Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj osmak2001,
    zpívající tulipán, ani veselá lilie nejdou měnit.

2. -mariska55-

-mariska55- Zelenáč fóra

• Příspěvek je tvořen zbytečnou citací bez vlastního obsahu, jedná se tedy o spam
    ahoj,nemáš náhodou strom rohovník .,budhova ruka...nebo čas na hraní.,veřejné sledování?písni mi holoubkem,děkuji moc

Naposledy upraveno moderátorem: 29/4/15
  3. 18501

18501 Zelenáč fóra

hladam sladky strom,budhova ruka,trnka strom,zaby,pinia,strom s kozim mloiekom,sakura strom,lokvat--mam XXL slany,jablon,hruska,slivka,olivovnik atd napis ,co ziadas

4. zoopraha1

zoopraha1 Pisálek fóra

scháním dekorace večeře pro tři,stíno hra,stánek se zmrzlinou,vítězná penalta,veřejné sledování,hopsací dort,čokozajíček a narcisky pište díky

5. popelka-a

popelka-a Pisálek fóra

SHÁNÍM DEKORACE: čokozajíček, čokokuřátko, veřejné sledování, ohnivá láska, chomáček bavlny, balič triček............
    NABÍZÍM: červené ryby, krůty a králíky, medvědy a myši
    nabídky posílejte do pošty dík

6. toreador80

toreador80 Zelenáč fóra

ahoj scháním dekorace vítězná penalta a Mike a Lilly pište co za ně.Díky

7. JanaŽ

JanaŽ Pisálek fóra

nabízím kotlárny, nabídněte.... hodil by se mi slaný nebo cukrový strom

8. Manynek

Manynek Pisálek fóra

Ahoj,sháním strom s kravským mlékem,především nemám z čeho "vařit" pro čičiny a pak mám pár věciček na výměnu,tak po vzájemné domluvě i něco dalšího,díky za sovičky :)

Můžu nabídnout kočičky,žabky apod

9. anička2303

anička2303 Zelenáč fóra

Ahoj,
    nedá někdo XXL jeřáb za mjs? nebo jiný produkt co se dá koupit? základ stromku mám.

10. máťochov

máťochov Stará škola

Nabízím 5x samba ovečku + Johnyho + 5x javor xxl + dekorace stávka ( popřípadě jiná kombinace ) za růžovou kotlárnu.

11. patuska307

patuska307 Pisálek fóra

nemá niekto ginko strom navyše?

12. -Scharulka-

-Scharulka- Stálice fóra

Ahoj, měl by ještě někdo navíc jeden javor japonský a slivoňku?

13. pindruše

pindruše Zelenáč fóra

Ahoj,
    sháním:
    budhovu ruku a dekorky Aáá, čas na hraní, večeře pro tři, šťastný nový rok
    nabízím:
    citron, bez,medový, broskev, meruňku,pichlavý, slaný...
    ježek, holub, kočka,veverka, světlušky...
    písněte, mám toho víc

14. .roksy.

.roksy. Rádoby autor

Nabízím: Slaný XXL, Jeřáb XXL, Papouščí strom, Rohovník, Pichlavý strom, Planika, Cukrový, XXL: švestka, dub (2x), jedle, javor, mandle, kiwi, mandarinka, Netopýry III.

Hledám: hlavně vyšší Baha XXL stromy a dekorky dávající BBZ, ale můžete mě překvapit

Pak stále hledám Kaštanového farmáře a Hopsající dort, za ty dám i červené chlévy a další věci

15. háček

háček Perspektivní autor

ahoj, chtěl bych pro mojí maminku sehnat dekoraci srdce pro maminky , ona pro mě sehnala dekorace kaštánků a chtěl bych jí udělat radost . Tak prosím napište co by jste chtěli (taťka by za mě taky něco dal). Na farmě jsem hakcz :music:

16. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

• V tomto tématu je povolen jeden příspěvek denně.
    Sháním: dekorku stávka, rovněž sháním JC a vyšší xxl stromy na baha, nabídky pošlete holubem - domluva jistá;)

Nabídne někdo JC i více ks. Prosím nabídky holubem :p

Naposledy upraveno moderátorem: 29/4/15
  17. drobecbobo1

drobecbobo1 Aktivní autor

Mám záujem o Ružovú výrobňu paličiek (hulek) a ružovú výrobňu bikín. Píšte prosím rovno ponuky, o čo máte na výmenu záujem. Môj nick v hre je drobecbobo

Ďakujem.

18. nanyblacks

nanyblacks Znalec fóra

Ahoj chybí mi už jen čáp. Prosím nemá někdo, ráda jej vyměním. Dejte prosím požadavek co za něj chcete. Děkuji. N.

19. Ikebara77

Ikebara77 Rádoby autor

Zdravím... nemá někdo nadbytek magnolií? Rozdávám rozdávám a zjistila sem, že najednou mám jen jednu :D :D :D

Dále pokud je tu někdo rozumný a nebude chtít růžový chlívky či modré z nebe ráda zaobchoduju, pište holuby :)

Brala bych tamarind, rohovník, budhovu ruku nebo delonix, slivoň trnitou, lokvát, případně i mišpuly mám jen dvě :D :D :D
    Nabídnout mohu xxl stromy, produktové stromy či stáje do barvy oranžové, případně mám pár zlatých který jsem ochotna taky poslat dál :)

značka: obchodování pro zábavu ;)

20. brouktom

brouktom Pisálek fóra

• V tomto tématu je povolen vložit v jednom dni pouze jeden příspěvek. Pajda361
    Ahojky nemá nekdo kaštanového farmáře nebo malé keksové monstrum , louskáček na ořechy na výmenu za neco rozumného .

Ahojky nemá nekdo na výmenu kaštanového farmáře na doplnení mého stonku písnete holoubkem neo na výmenu se najde dekuji za nabídky .

Naposledy upraveno moderátorem: 30/4/15
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.