Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Rechtarka

Rechtarka Rádoby autor

sháním upgrady stájí od krávy výš nebo stáje + a ++

červené a růžové stáje nemám :(

nabídky po holubovi - děkuji

2. anvan

anvan Velvyslanec fóra

Nabízím:
    červené chlívky: ryby, koně, oslíci, ovce, prasátka, pštrosi
    červené výrobny: kotlárna, výroba angorské vlny, výroba prach. peří

Dále pro svou farmičku sháním růžové velbloudy a kdyby se náhodou někde našly i růž. hůlkárna a výrobna koberců, tak budu nejspokojenější človíček..

3. .Eldorado.

.Eldorado. Rádoby autor

Ahojte, hľadám trnku strom (slivoň trnitá), strom budhova ruka alebo výbeh medvedíka čistotného (mývala), na výmenu mám nejaké xxl stromy - bazu, vajíčkový, slaný, pistáciovník, ..., netopieriu jaskyňu červenú. Píšte čo by ste potrebovali, ak mám, vymením.

Naposledy upraveno: 30/4/15
  4. Sluníčko

Sluníčko Rádoby autor

sháním pistáciovník XXL dám za ni delonix královskou ,dále sháním hopsající dort,herní jméno Žumpík

5. brouktom

brouktom Pisálek fóra

• V tomto tématu je povolen jeden příspěvek denně.
    Ahojky nemá nekdo na výmenu kaštanového farmáře dekuji za nabídky na výmenu mám svište, žáby, vlka ,holuby, ježka, rohovník budhovu ruku možná se najde i neco jiného písnete holoubkem dekuji za nabídky .

ahojky nemá nekdo na výmenu kaštanového farmáře z dekorek nic nemám mužu nabidnout cukrový strom , vajíčkový , slaný, slivon trnitou , planiku , mišpuli vlka, žábu,ježka ... pošlete holoubka dekuji za nabidky .

Naposledy upraveno moderátorem: 30/4/15
  6. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Ahoj všem, prosííím nemá někdo náhodou zbytečného kohoutka, kterého se mu nechce krmit? Já bych moc, moc potřebovala. Prosím pište na farmu, určitě budu mít něco na výměnu. Děkuji.

7. pepek

pepek Zelenáč fóra

Ahoj, stále marně sháním stáj pro soby a pavučinu. Napiště do pošty na farmě, co byste za ně chtěli.
    Moc děkuji
    Nick: pepek

8. Scarlinie

Scarlinie Zelenáč fóra

no ještě jednou moc velky dík jsi hodná moc mě potěšilo :)

9. SuperKitten

SuperKitten Zelenáč fóra

Ahoj, potřeboval bych doplnit sbírku stájí o kachny C++ a pštrosy C++.
    Můžu vám za to půjčit nějaké XXL z farmy, ke každému přidám igelitku z Tesca.:)

alexandrakerulova00 tohle ocenil(a).
  10. Jenfery

Jenfery Zelenáč fóra

ahojky, jsem 18 lev a strašně se mě líbí žába ,neměl by někdo kdo by podaroval ,předem velky dík

ahoj moc moc bych si přála žábu ,najde se někdo kdo by daroval jestli má na víc,nebo mužu vyměnit za myš nic jiného nemám :)

11. mesju

mesju Rádoby autor

Vyměním nebo daruj
    Delonix královská za Buddhovou ruku

Vyměním

12. Verense

Verense Stálice fóra

Sháním xxl stromy - pomerančovník, třešeň, buk, datlovník, olivovník, mandlovník. Byl by někdo ochoten vyměnit za libovolný řemeslný produkt? Kdyžtak prosím napište holoubka, odepíšu odpoledne/k večeru. Díky!

13. nastenka02015

nastenka02015 Zelenáč fóra

Ahoj,scháním stromy/kozí,vonící,kravský/.Nemám skoro nic na výmněnu,ale určitě se domluvíme.Díky

14. Witchy.D

Witchy.D Vážený autor

Ahojky, nutně sháním (pro sousedku) dekorace Stávka a Přírodní energetický nápoj.

Prosím řekněte si, co byste rádi - mohu nabídnout xxl z farmy i z baha i ve více kusech (hrozny moře, cesmíny, moringy...), případně nějakou barevnou stáj (včetně několika v růžové), jiné dekorace na výměnu (včetně těch, co dávají BBZ nebo třeba sluneční hodiny, vítězný oblouk, Johna Citrona...), případně žádané novinky slivoň, budhovu ruku, lokvát, žáby, čápy atd.
    Za nabídky předem děkuji

15. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

nabídne někdo růžovou výrobnu angorské vlny? ;) nabídky prosím holoubkem:p sháním taky JC + dekorku stávka

Ahojky : nabízím xxl stromy na baha všechny které jdou posílat :p sháním jen: JC, dekorku stávka a růžovou výrobnu angorské vlny - nabídky prosím holoubkem;)

16. KamenacBill

KamenacBill Zelenáč fóra

Ahoj, neleží někomu ladem, Jinan, Magnolie a Mirabelka?? Určitě se domluvíme...díky moc

17. osirisone1

osirisone1 Pisálek fóra

• nepiš prosím se zapnutým CAPS LOCK považuje se to za křik a špatně se to čte
    MÁM NA VÝMĚNU - RŮŽOVOU STÁJ PRASAT, LOSA XXL,ČÁPA,STROMY NA FARMU XXL A STÁJE C++ PRASE,RYBA,KRÁLÍK,KRŮTA,BOBR
    POTŘEBUJI - JOHN CITRON,SLIVON TRNITOU,A XXL STROMY NA BAHA, STÁJE C++ OVCE A KRÁVY
    MŮJ NICK - osirisone1

18. jozko716

jozko716 Zelenáč fóra

Dobrý den ,
    mohl by mi někdo darovat jakýkoliv stromeček i bahastromeček?
    Všem moc a moc děkuji za nabídky .

19. Klobyteam

Klobyteam Zelenáč fóra

Vyměním nebo daruj

Akce brzy končí a já stále někoho z vás žádám a prosím jestli by jste nedarovali nebo nevyměnili.

Prosím moc o výměnu.
    nabízím: Delonix královská za Buddhovou ruku

nabízím Delonix a chci Buddhu

20. Baajula

Baajula Pisálek fóra

ahojky
    sháním
    zvíře: kohout
    strom: lokvát, slivoň trnitá
    nabízím
    zvířata: vlk, orel, křeček, krtek, liška, oranžová psí bouda, ježek
    strom: broskvoň, vonící, zlatý listnáč, slaný, dráteník, vonící, kaštan, jeřáb, jinan, granátovník, pistáciovník, mišpule, bez černý, meruňku, vajíčkový strom, slivoň mirabelka, citron, kdoule xxl, hruška xxl, jabloň xxl
    nebo klidně produkt když ho budu mít

Naposledy upraveno: 30/4/15
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.