Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. milada29

milada29 Rádoby autor

Dobrý večer, nemá prosím někdo na darování - Baba Jaga, Luskouna ,Komodského draka, Tapíra, a Kapustňáka ?Předem moc děkuji

2. Ivca1111

Ivca1111 Rádoby autor

Prosím nemá někdo Chýši baby JAGY?Napiě holoubkem co za ní.Předem moc děkuji.

3. milada29

milada29 Rádoby autor

Dobré ráno Všem , chtěla bych moc poprosit jestli nemá někdo na darování - Chýše baby Jagy, výběh pro Luskouna ,Komodského draka, výběh pro Tapíra, jezírko pro sumce, Hranostaje ,Tobolku deštného stromu. Předem moc děkuji

4. KatDeLuna21

KatDeLuna21 Zelenáč fóra

Ahojte :)

Prosím nemáte niekto naviac ropuchy?
    A z dielní:
    Stroj na bublinky, továreň na vlasový gél, tiki-totemová dielňa, továreň na výstražné kužele?
    Napíšte holúbka a dohodneme sa, čo za ne (ak budem mať)
    Ďakujem mockrát :)

KatDeLuna21

5. masenka75

masenka75 Perspektivní autor

Ahoj nemáte někdo sýkořici vousatou a racčí hnízdo pište holoubka co za ně Díky

6. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, mám zájem o tyto dekorace. Za jednu dekoraci nabízím více dekorací, mrkněte do tabulky.

Trochu jsem zvýšil oproti včerejšku počty dekorek co nabízím :)

Upřednostňuji dekoraci Mademoiselle Cuca vždy vyhrává - 2x2 - 6 500x level za 22 hod. Dekoracemi které získáte výrazně zvýšíte svůj zisk BZ oproti Mademoiselle Cuca vždy vyhrává.
    To platí i u ostatních nabídek ;)

Samozřejmě mám spoustu jiných předmětů. Neónové chlívky, růžové výrobny. Novější stromy a stáje. Pokud budete mít zájem o výměnu, napište prosím do herní pošty. Děkuji.

ShánímNabízím
    1x Kouzlo kostek (1x1)1x Rojení vajec nebo 1x Výjimečná vejcová věda
    1x Mademoiselle Cuca vždy vyhrává (2x2)7x Punčochová past nebo 2x Rojení vajec + 1x Skluzavkoví kaskadéři nbo 5x Frisbee želvy
    1x Letní BBQ (1x2)4x Punčochová past nebo 1x Rojení vajec + 1x Skákající krokodýl nebo 1x Frisbee želvy
    1x Noční šlofík (1x1)1x Rojení vajec nebo 1x Výjimečná vejcová věda
    1x Potíže při kotvení (1x2)4x Punčochová past nebo 2x Rojení vajec + 1x Skákající krokodýl nebo 3x Frisbee želvy
    1x Plážový poklad (2x2)4x Rojení vajec nebo 4x Výjimečná vejcová věda nebo 5x Frisbee želvy
    1x Vířící létající koberec (1x1)1x Rojení vajec nebo 1x Výjimečná vejcová věda
    1x Něco si přej (1x1)1x Rojení vajec nebo 1x Výjimečná vejcová věda
    1x Hadí strašení (1x1)1x Rojení vajec nebo 1x Výjimečná vejcová věda
    1x Most zkázy (1x2)4x Punčochová past nebo 2x Rojení vajec + 1x Skákající krokodýl nebo 2x Frisbee želvy
    1x Kdo dřív přijde, ten má diamant (2x2)8x Punčochová past nebo 4x Rojení vajec nebo 4x Výjimečná vejcová věda nebo 6x Frisbee želvy
    Třeba jako inspirace, toto mám ve vzducholodi.

Hezkou hru ...

7. hudy536

hudy536 Obyvatel fóra

Ahoj, hledám stromy: albízie xxl, brovnea ariza xxl, zlatý déšť xxl a hloh xxl.
    Z výroben hledám růžovou kermickou dílnu.
    Vyměním za růžové či neonové stáje, jiné stromy xxl, i za stromy z děsivky, např. kaktusovou svíci xl.
    Prosím nejdříve nabídky holobkem.

8. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

Zháňam svíčkovú dílnu/výrobnu sviečok. skratka tu výrobňu, čo vyrába skunk. Ak máte niekto tak mi napište. Môžme sa dohodnúť.

9. mamcalenca

mamcalenca Pisálek fóra

Hledám obří sedmikráskový strom xxl, obydlí pro varana smaragdového oranžové, obydlí pro jeřáby červené, jezírko pro humry červené.
    Na výměnu toho mám dost, mj. i růžové a neonové stáje.
    Domluva nejprve holubí poštou a pište rovnou, co byste chtěli, děkuji.

Naposledy upraveno: 7/10/25
  10. il.ja

il.ja Pilný autor

prosím scháním hladový dub

11. selene90

selene90 Aktivní autor

kdo může prosím pošlete mi hladový dub

12. Kája1942

Kája1942 Rádoby autor

• Nepíš viac príspevkov hneď za sebou, naviac v tomto vlákne je povolený iba jeden aktívny príspevok za deň, ak potrebuješ niečo doplniť, použi pri napísanom príspevku možnosť "Upravit". Ďakujem Vanda.
    také by se mi hodil hladový dub a ten chlívek co je potřeba do akce

du dub[/QUOTE
    prosímještě kdyby někdo měl kicune

*zlúčené príspevky*

Naposledy upraveno moderátorem: 7/10/25
  13. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Hladový dub získáte v Jackově obchodě ;) kucine též

-Jara05- a moncicak7070 tohle ocenili.
  14. masenka75

Ahoj sháním tapíra Kabonami a Komodského Draka Kdyby někdo měl písněte holoubka ráda vyměním

15. charina

charina Perspektivní autor

Ahoj,
    sháním dekorace Pořádek musí být a Kousky dortu.
    Pokud někdo tyto dekorace máte, napište a domluvíme se. Děkuji.

16. milada29

milada29 Rádoby autor

Dobrý den, chtěla bych poprosit jestli nemá někdo navíc k darování - Chýše Baby Jagy ,výběh pro Tapíra ,Hranostaje ,jezírko pro sumce a Tobolku deštného stromu. Předem moc děkuji

17. petinka

petinka Pisálek fóra

Ahoj, moc prosím: sháním do řádku dekoraci studnice pokladů a ještě obydlí pro chrliče: pošlu za to cokoliv budu mít na skladě. Nabídky posílejte holoubkem na: pet*ik
    - pokud něco sháníte, taky napište, posílám i zdarma :) ráda pomůžu
    PS: Chcete někdo poslat zdarma sólo výběhy? Potřebuju se jich zbavit.

18. masenka75

milada29poslán sumec

-Jara05- tohle ocenil(a).
  19. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

• Uprav si prosím velikost podpisu. Max povolená výška je 200 pixelů -(včetně textu pod obrázkem). Děkuji Skali
    kutilka70 a -Jara05- tohle ocenili.
  20. milada29

milada29 Rádoby autor

Děkuji

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.