Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. chrust1

chrust1 Perspektivní autor

ahoj, má ešte niekto volné darčeky, chýbajú mi 3 padatka. Ďakujem

2. Mikádko18

Mikádko18 Perspektivní autor

Ahoj, nemá, prosím, někdo volný kanystr? Sice mi jich chybí dost, ale ještě to nevzdávám, vím, že akci celou určitě nedokončím, protože padátka chybí, ale ráda bych si zkusila zajet alespoň pro banány v pátém závodě.
    Děkuji moc.

3. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Povoleno je mít zde jeden aktivní příspěvek za den! o_OMě by zajímalo jaký je ten neaktivní příspěvek,:D že bych mohl psát kolik chci příspěvku za den, bez toho aby mě někdo upozorňoval nebo dokonce i vyloučil:eek:Toto je další zdejší stupidní omezování,:p a to hlavně při akci O&D kdy se člověk sem tam zapomene a upozornění od admina přehlédne a nakonec zjistí že mu zablokují vstup(vlastní zkušenost- staršího data):(a tím pádem pokazí celou akci O&D :mad:

4. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Dám kaktusovou svíci za křeččí past ;)

5. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Nabízím 1 JC za 25 křeččích pastí, 1 neonový kurník za 25 papouščích stromů a 5 jabloní XXL za 25 květinových melodií.

Od té doby, co jsem byl na farmě veřejně vyhlášený za vola (prý, povídali sousedi), mám na kdejakou volovinu právo.
    :DxD

Edit
    A tomu, kdo ke květinovým melodiím i zazpívá, přidám 2 obyčejné jabloně.

Naposledy upraveno: 13/11/20
  6. nisolinka

nisolinka Pisálek fóra

Dobrý den, prosím nemá někdo náhodou na výměnu Továrnu na gel na vlasy? Na oplátku dám vše co budete požadovat. Děkuji Nikola

7. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Stále sháním tyto růžové stáje : motýlci, rysové, - nově papoušky a křečky (pochybuji že se toho někdo vzdá :-(

stromy : měl by někdo láhevník na Baha, ořechovec hořký, voskovník červený

a ještě pár dekorací co mi chybí do stonku - slavnostní levitace, vikingský přípitek, fanoušci s ocasem, Fandíme! , Hvězdný hráč, párty hry, Turistické oči, Pomoc! Had! , dokonalá hůl, gólový exekutor, vítězství na ledě, Kluzký led, Kerberos, Čarodejnická kuchyně, zajíc drákula, Pavoučí síť

zatím vše,mám zkušenosti s touhle akcí a nevím jestli někdo něco pošle - štěstí je osud prostě

8. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Shánim dekorky - křeččí pasti, květinové melodie a nemrtvý poklad

nabídnu cokoliv růžovky atd nabídky do pošty třeb ase dohodneme

9. Mikádko18

Mikádko18 Perspektivní autor

Ahoj, protože jsem nefarmařila 3 roky (od ledna 2017), spousta zvířátek i stromů mi chybí. Nechci taky psát seznam, ale bych moc vděčná alespoň za některé z nich. Snažila jsem se nastudovat, které je z tajemných stájí a na které si musím počkat aktivací v chrámu, abych tady neudělala nějakou chybu, ale těch nových zvířátek je pro mě tolik, že úplně ztrácím přehled.
    Nemá někdo třeba navíc nosorožce, chobotnici, ropuchu nebo lamu? Víc psát nebudu.
    Stromy Leucadendron, lískový ořech největší?
    Děkuji moc.

Billy08 a 12monika12 tohle ocenili.
  10. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Lamu koupíš za krejcary a něco posílám, pa.

Mikádko18 tohle ocenil(a).
  11. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

Posílám kaštan,ovšem už bez plodů ;)

12. masinaka

masinaka Vycházející hvězda fóra

Tak taky zkusím něco sehnat.
    Moc děkuju Moncicak7070, za JC do stromu na mýtině :inlove: a .Večernice. za 2 stromky

moncicak7070 tohle ocenil(a).
  13. sedlackabuzkova

sedlackabuzkova Perspektivní autor

• V tomto vlákně můžeš mít jen jeden příspěvek denně. Pokud chceš vložit nový, ten předešlý si smaž.sopti
    Prosím, nemáte někdo navíc strom obyčejný kaštan? Děkuji

berkaKolchoznice, děkuji moc. Mám radost.

Naposledy upraveno moderátorem: 13/11/20
  14. ankajanko1

ankajanko1 Perspektivní autor

Prosííím, viem že je to trúfale, ale nemá niekto naviac v lište JC ? Kúpila som jedného a aj toho mi pohltil strom múdrosti :)
    A ešte aak máte prebytok :
    Strom ambarela
    sarkofagový strom
    uhlíkový buk
    kaktus z náhrobnými sviečkami
    Ak by ste mali, moooc by pomohlo.

15. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Krásný večer všem, chci poprosit jestli někdo by neměl na výměnu neonového papouška

goldedawn tohle ocenil(a).
  16. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Nabízím 3 kaktusové svíce za 2 křeččí pasti
    Dále za 2 neonové stáje požaduji 1x křeččí past nebo 1xtečkovaný deštník nebo 1x květinová melodie

17. Terkasp89

Terkasp89 Rádoby autor

Prosím, nemám štěstí na druhého šlechtěnce, sháním některé růžové výrobny - konkrétně krabice, parfumerie, sýrárna, houpací sítě, včelín, vějíře, bio-lep laboratoř, bobří pila, pštrosí farma, butik s plavkami, hůlky, koberce, keramická dílna, žraločí zuby. Za výrobnu dám i více věcí :)

Mám dost na výměnu, např. chlév pro nemrtvé ovce, kaktusovou svíci, mongongo, ořechovec hořký, láhevník, opičí pomerančovníky, lísku největší, zmrzlinovník, stromovité kapradí, dvouslivák ježatý, xxl stromy, strašidelné stromy a stáje, mraveniště, havýše, biom pro strašilky, perličky, růžové stáje, červené stáje a výrobny, 1x dekoraci křeččí past, 1x John Citron, 1x nemrtvý poklad (květinové melodie a tečk. deštník už bohužel nemám) :) T.

18. Billy08

Billy08 Pisálek fóra

ahoj daruji nějaké stáje a stromy pro začátečníky nebo nižší levly. Kdo má zájem tak napište :);)

19. Gassy

Gassy Perspektivní autor

Pošlu nějaké stáje a stromy začátečníkovi. Když máš zájem napiš zprávu

nisolinka tohle ocenil(a).
  20. rastaman19

rastaman19 Velmistr fóra

Dobrý večer, hledám mix věcí: pabuk jižní, mombín sladký, zlatý déšť,
    chlév nemrtvá ovce
    základní solární elektrárnu. Napište mi co za kterou věc požadujete. Předem děkuji
    dekorace jablečná šťáva, brusinková šťáva, odstíny azurové, mám navíc mongomongo,zmrzlinový fazolovník,ananasovou štávu

Naposledy upraveno: 14/11/20
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.