Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. lekz

lekz Pisálek fóra

Ahoj,
    sháním dekorace na stonek : tancující listí , Kosmická odysea 2 (všechny tři) , Škorpidomov (všechny tři) , Hra kornoutů (obě) , Letní dny 3 (všechny tři) , Letní dny 2 (všechny tři) , Zeleninová svačinka , Přístřeší pro Rajče , Hladový křeček , Hroznýš stavitel , A jéje , Svištící králíček , Střelba do vlastních , Probouzení jara , Sladké pokušení , Frappé olé (všechn čtyři)
    Děkuji moc :)

moncicak7070 tohle ocenil(a).
  2. Kalamitka

Kalamitka Zelenáč fóra

Ahojte. Prosim vas, mate niekto : trnka, brekyna, asimina, holub, kohut, vtak kiwi, bocian, vtakopysk, svist, skunk, pasavec, labut, vydra, losie podium????
    dakujem :)

3. moncicak7070

moncicak7070 Vévoda fóra

lekz
    Poslala jsem ti holoubka

4. mamcalenca

mamcalenca Pisálek fóra

Ahoj, hledám tyto neonové stáje: včelí úl, kachník, myš, oslí, husu...nabízím za ně jiné neonky: prasečí, krůtník, netopýří.
    Dále hledám žluté lapacho xxl, jinan xxl, vlnovec xxl, santalovník xxl, ledová jedle xxl, albízie xxl, bugenvilea xxl, obyčejnou juku na Baha.
    Vyměním za jiné xxl stromy.
    Prosím nejdříve domluvu holoubkem, děkuji.

5. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

marketka47, moncicak7070 a kačenka5 tohle ocenili.
  6. jossvlk

jossvlk Zelenáč fóra

máte někdo něco z těchto dekorací a nepotřebujete je a můžete mi něco z toho věnovat?
    motýlí styl
    veverka v krabici
    sněhulák v krabici
    caddie v urtajení
    houbové chatrče

Díky moc

7. kačenka5

kačenka5 Pilný autor

jasan jsem poslala

8. cudla

cudla Pisálek fóra

ahoj nabízím kukačku kohoutí a hadilova za růžovou továrnu na flabera cudla

9. sasasa

sasasa Stálice fóra

pro jossvlk - tyto dekorace nejdou posílat.

10. Erča101

Erča101 Stálice fóra

Ahojky, sháním Manty II. oranžové :)

Pošli holoubka s 3 věcmi, které potřebuješ a já určitě 1 pro tebe z toho budu mít a ráda vyměním.

masinaka a mituli tohle ocenili.
  11. Katushka23

Katushka23 Aktivní autor

Ahoj farmáři a farmářky. Do stonku sháním tyto dekorace: bláznivá týmová práce, chobotnická muška, Hra na obě strany, sezónní lahůdky, bublifukový automat, úklid hřbitova, morbidní orchestr, skákací řetěz, perla moudrosti, žrout pokladů, párty hry, balónkový výprodej. Nabídky prosím zasílejte po holoubkovi. Děkuji moc za nabídky. :)

12. Richards76

Richards76 Expert fóra

Ahojte, zháňam Kvetinové melódie. Ponúkam Škrečkolapku, Bodkovaný dáždnik alebo Nemŕtvy poklad. Ďakujem

Ďakujem terkacheerka a Lucík1989

Naposledy upraveno: 5/2/22
  13. panda1183674

panda1183674 Aktivní autor

prosím ještě sháním dekorku do stonku Poznač datum, kdyby někdo měl...
    Nabízím dekorace z poslední akce, dekoraci Večerní relaxace, neonky (prasátka, koně,krůty)

Edit:Tímto moc děkuji hráčům Tondovi333, Filipek..05, .Večernici. za velkorysé jednání. Poslali mi stromy + upgrade XXL a stáje ,které mi chyběly. Moc si toho vážím.
    Poděkování také Dada 234 a Hudy 536 za za darování stromů a upgrade XXL
    Y_n_O za zapůjčení a darování výroben, Apachii1
    Moc to pro mě znamená a nic za to nechtěli, poslali jen tak...
    Všem moc děkuji za milé jednání a slova
    Je to moc milé zjištění, že se najdou tak lidé, kteří se dokážou podělit a udělat někomu dalšímu radost:inlove:
    Děkuji moc
    Prima hru​

Naposledy upraveno: 6/2/22
  14. Dáda324

Dáda324 Perspektivní autor

Ahoj
    Nemá prosím někdo navíc S jako sýr a strom moře XXL ?
    Pište co za to.
    Pro začátečníky nabízím:
    bizony, sokoly, červenky, krtky, čápy, křečky, bažanty, vodní dráčky, mraveněčníky, krokodýly.
    Oranžové: osly, pštrosy, bobry, chameleony, pávy, vrány, netopýry, velbloudy, opice, pandy, slony.
    Červené: králíky, slepice
    Blahočet ztepilý i chilský, vistárie, bříza, modřín, slivoň mirabelka, voskovník červený, jasan, magnolie, vrba jíva, zlatolist obecný, mýdelník, mangrovník
    XXL: ořešák, jedle, javor, mandle
    P.S. děkuji panda1183674 za dárky :)

panda1183674 tohle ocenil(a).
  15. Soukromi

Soukromi Pisálek fóra

mám hodně různých stromů, xl, xxl které můžu darovat a nebo vyměnit víc najednou za nějaký výběh. nabízím taky spoustu věcí pro nováčky, už je nepotřebuju a leží mi tu ladem tak proč neudělat radost někomu dalšímu ;) z nových jich moc nemám o ty bych měla zájem já;) hadilov, kukačku...
    posílejte holoubka;)

masinaka, Richards76 a moncicak7070 tohle ocenili.
  16. Lacoun

Lacoun Zelenáč fóra

mam hodne zakladnich stromu pro novacky , s pribytku krtky capy lisky jezevce krtka labut a dalsi pokud nekdo shani rad dam

17. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Děkuji za papouščí strom a milá slova!

18. miska006

miska006 Pilný autor

Trik s mincou
    UFO-obrat

--čisto náhodou na vedlajších farmách kde už nehrajete sa nenájdu?
    Sú súčasťou stonku v nebi:Vtipálkovia a patria pod:Iné rady
    P.s.
    Netuším,ako ich nazývate v češtine,to vôbec neviem kde by som mal hladať aby som dal do tohto príspevku aj názov dekoriek v českom jazyku.

Vymenín za čokolvek,nech už mám posledný nedokončený riadok v nebi hotový..

19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký den všem :) hledám už jen dekoraci Pořádek musí být, je do stonku z roku 18 a nějak jsem to tam neudala, pokud ji má někdo v liště, ráda vyměním za jinou dekorku, třeba zapečetěno polibkem, když je ten valentýn :p nebo i jiné .. prosím holoubkem

Kuteno moc díky za dekorku Netopýří věž :inlove:
    Filipek..05 moc děkuji za druhou dekorku :inlove: a stoneček se rozjel :p

moncicak7070 tohle ocenil(a).
  20. hudy536

hudy536 Stálice fóra

Ahoj, hledám stromy hloh xxl, albízie xxl, zlatý déšť xxl. Vyměním za zakřivený strom, kapličkový dub či jiný xxl strom v poměru 1:1.
    Dále hledám růžové výrobny Továrna na vějíře a Továrna na koberce. Můžu vyměnit za růžové kapry nebo růžovou barvírnu.
    Prosím domluvit nejdříve holoubkem, děkuji.
    hudy536

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.