Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tacenka.T

Tacenka.T Zelenáč fóra

Ahoj, nabízím dva stromy s papouščími pírky za lokvát nebo slivoň trnitou :)

2. Anda311

Anda311 Zelenáč fóra

Ahoj, sháním tyto dekorace:
    Kukaččí vejce II
    Halloweenský medvídek
    Romantická houpačka
    Ohnivá láska
    Vzpírání dýní
    Nabídněte, určitě se domluvíme. Díky

3. Biladracice

Biladracice Zelenáč fóra

ahoj moc ráda by sem pro mamku sehnala kohuty ty jediní jí ještě schází krom slivoně trnité, budhovy ruky a rohovníku toho mám na výměnu dost písněte co by jste za něj chtěli snad se dohodneme

4. OldDeath1

OldDeath1 Zelenáč fóra

Ahoj, nabízím slivoň trnitou a moc bych si přál něco růžového, věřím že se mi to splní.. :) Napište zprávu a domluvíme se

5. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

Zdravím vespolek, nabízím všechny růžové stáje, všechny růžové výrobny, stromy xxl i vzácné, nabídky posílejte holoubkem;)

6. bucifal

bucifal Aktivní autor

Sháním:
    • Pistáciovník XXL, Strom kiwi XXL, Kakaovník XXL, Papája XXL, Kumquat XXL, Mombín XXL, Cesmína paraguayská XXL
    • Lokvát - strom
    • Rybník pro žáby
    Nabízím:
    • Hrušeň XXL, Katalpa XXL, Kdouloň XXL, Datlovník XXL, Jedle XXL
    • Pichlavý drátový strom, Jeřáb, Slaný strom, Bez černý, Vajíčkový strom, Vajíčkový strom XXL, Buk, Citronovník, Meruňka obecná, Vonící strom, Slivoň mirabelka, Zlatý listnáč
    • Granátovník, Juvie ztepilá, Pistáciovník
    • Klokaní výběh, Kotec pro sviště, Obydlí pro skunka, Obydlí pro medvěda, Orlí hnízdo, Obydlí pro křečky, Liščí nora, Obydlí pro kočky, Obydlí pro mývala, Obydlí pro myš, Obydlí pro ježka

7. gogopapoušek

gogopapoušek Pisálek fóra

ahojky hledám dekorace: kaštanový ježek,kaštanový pavouk a kaštanový farmář,mám tohona výměnu celkem dost,pište co potřebujete

8. kajesy85

kajesy85 Pisálek fóra

farmáři stále ještě hledám růžové stáje: pštrosy,oslíky,krůty,krávy a ovce,mám toho na výměnu spoustu,písejte holoubka co potřebujete ;)

9. Dana12385

Dana12385 Zelenáč fóra

Dobré ráno přeji,
    není tady nějaký človíček, co by měl na víc Zlatý listnáč nebo Kravský strom? Na tyhle nemám vůbec štěstí :cry::cry:
    Bohužel už nemám dárkové poukázky a tak kdo by nemohl jen tak podarovat, můžu mu za to poslat MJS nebo Mangovo - Pomerančové smoothie..

Nick: Dana12385 (89lvl)

10. olivka1180

olivka1180 Pilný autor

Ahojky, sháním dekorace kaštanový král a halloweenský medvídek.
    Napište si, co za ně, snad se domluvíme. Díky moc.

11. rudocs

rudocs Rádoby autor

Do stonky potrebujem už len Štrajk a Plyšovú príšeru:) mám toho dosť čo môžem ponúknuť :)

12. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Ahoj, chybí už jen kohouti. Nemá někdo na výměnu? Růžové stáje nemám.Mám juvii XXl a nebo kumguatXXl.

13. betýsek1

betýsek1 Zelenáč fóra

Ahojky prosím prosím nemá někdo zbytečné dekorace??? Můžou být různé potřebuji dávat do stonku a nemám toho moc. Moc děkuji za dobrotivost případně napište co by jste za to chtěli

14. Vrtilka21

Vrtilka21 Zelenáč fóra

Nabízím mlíkový strom za 3 MJ
    nick Vrtilka21

15. smutinka

smutinka Zelenáč fóra

Nabízím 2ks slivoně + 1ks rohovníku za růžovou kotlárnu.

16. klokanka20

klokanka20 Zelenáč fóra

sháním slivon trnitou

17. Ajla25

Ajla25 Zelenáč fóra

Ahoj ahoj,
    SHÁNÍM: Strom s kozím nebo kravským mlékem
    Co za to můžu nabídnout..no moc toho nemám.. Ale zase mám hodně Mangovo-Pomerančového smoothie, nebo nějaký ten Citronovnik, 1x Javor cukrový, 1x Buk, 3x Morušovník XL..
    Ajla25

18. farmarikcvikla

farmarikcvikla Zelenáč fóra

Ahojky, tak velmi som chcel darovat strom KOWHAI farmarikovi, len ze ak ho chcem darovat alebo vymenit , nezobrazuje sa mi v invetari. Ak ho chcem predat, vsetko v pohode, tam sa zobrazuje. Ked ze nemozem podarovat strom ako som chcel, tak definitivne koncim s farmou! Nejde tu o strom KOWHAI ze ho nemozem podarovat, ide mi o princip. Mam tu viac zle skusenosti co sa tyka od kolesa stastia az po nakup atd....ale to ze nemozem darovat nieco po com som tak velmi tuzil, je posledna kvapka v mori, ktoru uz nebudem tolerovat, tak vela stastia farmari a farmarky, vela uspechov a trpezlivosti v hre...

19. m3mo

m3mo Zelenáč fóra

Jsem pomerne novacek, za katalpu XXL, kravi strom, vajickovy strom, merunku a zlatak, veverky, motyly poslu remeslny produkt... diky moc za ochotu...

20. JahůdkaPetřička

JahůdkaPetřička Perspektivní autor

Sháním příbytek pro krtka

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.