Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. PeS

PeS Pisálek fóra

Ahoj,
    tak menime menime az vymenime. Diky skvele sousedce a darum z fora mi nakonec ze zvirat nechybi uz zadne zvire. Ze stromu to je evergreen slivon trnita a pak starsi magnolie. Hlavne ze mame dve magnolie na predzahradce a krasne kvetou.

Vsem dekuji za darky, jste skveli.

Nabidnout muzu pistacie az xxl, granaty take az xxl,kozi strom, jerab xxl, katalpa xxl a dalsi. Nizsi urovne snad ani nema cenu vypisovat.
    Pripadne i nejake staje, ale novinek moc navic nemam a ruzovky take nejsou.

Diky za pripadne nabidky.

Novackum muzu poslat citron, granat ci lisky, pisnete si kdyztak.

nick: PSovic

Naposledy upraveno: 30/4/15
  2. Gummík2

Gummík2 Zelenáč fóra

Ahojky, našla by se dobrá duše, která by mi darovala jeden cukrový strom? Dala jsem se na Marmeládníka a docela se mi nedostává cukr. Moc děkuji.

3. knihovna1

knihovna1 Rádoby autor

Zdravím... vyměnil by někdo prosím Losa....pište holoubka co za něj. Hezký "čarodějný" den ;)

4. ropo700

ropo700 Zelenáč fóra

prosím prosím smutně koukám - nemá někdo sobíka nebo veverku co se nudí v liště a chtěl by se množit u mě na ploše? Předem veliké díky

5. zemekraska

zemekraska Aktivní autor

Pokud někdo máte dekorky 2x1 do stonku, bodová hodnota klidně mizivá, ale aby to šlo umístit, budu vám za ně vděčná. Mně už došly. Nevím, co za to, dávat slivoň a tak nemíním a jiného nevím, co nabídnout.

6. 30kvido

30kvido Pisálek fóra

sháním růžové pandy - nabízím komplet kaštanovou řadu. pište holubem, mám i další věci, odepíši později, teď jedu na 3h pryč

7. plyšulín

plyšulín Aktivní autor

Hledám červené velbloudy.., dám za ně slivoň , budhovu ruku, rohovník, delonix, vánoční stromek..i více podle vašeho výběru
    nabízím medvídka Hallowen, nejlepší nabídce

nabízím stromy cukrový, medový, zlatý, vonící,slaný, kozí, kravský..i jiné, kromě cukrového, každý za dvě MJS. Pište na plyšulín...

8. milteska

milteska Mistr fóra

mám oslí stáj růžovou.......................sháním růžové pštrosy,včely atd
    mám oslí stáj červenou.....................sháním červené pštrosy,koně,krávy opod.
    pište na milino54

9. Ryšáci

Ryšáci Pisálek fóra

prosim shanim čarodejnickou kuchyni,zajic drakula,kerberos pokud máte pište

10. OldDeath1

OldDeath1 Zelenáč fóra

Ahoj, nabízím slivoň trnitou a moc bych si přál růžovou výrobnu, věřím že se mi to splní.. :) Napište zprávu a domluvíme se

11. .Lucifer13.

.Lucifer13. Zelenáč fóra

ahoj, také sháním slivoň trnitou
    mohu za ni nabídnout červené kapry, netopýry nebo pštrosa, případně něco dalšího
    najde se někdo takový?

12. bobule74

bobule74 Pisálek fóra

prosííím o sošku Kaštanový farmář,nemá někdo...;) :p

13. cestovatelka1974

cestovatelka1974 Pisálek fóra

pro sebe sháním delonix, buddhovu ruku a pro synovce vánoční, kozí, papoščí strom to pokud by měl někdo navíc pošlete na nick dextrn
    moc děkuji

14. Pavlahan

Pavlahan Perspektivní autor

Sháním:
    dekorace stávka, budhova ruka, dekorace dávající bbz, červené stáje a výrobny (ne kůň, prase, kráva, ryby, netopýr, ovce, osel, prach.peří)

Nabízím:
    holub, kočky, slivoň, papouščí strom, citron xxl, vajíčkový xxl, granát xl, pistácie xxl, hvězdný, různé dekorky atd. pište si :)

15. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

jupíííí jsem získala "zmrzlinový kanon" xD ... hups a už je ve stonku s ostatními ... mám jich celkem sedm kusů ... prosím neví někdo. kolik je tady všech kanonů či děl? ... jsem už všechno prohlédla a nevím, nejsem zde od začátků farmy ... zatím mám:
    sněhové dělo
    dělo s konfetami
    sklizňový kanon
    dortové dělo
    slizové dělo
    zmrzlinový kanon
    padající hvězda kanon
    pokud někdo poradí, tak děkuji ;)

16. zuzkaf

zuzkaf Rádoby autor

Prosím vymění někdo Továrnu na plachty?

17. Zita1441

Zita1441 Zelenáč fóra

Zháňam továrňu na plachty, mám veľa vecí...
    + mám toto: Neočakávaná návšteva, Kráľovská garda, Snežné delo, Koniec sa blíži, Mliečne stromy, Baza, Brosty špinavý továrnik,

18. slanec

slanec Rádoby autor

prosim zajice drakulu a kerberos pokud máte pište. Předem děkuji.

19. babicka38

babicka38 Mistr fóra

st
    ále hledám koně s kopím a zmrzlinový kanon měl by někdo na výměnu? díky

20. Sazečka

Sazečka Zelenáč fóra

Prosím máte někdo soba? mám kočku, myš, krtka, křečka,ježka, vlka, ... nemám nic růžového u mě je max něco oranžového.
    Pište holuba.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.