Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. .keiro.

.keiro. Zelenáč fóra

Moc děkuji beruška1966, evalumar a ldivacka za poslané stromy, jste moc moc hodné. :) Zkusím ještě jednou otravovat, páč jsem si uvědomila, že jsem na pár stromů, co mi chybí zapomněla. Ráda pošlu něco na oplátku pokud budu mít.
    Stromy - vlnovec, tisovec montenzův, opičí pomerančovník, dvouslivák ježatý, strom mongongo a pouštní růže.
    Výběhy (kdyby náhodou, byl někdo tak moc hodný a měl by něco vícekrát a nepotřeboval) - agama, krunýřovec, úhoř, mořský koník, poník, losí jeviště, kukačka kohoutí a případně pstruh, ale chápu že to je spíš utopie. :D
    Mohu nabídnout nějaké starší dekorky, kdyby třeba někomu chyběly a pokud samozřejmě půjdou poslat.

2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, ráda bych vám připomněla pravidlo, které říká, že v tomto vlákně je možné mít pouze jeden příspěvek za den. Takže když chcete napsat další, musíte ten první smazat nebo editovat.
    Děkuji a hezký večer

.keiro. tohle ocenil(a).
  3. panda1183674

panda1183674 Aktivní autor

Milí farmáři, sháním na výměnu jezírko pro pstruha duhového, ze stromů- Mombín sladký XXL, Moďoul XXL. Pište prosím holoubkem, co za něj...
    Mohu nabídnout neonové koně, prasátka a krůty, žakarandu,strom Boojum, Baha stromy XXL
    Z dekorek sháním - Poznač datum a načechraná panda
    Edit: tímto děkuji bačkora85 za darování quokka a výrobnu krejčovských pásků, -Kuteno- za výrobnu perový atelier, .Večernici. za vzácnou stáj a strom, Tondovi333 za dekorky a stáje.

Děkuji moc a všem přji úspěšné ochodování a darování.

Naposledy upraveno: 8/4/22
    bačkora85 tohle ocenil(a).
  4. jéňa1976

jéňa1976 Pisálek fóra

zdravím všechny a farmářky a farmáře, udělal jsem revizi stonku a zjistil jsem, že mi chybí mnoho dekorek, prosím, nemá někdo navíc? Mám tu dva tečkované deštníky a plno stromů a chlívků, snad se nějak domluvíme co vám za dekorky pošlu, prosím pište
    Nemá mě rád
    Tlapková lízátka pro všechny
    Drbátko na záda
    Poťouchlý krunýř
    Přistižen při činu
    Bambusový hrom
    Hula surf
    Ptačí lázně
    Zahozený klíč
    Hroznová šťáva
    Jablečná šťáva
    Pomerančová šťáva

5. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahoj, minule jsem nesehnala ani jednoho, a tak stále sháním papouščí stromky.
    Jsem vytrvalá xDxD

6. Lachlí

Lachlí Zelenáč fóra

Ahojky. Chci se jen poptat zda by někdo vyměnil nebo podaroval dračinec rumělkový nebo výběh pro agamu, popřípadě i límcovou, po té tajně toužím :D mám na výměnu starší dekorky, nebo třeba nártouny, pište o co byste měly zájem. Děkuji :)

Děkuji babioli a večernici za agamy, moc moc :)

Naposledy upraveno: 8/4/22
    -Jara05- a moncicak7070 tohle ocenili.
  7. Terkasp89

Terkasp89 Rádoby autor

Prosím, nemám štěstí na druhého šlechtěnce, sháním růžové výrobny - krabice, parfumerie, sýrárna, houpací sítě, včelín, bio-lep laboratoř, bobří pila, butik s plavkami, hůlky, koberce, keramická dílna, žraločí zuby, flabella, trezory, solární panel. Za výrobnu dám i více věcí :)

Sháním dekorace: Prázdninový duch, Zloděj v tábořišti, Kartáčovat s péčí, Hra na obě strany, Medvědova drť, Síla lásky, Arktické prázdniny, Sezónní lahůdky, Sladké pokušení, Expres na severní pól, Úklid hrobů

Sháním stáj: jezírko pro pstruha

Mám dost na výměnu, např. zakřivený strom, Yggdrasil, dělový strom, žakaranda, strom Metuzalém, nártoun, andulka, kukačka kohoutí, hadilov písař, stáj pro agamu, gekona, sojku, bílý topol, chlév pro nemrtvé ovce, kaktusovou svíci, mongongo, ořechovec hořký, láhevník, pouterii, strom přání, Slopepointský strom, bombax, boojum, kapličkový dub, opičí pomerančovníky, lísku největší, zmrzlinovník, stromovité kapradí, dvouslivák ježatý, xxl stromy, strašidelné stromy a stáje, mraveniště, havýše, biom pro strašilky, perličky, růžové stáje, červené stáje a výrobny, 1x dekoraci křeččí past, 1x nemrtvý poklad, 1x květinová melodie (tečk. deštník už bohužel nemám) :) T.

Naposledy upraveno: 9/4/22
  8. činčilka12

činčilka12 Velmistr fóra

medved222 a moncicak7070 tohle ocenili.
  9. medved222

medved222 Analytik fóra

činčilka, pásky na oči a dračinec posílám.

maribeja a činčilka12 tohle ocenili.
  10. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Ahoj všem prosím nemáte někdo jezírko pro duhového pstruha, mám toho dost na výměnu.

maribeja a moncicak7070 tohle ocenili.
  11. farmarkaantonie

farmarkaantonie Zelenáč fóra

Mám velkou prosbu - potřebuji výrobnu pásků na oči, bohužel se mi nedaří postavit. Tak kdyby někdo měl nepotřebnou v liště...
    Mohu za ni posílat padátka.
    Edit: tímto velmi děkuji badaja, tonda333 a Dáda324 za poslání výroben.

Naposledy upraveno: 10/4/22
    maribeja tohle ocenil(a).
  12. milda41

milda41 Pisálek fóra

Zdravím všechny hráče a chci se zeptat kdo máte navíc tyto dekórky: Chtivý havran, Z duchů strach nemám, Houbový zahradník a Demonstranti na farmě můžete mi je moc prosím darovat ? Nebo je vyměnit za jiné pokud je budu mít. Děkuji moc !!!

13. hudy536

hudy536 Stálice fóra

Hledám růžové výrobny - bobří pilu, hydrantovou továrnu, vějíře, kartonové krabice - nabízím za ně jinou růžovou výrobnu nebo neonové či růžové stáje (ty v poměru 1+1 za výrobnu).
    Ze stromů hloh xxl a zlatý déšť xxl, vyměním za jiné stromy.

14. činčilka12

činčilka12 Velmistr fóra

Ahoj všichni, sháním růžovou továrnu na kartonové krabice, vyměním za růžovou výrobnu prachového peří.
    Dále sháním neonové papoušky a neonové slony, vyměním za neonové velbloudy, či poptejte jinou neonovou stáj
    Pište holoubka :)

15. badaji

badaji Obyvatel fóra

Zdravím všechny farmáře. Pokud by náhodou někomu přebývala Hortikulturní robotikaII, uvítala bych ji. Díky moc. Napište, co byste chtěli výměnou.

16. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahoj
    potřebuji rovněž Hortikulturní robotikuII,napište na farmu co za ní,mám toho spoustu,určitě se domluvíme.Děkuji
    PS:anvan ráda bych ti pomohla,bohužel měsíční svět je zavřen a stromy mám na ploše.
    Omluva:hortikulturní robotika II nejde poslat,tak zase někdy příště

maribeja, moncicak7070 a anvan tohle ocenili.
  17. il.ja

il.ja Pilný autor

nabízím xxl stromy za yggdrasil a dělový strom mám třeba xxl strom přání a jiné

maribeja tohle ocenil(a).
  18. Dáda324

Dáda324 Perspektivní autor

Ahoj, napiš si, yggdrasil ti pošlu.

lencaprcek a modro.ocko22 tohle ocenili.
  19. masinaka

masinaka Vycházející hvězda fóra

Ahoj, sháním (nějaké) růžové výrobny (chybí mi jich pořád hodně), mám za ně růžovou výrobnu zavazadel, neonové pandy, žáby, koně nebo prasátka.

radyn.m a moncicak7070 tohle ocenili.
  20. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Chtěla bych poprosit nemá někdo dekorky skákající pavouk to je jeskynní troll a nadpřirozená dodávka

moncicak7070 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.