Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Rechtarka

Rechtarka Rádoby autor

sháním: stromy: kozí strom, kravý strom, vonný strom, sakura, lokvát, buddhova ruka, amherstie a ohnivý květ
    dekoraci: Německé barvy - vlajka
    stáje: kohout a vylepšené stáje od krávy výše

nabízím: např.: bez černý, mišpuli, medový, citron, xxl stromy ... lišky, holuby, oranž. králíkárnu...

konkrétní nabídky prosím po sově
    děkuji​

2. STYBI

STYBI Velmistr fóra

• V tomto tématu je povolen jeden příspěvek denně.
    Již mám málo licencí, ale nabízím řemeslné produkty jako sousedský dárek - řekni co chceš - to ti pošlu - potřebuji stromy XXL

dále mám červené osli a červenou kotlárnu a červené netopýry - nabídněte

mám stromy : sakura, mišpule, delonix krákovská
    vyměním - nabídněte - upřednostňuji BAHA stromy XXL nebo dekorace za BBZ

nabízím : Moringa XXL - nejlépe za jiné XXL BAHA stromy (2-3 ks) , nebo nabídněte
    (budu zde večer po 19-té hodině - nabídky pište do zpráv)

Naposledy upraveno moderátorem: 29/4/15
  3. Nunca1960

Nunca1960 Rádoby autor

Scháním továrnu na plachty na výměnu mám dost věcí tak se snad dohodnem
    nick nunca60

Nabízím 2x Muchovo mistrovské dílo
    východ a západ slunce
    sloní konfety
    Mike a Lilly
    pokud máte zájem pište konkrétní nabídky na nunca60

myslím že je to oboustrané díky

4. mamcalenca

mamcalenca Pisálek fóra

ahojky najdou se tu farmaři co by měli soby staje na podarovani? piste na nik mamcalenca :) fajn hru

5. michnaj

michnaj Vycházející hvězda fóra

Ahojky..potřebuji sehnat dekoraci kaštanový farmář a zmrzlinový kanon..piště co by jste za to chtěli..díky moc

6. CampoˇˇCaorleˇˇ

CampoˇˇCaorleˇˇ Pisálek fóra

Moc ráda bych měla stáj pro soby, ale nedaří se vyměnit. Pokud ji někdo má zbytečnou, napiš, co za ní, ale nic růžového nemám.
    Díky za nabídky. Kamila
    Jo a kdyby někde překážel strom mango XXL, mohu za něj nabídnout jiný XXL, pár jich mám.

7. JarcaNedvedova

JarcaNedvedova Zelenáč fóra

Ahoj potřebuju už jenom losí podium,mám jinak xxl baharama stromy,červenou výrobnu netopýrů a konskou stáj,delonix královská,papuščí strom,kowhai,cukrový stom,slaný strom,kamenná pinie,příbytek pro krtka,pro kočky,liščí noru,čapí hnízdo,obydlí pro ježka,losí ohrada,světlušky,motýlí dům ...........

Naposledy upraveno: 29/4/15
  8. luciezezajeci

luciezezajeci Pisálek fóra

Ahoj farmáři, máte prosím někdo přebytečné motýlky, klokany nebo sviště, vánoční strom, mišpuli nebo karob??? Ostatní novinky se neodvažuji ani psat, nemám nic zajímavého v nabídce jen pár kousků MJS.
    Ahoj luciezezajeci

Moc děkuji hráčům P-eetra, Dagmar 7 a Tygřice 1970

9. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Veliké poděkování Vero.nika82 za krásný dárek ,děkuji. Rovněž moc děkuji michaj, SelkaJarus70, Mahira72 a Julinka11 moc vám všem děkuji

prosím neměl by někdo růžovou továrnu na koberce a růžovou výrobnu šperků? Mám toho dost na výměnu. Zkuste se podívat jestli se tam někde u vás nepovaluje ;)

pošli holoubka michalka59

10. jokss

jokss Zelenáč fóra

Ahoj,
    sháním žáby... nabízím myš, ježka, mývala, medvěda, světlušek... nebo nějaké stromy - slaný, medový, pichlavý, bez, buk, cit rovník ++... Napište... Děkuji za nabídku...

11. jedno1

jedno1 Zelenáč fóra

ahoj, jsem novacek a mam toho stale malo, pokud by nekdo mohl postradat tajemne staje soby, sovy, lisky, motyly, orly, psy, skunka, veverky, klokany a stromy mirabelku, zlatak, kravi, jinan, kastan nebo tu nekolikrat opovrhovanou katalpu XXL, budu moc vdecna a poslu alespon nejaky remeslny vyrobek... diky moc

12. Lomnička

Lomnička Rádoby autor

Velké dojaté díky mé sousedce nunca60 za poslání krásných dárků, speciální stromy a chlév. DĚKUJU

evainfo tohle ocenil(a).
  13. SelkaJarus70

SelkaJarus70 Pilný autor

nabídne někdo kaštanového pavouka?

14. hb56

hb56 Rádoby autor

Nabízím Muchovo mistrovské dílo za kowhai, amherstii nebo ptáka kiwi (ani o jednom ovšem nevím, zda je možné poslat...)

15. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj hb56,

poslat nejde ani jeden z předměnů co požaduješ. Bylo by dobré si to nejdříve zkontrolovat v tomto seznamu ..::Co půjde darovat::..

16. razari.chlupka

razari.chlupka Pisálek fóra

Ahoj, sháním stromy Buddhova ruka a rohovník.....napište o co byste za ně měli zájem, mám toho celkem dost....pište holoubkem raději než sem na fórum, díky

17. klokanka20

klokanka20 Zelenáč fóra

sháním dekorace na 4 políčka -jakékoliv - určitě se dohodneme

sháním jakékoliv dekorace 2x2

18. .Eldorado.

.Eldorado. Rádoby autor

Ahojte, hľadám medvedíka čistotného, niečo na výmenu by sa našlo. Dík

19. EliM77

EliM77 Magnát fóra

Nabízím 5x Johny Citron za dekoraci Kaštanový král
    Můžu přihodit Sakuru, Samba ovci, Sluneční hodiny nebo si napište, za co jste ochotni vyměnit, děkuji

20. anvan

anvan Velvyslanec fóra

Ahoj,
    stále marně sháním růžovou hůlkárnu a růžovou výrobnu koberců - nabízím více věcí, např.růžovou kotlárnu, J.Citrony, všechny možné stromy, dekorace na baha, stačí se jen domluvit. Prosím ozvěte se do pošty!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.