Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. činčilka12

činčilka12 Velmistr fóra

Ahoj všem!
    Shaním dekorace Květinové melodie, Tečkovaný deštník, Křeččí past, Nemrtvý poklad, Neztrácej hlavu!, Neonový křeček a Neonový žralok
    Napište, co byste chtěli za výměnu, a pokud budu mít, můžeme se domluvit :)

moncicak7070 tohle ocenil(a).
  2. masinaka

masinaka Vycházející hvězda fóra

Ahoj, nabízím růžový obchod se zavazadly za nějakou jinou růžovou výrobnu (skoro jakoukoli).
    Díky všem za další pěkné OaD, jsem o něco bohatší, o něco chudší, ale rozhodně spokojenější. :inlove:

3. ajasimi

ajasimi Zelenáč fóra

Ahojky všem,
    sháním agamu límcovou. Nemáte někdo na výměnu? Mohu nabídnout pštrosí výběh neon, výběh pro pandy růžový, motýlí dům neon, kachník neon. Také stromy: kapličkový dub, sladký kaštan,.....

Prosím domluva nejdříve pře holoubka
    Děkuji:)

4. PampusikLenusik

PampusikLenusik Vážený autor

ahojte. prosim vas, nemate nahodou niekto tieto stromy : trnka, brekyňa, asimina a zviera kohut?
    dakujem :)

Naposledy upraveno: 6/2/22
  5. vavovi

vavovi Stará škola

Ahoj stále ještě sháním dekorace
    Jsi tím co piješ
    Kočičí zloděj
    Zdroj smoothie

Nabídky prosím poštou. Mám toho dost na výměnu

6. Terkasp89

Terkasp89 Rádoby autor

Prosím, nemám štěstí na druhého šlechtěnce, sháním růžové výrobny - krabice, parfumerie, sýrárna, houpací sítě, včelín, vějíře, bio-lep laboratoř, bobří pila, butik s plavkami, hůlky, koberce, keramická dílna, žraločí zuby, flabella, trezory, solární panel. Za výrobnu dám i více věcí :)

Sháním dekorace: Prázdninový duch, Kartáčovat s péčí, Hra na obě strany, Medvědova drť, Arktické prázdniny, Sezónní lahůdky, Sladké pokušení, Expres na severní pól, Čokoládové potrubí, Vanilkové potrubí, Jahodové potrubí, Úklid hřbitova, Školení servírky, Žonglování se sudem, Z obliga

Mám dost na výměnu, např. zakřivený strom, žakaranda, strom Metuzalém, kukačka kohoutí, hadilov písař, stáj pro agamu, gekona, sojku, bílý topol, chlév pro nemrtvé ovce, kaktusovou svíci, mongongo, ořechovec hořký, láhevník, pouterii, strom přání, Slopepointský strom, bombax, boojum, kapličkový dub, opičí pomerančovníky, lísku největší, zmrzlinovník, stromovité kapradí, dvouslivák ježatý, xxl stromy, strašidelné stromy a stáje, mraveniště, havýše, biom pro strašilky, perličky, růžové stáje, červené stáje a výrobny, za růž. výrobnu - např. i něco z toho : andulka, 1x dekoraci křeččí past, 1x nemrtvý poklad (květinové melodie a tečk. deštník už bohužel nemám) :) T.

7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

panda1183674 - ahoj, na překladač nespoléhej, lepší je si to ověřit v SK FAQ nebo přímo ve hře ;)
    upload_2022-2-6_18-14-27.png upload_2022-2-6_18-15-54.png

panda1183674 tohle ocenil(a).
  8. panda1183674

panda1183674 Aktivní autor

Skali, díky moc, snažila jsem se to najít ve vyhledávacím řádku, tak už mám uloženo v oblíbených. Příště mě to nezaskočí

Skali tohle ocenil(a).
  9. monik8000

monik8000 Zelenáč fóra

ahojky
    nemá někdo výběhy -classik+ nebo classik++ a nepotřebuje a daruje?
    od kurníku po bobra
    předem děkuji

10. .evalumar.

.evalumar. Vážený autor

Edit2: Děkuji všem, kteří mi pomáhali, stihla jsem to. :)
    Zdravím :)
    Opět mám problém s počtem potřebných padátek, aktuálně mystických trsátek. Proto se obracím na všechny svoje sousedy a přátele: prosím, posílejte trsátka, budu oplácet jak nejrychleji to půjde, mám premium, takže patnácti denně můžu oplatit.
    Děkuji.

Edit: Zapomněla jsem, že tady na fóru mám kolem nicku tečky. Prosím, moje farma se jmenuje prostě evalumar - bez těch teček okolo. Tady mi to nejde změnit, aby to souhlasilo.
    ivetakuc - pošlu ti taky trsátko, ale příště, prosím, evalumar bez teček. Omlouvám se, že jsem to sem zapomněla napsat.

Naposledy upraveno: 8/3/22
    ivetakuc tohle ocenil(a).
  11. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

Ahoj poslala jsem ti ho

12. scratka70

scratka70 Zelenáč fóra

Zdravím, nemáte někdo volný dárek - sirky? Pokud ano, děkuji pěkně a poprosím na scratka70

13. hebig

hebig Pisálek fóra

Ahoj, chybí čtyři sirky, pošle někdo? Díky8)

14. činčilka12

činčilka12 Velmistr fóra

Ahojky všem! Sháním prosím neonový včelí úl, dračinec a výrobnu pásek na oči
    Pište holoubka ;)

Naposledy upraveno: 7/4/22
  15. knihovna1

knihovna1 Rádoby autor

Ahoj farmáři.. prosím moc bych chtěla jezírko pro pstruha duhového....piště prosím holoubka co případně za něho.. moc děkuji.
    Pokud je tu nějaký začátečník, ráda daruji stáje s stromy co mám navíc....piště si :)

16. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

• V tomto vlákně je povoleno mít jeden příspěvek za den. Pokud chceš napsat další, tak první buď edituj pomocí možnosti "Upravit" nebo ho smaž. Děkuji Skali
    Ahojky všem .... ráda bych se zeptala, zda-li by někdo neměl ještě dekoraci "Kytice". Chybí mi na magickém stonku do řádku "Arkádie". Pokud ano, pošlete prosím holoubka, co za to. Pokud to bude v mých silách a v mém inventáři (ve kterém se mimochodem válí plno plno všeho možného), budu moc ráda a na oplátku odešlu. Přeji hezký den a úspěšné farmaření :)

Ahojky ... děkuji moc za laskavost ;).

Naposledy upraveno moderátorem: 7/4/22
  17. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

Ahojky farmáři a farmářky moc prosím nemá někdo navíc Hadilova písaře, luskouny nebo quokky. Můžu nabídnout andulku, nártouny, kudlanku oranž nebo žakarandu. Moc děkuji.
    bačkora85--- posílám
    omlouvám se kytice nejde poslat

Naposledy upraveno: 7/4/22
    bačkora85 tohle ocenil(a).
  18. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

bačkora85 - kytici bych Ti poslala, ale bohužel nejde

19. beruška1966

beruška1966 Rádoby autor

jsem beruška1966 napiš mi co potřebuješ a já se u sebe podívám a co budu moct tak ti pošlu...

20. .evalumar.

.evalumar. Vážený autor

• V tomto vlákně je povoleno mít jeden příspěvek za den. Pokud chceš napsat další, tak první buď edituj pomocí možnosti "Upravit" nebo ho smaž. Děkuji Skali
    Prosím, prosím posílejte mi jenom prastarý svitek, mám o ně nouzi. Děkuju uctivě.
    Farma evalumar (bez těch teček okolo! ty mám jen tady na fóru)

Edit:

Ještě tu dekorku nemáš? můžu ti ji poslat

Strom štětkovec nejde posílat. Asi proto, že je to moc nové.

Ještě bych ráda nabídla nováčkům, jestli chce někdo nějaké výrobny. Ale pište si jen o to, na co máte level, jinak vám to bude pro kočku.

evalumar

Naposledy upraveno moderátorem: 7/4/22
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.