám, ale určitě se domluvíme.

PS. Chci moc poděkovat za všechny ostatní dárky jejich dárcům. Určitě jim je rád oplatím, jak jen budu moct.

2. losiksobik

losiksobik Komisař fóra

[*] moc stůňu po růžových výrobnách (koberce, hůlky, šperky, bikiny), sháním červené pandy, červené velbloudy, žlutou výrobnu hůlek, žluté koberce, dekorky Slyšte, andělé zpívají, Kaštanový ježek, Východ a západ slunce, Samba ovce,Kerberos, případně nejvyššího šlechtěnce na trhu AW (chameleon, kráva, prase, pštros, ryba)

[*] pro sousedku sháním vonící stromy a meruňky (i upgrady)

[*] nabízím Baha XXL stromy, růžové králíky, Johna Citrona, C++ stáje, oranžové výrobny, stáje z TS, stromy z TS, XXL stromy na farmě, řemeslné produkty (včetně zeleného matéta)

[*] mám dekorky na Baha - Fontána lásky, Kritik kostýmů - vše výhodnější než Balón z MS, Nabitý, Klouzačka, Kávová party, Botanická zahrada, řadu dekorek na farmu včetně květinového králíčka...
    nemám problém vyměnit několik dekorek za jednu růžovku...

[*] běžnější položky nabízím i za Želé z vypoulených očí

(je to divné, v podstatě ani za hodnotu 4 balónů z MS nikdo tu růžovku nechce dát :¤))

3. Stargies

Stargies Pisálek fóra

Ahoj! Chtěla bych tímto moc a moc poděkovat za darovaný lokvát. A moc bych tímto chtěla poděkovat i za čapí hnízdo jeho dárci. Určitě se pokusím obojí jejich dárcům oplatit. I když je mi jasné, že jakýkoliv můj dárek nemůže dosáhnout toho, aby je mohl oplatit aspoň z části.
    Ani nevíte, jak moc mi tyto dárky od vás udělaly radost. :)

Naposledy upraveno: 30/4/15
  4. drobecbobo1

drobecbobo1 Aktivní autor

Ponúkam srdiečko pre mamičku, ponuky prosím do pošty na nick drobecbobo. Ďakujem
    Hľadám ružovú výrobňu hulek a plaviek. Ponúknite.

5. rosik01

rosik01 Perspektivní autor

Nemá někdo na výměnu růžové stáje mám navíc růžové kozy a králíky vyměním za jinou růžovou ( mám kachnu,ovci,prasátko,koně) nabídnout můžu i tajemné stáje,XXL stromy i z tajemných a XXL baha napište domluvíme se ;)

6. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím rrenda, továrna na plachty měnit nelze.
    danda

7. ziggystardust

ziggystardust Stálice fóra

Ahoj, vzducholoď už mi leze na nerv, tak to jdu zkusit sem.

Hledám: slivoň trnitá, vonící strom, XXL stromy (hlavně ty vyšší na Baha), červené a růžové stáje a výrobny, případně nějaké dekorky (hlavně na Baha).

Nabídnout mohu třeba skunka, medvěda, orla, lišku, kočku, ježka, čápa, mývala, vlka, žluté a oranžové upgrady zvířat (např.: prasata, kachny, koně, ryby, pštrosy, atd.) a nějaké výrobny, ze stromů třeba mišpuli, jap.javor, bez, bez XXL, pinie, vajíčkový a XL stromy, z Baha pistáciovník, granátovník, juvii, hvězdný strom, avokádo XL. Od některých položek můžu i vícekrát. Na žádost mohu umotat třeba hůlkárnu, kobercárnu, kotlárnu.

Mám nějaké běžné stáje/stromy/upgrady (i z TS/TCH), které mohu darovat potřebným podle toho, kolik mi zbude licencí. Když tak si pošlete holuba a když vyjdou licence, pošlu.

Naposledy upraveno: 30/4/15
  8. .mamaz.

.mamaz. Vycházející hvězda fóra

evainfo - do sbírky ti chybí ještě kanon lásky

9. dasah53

dasah53 Rádoby autor

Hledám Balón z MS2011 a slivoň trnitou . Díky

10. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, pistáciovník, granátovník a bez taky lze zadat a vyměnit ho nelze.
    Příjemnou hru danda

PS: v některých případech je lze vyměnit, v některých ne, je tam technický problém

11. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

honzi, ja som tú výrobňu plachiet aj vymenila za lokvát, takže ide to

12. Madvo

Madvo Mistr fóra

Moc potřebuji kaštanového farmáře. Nemá někdo zbytečného? Vyměním za cokoliv. Těším se

13. mortysa

mortysa Zelenáč fóra

• Povolené je mať tu jeden aktívny príspevok za deň.Ak sa rozhodneš napísať ďalší príspevok v ten istý deň, tak si ten predošlý zmaž,ďakujem
    2x slivon trnitou za jednu růžovou stáj nebo výrobnu, žába bonus

Stargies máš na farmě milé překvapení

Vyměním ještě jednu slivon trnitou za růžovou stáj nebo výrobnu. A ovce a kozy růžové za jedny včely růžové

xxsoptikxx posílám

slivon nikdo nechce ? jen malou růžovou stáj nebo výrobnu za ni.

Naposledy upraveno moderátorem: 30/4/15
  14. zuzapol69

zuzapol69 Pisálek fóra

Nabízím-citron,broskev,bez,buk,javor cukr.dub,jedle,jeřáb,merunku,slaný strom,juvii,hvězdný,granátový a pistácii za MJS,pište holoubkem,jinak začátečníkům nabízím obyčejné stromy-pomeranč,švestka,hruška a pod.

15. bylo-nebylo

bylo-nebylo Zelenáč fóra

Zdravím:
    Nabízím: Tomel japonský XXL, hledám Pandánová palma XXL
    Nabízím: Broskvoň XXL, hledám meruňka obecná XXL

Předem díky

16. KatDeLuna21

KatDeLuna21 Pisálek fóra

Ahojte hľadám , bociany, žaby a kohúta, môžem ponúknuť holuby, alebo niečo iné, píšte správu ak máte záujem, vďaka :)

17. Ebynka

Ebynka Zelenáč fóra

ahojky zháním psa , mám to v nabídce vyměn za vlka :) kdo by měl moc prosím děkuji

18. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Sháním dekorku "Pikantní kuchyně". Chybí mi do stonku. V parku dává 900 BZ.
    Nabízím výměnu za dekorku "Kritik kostýmů" (v parku dává 1025 BZ) nebo "Kurz létání" (v parku dává 950 BZ). Pokud se vám dekorky nehodí, tak se můžeme domluvit na kompenzaci řemeslnými produkty.
    Pište po holoubkovi - nick ve hře je stejný jako zde na fóru.

19. jaroo

jaroo Zelenáč fóra

ponukam mombin xxl,mandarinka xxl a vela xxl stromov na baha za nokiho citrona mozna aj kombinacia..

20. greysy77

greysy77 Rádoby autor

děkuji všem co mi poslali pomerančovník XXl,stejně tak jako vonící strom,na toho slivoně si budu muset počkat do příští akce :))

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.