Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jakrt

jakrt Rádoby autor

Hezký den přeji, prosím neměl by někdo navíc kozí strom. Nemám na něj štěstí. Písněte, co za něj. Děkuji

2. zuzana.73

zuzana.73 Rádoby autor

ahojky shanim slivon trnitou, klidne i dve :) urcite se na nejake vymene domluvime.
    piste co za ni chcete a ja mrknu jestli to mam.
    dale shanim kivi a ptakopyska (nepredpokladam, ze by se ozval nekdo, kdo ma navic, ale zkusila jsem to :D),
    ani nevim jestli jdou posilat. zatim diky (odepisu az vecer, musim do prace :,-( )

3. snupinka12

snupinka12 Zelenáč fóra

Sháním
    růžovou kotlárnu a oslí chlívek
    Nabídky holoubkem :)

Snupinka12

4. Ikebara77

Ikebara77 Rádoby autor

Ahojky... jsem total ťuňta... minule jsem rozdala všechny voňavý a teď sem zase v rámci rozdávání zjistila že nemám ani jeden cukrák... myslela jsem že mám ještě nějaký na ploše, ale nemám... nemáte někdo nějakej navíc... moc prosím...
    můžu poslat když tak nějaký řemeslný produkt, licence na rozdávání už mám jen dvě :)
    Ika

PS: Moc děkuji za první cukráček od Vero.nika82 ... děkuji

5. jaroo

jaroo Zelenáč fóra

ponúkam 2 Noky citronov a zhanam za nich ruzove opice.

6. zuzkaf

zuzkaf Rádoby autor

Takže ještě tu mám strom vajíčkový, medový,bez,buk,zlatý,jeřáb,merunku,slivon mirabelku a citrón.
    A za ně chci MJS ;)
    A kdyby chtěl někdo nějaký stromek z baha,tak bych tu měla granátovník,pistáciovník,hvězdný a to vše po jednom kuse ;)

7. -Snezenka-

-Snezenka- Pisálek fóra

Zdravim!

Shanim:
    Stromy Baha: fikovnik xxl, kiwi xxl, xxl od lici nahoru

dekorace: opravdu moc nutne shanim dekoraci kohout monokl, dale kastanovy farmar, kouzelna lampa I, popripade priserny traktor

Nabizim:

stromy XXL:
    jablon, jerab, slany, vajickovy, broskvon, oresak, svestka, morusovnik, tresen, dub, pomeranc, katalpa, kdoule, datle, jedle,
    stromy ostatni: vonici, lipa, bez, medovy, mispule, kozi, broskvon, citron, jerab, jinan, kastan, magnolie, slany, merunka, mirabelka, kravi, vajickovy, zlaty, cukrovy, slany, dratovnik

stromy Baha: granatovnik xxl, bananovnik xxl, budhovy ruka (pouze za hledane dekorace), granatovnik, pistaciovnik, delonix, hvezdny strom, juvie ztepila,

staje barevne: netopyri cerveni, prasata cervena, ovce cervene, vsechny oranzove staje
    tajemne staje: holubnik, lisky, jezci, kocky, mysi, myvali, krtci, zaby, vlci, kohout
    (pouze za hledane dekorace),veverky, klokani, svisti, losi, svetlusky, motyli, krecci, medvedi, skunci, orli, sovy, pavucina, kukacky,

Vyrobny: syrarna, losi podium, angorska vlna oranzova, strasidelna mlekarna kravi, strasidelni kone,

dekorace: ruzne dekorace (trochu jsem v nich ztratila prehled), i starsi veci, hraju uz dlouho. Ty nejvzacnejsi jako srdickova palma a odmeny do stonku za nejvyssi ukoly vetsinou nemam

Naposledy upraveno: 30/4/15
  8. amadeus1317

amadeus1317 Zelenáč fóra

Krásný den přeji. Vyhlašuji sbírku pro farmářku (jaruska1105). Má někdo na víc stromy, chlívky nebo i nějaké dekorky a nepotřebuje je?
    Cokoliv, co v inventáři najdete a nepotřebujete to, darujte to na dobrou věc pro tuto farmářku. Kdyby to šlo, tak třeba i nějaký ten upgrade něčeho by neuškodil (bylo by to super), byla bych vám za to vděčná, moc.. Tato farmička nemá moc štěstí na různé věci (a proč vrážet do všeho peníze..) .. Nechci, aby to vypadalo že škemrám, ale proč někoho o tohle hezky nepožádat že?
    nick je jaruska1105

9. alinkar

alinkar Rádoby autor

podaruje někdo ještě obyč chlívky do noemovky od koz nahoru a stromy rohovnik,lokvát,planiku? děkuji

10. Wonragie

Wonragie Zelenáč fóra

ahojky moc bych si přála žabku nemuže někdo darovat kdo má na víc nebo mužu vyměnit za vraní hnízdo nic jiného nemám děkuji moc

11. Anreika

Anreika Zelenáč fóra

ahojky chtěla bych žabičku ,mužu vyměnit za myš nebo sovu ,nebo někdo kdo by daroval moc díky předem

12. vierka199

vierka199 Pisálek fóra

Prosím správu- pošlem

13. kocur9966

kocur9966 Pisálek fóra

Pekný deň.
    Rád by som sa veľmi poďakoval za stromčeky od zuzapol69 a Vero.nika82, dievčence som vašim dlžníkom, moje prvé zajtrajšie myšlienky a darčeky patria vám :).

14. AsDYxC

AsDYxC Vycházející hvězda fóra

Ahoj,
    co z toho nabízíš a co z toho chceš? Já bych dal Delonix, sháním Buddhovu ruku.

15. bebga

bebga Rádoby autor

Hezké poledne všem, sháním dekorace Mrkvový střelec a Vítězná penalta do stonku. Nabízím různé stromy, zvířátka ( růžové nemám ). Děkuji za případné nabídky.

16. 18500

18500 Rádoby autor

mam xxl stromy--olivovnik, kiwi,mandlovnik,kokosova palma,datlova palma,katalpa,morusa,orech,jablon,slivka,hruska , vajickovy,baza,-napis ponuku

17. dismirus

dismirus Vycházející hvězda fóra

Potřeboval bych dekoraci kerberos, nabídl bych za ně růžový kurník. Má někdo?

18. lenbeno

lenbeno Rádoby autor

Opravdu nikdo nemá navíc dekorky LUKOSTŘELBA A ŠERMOVÁNÍ?
    Nabízím červené stáje.Prosííím

19. danmatpor

danmatpor Zelenáč fóra

ahoj,
    mám spoustu stájí i upgrady např. liška, kočka, mýval, ježek, krtek, myš, čáp, mával, křeček, sova, a stromy ( i xxl) např bez , buk, javor, citron, merunka, a skoro všechny baha stromy - sháním MJS - za normální stáj a strom 2, za uprade 3 díky

20. maminka78

maminka78 Stálice fóra

Ahoj,já sháním rohovník,nabízím pitahayu XXL nebo guavu XXL.Děkuji

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.