Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. polacka

polacka Baron fóra

[Veron!ka mám.

Oproutěná vrba
    Kaštanová řezba

Prosím piš holoubkem. O nabídkách se dohodnem.

2. Dáda324

Dáda324 Perspektivní autor

Ahojky.
    Nabízím: bizony, sokoly, červenky, krtky, čápy, křečky, bažanty, vodní dráčky, mraveněčníky, krokodýly.
    Oranžové: osly, pštrosy, bobry, chameleony, pávy, vrány, netopýry, velbloudy, opice, pandy, slony.
    Červené: králíky, slepice
    Blahočet ztepilý i chilský, vistárie, bříza, modřín, slivň mirabelka, voskovník červený, jasan, magnolie, vrba jíva, zlatolist obecný, mýdelník, mangrovník
    XXL: ořešák, jedle, javor, mandle

3. denwer47

denwer47 Zelenáč fóra

Ahoj,

ponúkam: Ovčín V: neonový 2x
    Prasačí chliev V: neonový
    Chovný rybník V: neonový
    a veľa dalšieho ... zhaňam niečo vyššie od netopierov na výrobu guána alebo neonové netopiere... viac info do správy

4. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

Ahojky farmáři a farmářky dlouho jsem nemohla farmu hrát asi rok a půl, tak vás všechny moc prosím jestli mi můžete poslat pro mě novinky moc vám děkuji. Zatím nevím co vše je pro mě novinka. Tak ještě jednou moc děkuji

5. pepino1972

pepino1972 Magnát fóra

jěště jednou ahojky všem,úklidem jsem zjistila že nemám ve sbírce strom zlatý déšť,a z neonek myš a netopýra,má někdo vícero kusů prosím,určitě směníme ke spokojenosti obou,díky

Naposledy upraveno: 27/12/21
  6. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Čauky,neměl by někdo na výměnu růžové - křečky,žraloky,oranžové mloky nebo rysa ?
    ještě by se mi hodily dekorky - čarodejnická kuchyni a kerberos - do řádku

7. masenka75

masenka75 Perspektivní autor

Ahoj nemáte někdo vyběhl pro quokky a výběh pro agamu limcovou pište klidně holuba rada směním

8. PampusikLenusik

PampusikLenusik Mistr fóra

ahojte :)
    neviem sa zatial dopracovat k vela starsim stromom a zverom, v hale mi stoja od zaciatku ulohy :) som si spravila zoznam vsetkeho, co mi chyba :D . tak skusim stastie tu a zhanam nateraz tieto stromy : pínia, javor japonský, jahodový strom, mišpuľa, sakura, lokvát, trnka obyčajná, kowhai, lipa, korkový dub, čierna vŕba, borievka skalná, žltý trúbkovec, ginko, amherstia.
    ak mate niekto navyse, budem velmi vdacna, snad sa najde aj nieco na vymenu - skuste mi napisat spravu ;)
    dakujem krasne :)

9. .Krakonoš.

.Krakonoš. Perspektivní autor

Ahoj

Našla by se dobrá duše, která by darovala první dva kolotoče?
    Já nejspíše nemám nic zajimavého na výměnu (dlouho jsem nehrál).

Jinak pokud by mi někdo daroval jakoukoliv dekoraci velikosti 1x2, tak by mě velice potěšil. Jediná tato velikost se nedá rozumně koupit v obchodě (buď za floreny nebo pár set tisíc krejcarů, což se mi zdá moc...)

Díky :)

Y_n_O tohle ocenil(a).
  10. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

.Krakonoš., dekorace 1x2 jsou u Jacka v obchodě, stačí hledat v FAQ a pěstovat. Na ty nepotřebuješ O&D. A děsivka je tentokrát fakt zase děsivě dlouhá ;)

11. *-farmerka*-

*-farmerka*- Rádoby autor

Ahoj nemá někdo výrobnu na hrábě. Ráda za něco vyměním.

12. rastaman19

rastaman19 Velmistr fóra

Hledám: přízračnou vrbu, hladový dub, kdyby náhodou měl hodně svíci
    Muže někdo nabídnout ?

13. pinda-ada

pinda-ada Vycházející hvězda fóra

prosím nedaroval by někdo výrobnu na hrábě, díky moc

14. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Zdravím,sháňám --baha-výběh pro žirafu,,,výběh pro tučňáky,,,výběh pro lva,,,,jezírko pro vodní dráčky

baha stromy-plod garcinie,,baobab

Farma stromy-jeřáb ptačí,,,sladký kaštanovník

Nejdříve pošlete co za to chcete holubem a nebo nabídku co za výměnu děkuji.

15. činčilka12

činčilka12 Osvícený autor

Ahojte všichni!
    Sháním prosím dekorace Neonový žralok, Neonový křeček a Neztrácej hlavu!
    Pište holoubkem, co by jste za ně chtěli :)

moncicak7070 tohle ocenil(a).
  16. masenka75

masenka75 Perspektivní autor

Ahoj nenašel by se někde výběh pro quokky mám neonky i růžové pište holoubka díky

17. PampusikLenusik

PampusikLenusik Mistr fóra

ahojte. aka je adekvatna cena za nokyho citrona? nemam ho, chcem ho, idem si dat ponuku na vymenu, ale neviem co mozem za neho ponuknut. dakujem za info :)

18. sebejka

sebejka Pisálek fóra

Ahoj, nabízím začátečníkovi darovat něco ze svého skladu stromů a stájí. Piš do zprávy

19. Veron!ka

Veron!ka Rádoby autor

Ahoj, hraju od roku 2011, takže nabízím defacto všechno co Vás napadne:)

Sháním dekorace:

Hortikulturní robotika II
    Na tebe až moc horká
    Klaunovy chytací kalhoty
    Probouzení jara
    Střelba do vlastních
    Caddie v utajení
    Pandy červené neumějí skákat
    Kukuřičný piknik
    A jéje!
    Svištící králíček
    Ošidný pás
    Zvučné psaní

Předem děkuji:)

20. hudy536

hudy536 Obyvatel fóra

Sháním růžové výrobny - bobří pila, kartonové krabice, parfumerie - vyměním za jiné růžové výrobny (rybník s jap.kapry, kotlárna, angorská vlna...).
    Z chlévů mi chybí manta oranžová a ze stromů zlatý déšť xxl a hloh xxx. Prosím, pište holoubkem rovnou co za to.
    Všem přeji úspěšné výměny.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.