Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Orora

Orora Zelenáč fóra

• V tomto tématu je povolen jeden příspěvek denně.
    ahojky ,našel by se hodny hráč nebo hráčka co by daroval vránu moc děkuji

ahoj,nedaroval by někdo vránu moc děkuji předem :)

Naposledy upraveno moderátorem: 29/4/15
  2. Jenfery

Jenfery Zelenáč fóra

ahojky jsem 18 lev, kdyby někdo měl cokoli na víc zvířátka ,stromy a mohl darovat budu moc ráda ,vřele děkuji všem hodnym

3. 0katka00

0katka00 Zelenáč fóra

JENFERY Poslala som ti holuby,krtka,myši,vyroba guano,hviezdny strom,papagaj.strom,mliecny strom a mirabelku. Dufam,ze som aspon nieco uzitocne poslala,co potrebujes.

SCARLINE poslala som ti tie vrany co si zhanala-mala som navyse,prajem vela stastia v hre :)

SLON289 poslala som nieco z toho,co si chcel/a gaštan,vajíčkový strom,vianočný tiež a hádam aj tie medvede potešia :) Veľa šťastia.

SLON289, SCARLINE, JENFERY
    Dufam,že Vás darčeky potešili a každý všetko využijete. Musím písať sem,lebo mi nechodia správy.. Mám nejaký problém s nickom a nepamatám,či prijímam správy na nick 0katka0 alebo 0katka00 :) Veeeeeľa šťastia Vám všetkým prajem

Prosím zhanam akukolvek dekoraciu 1x2 prosíííím :) nezalezi na tom,kolko dava bodov.

4. slon289

slon289 Pisálek fóra

Ahoj,prosím kdo má na víc strom vajíčkovník,vánoční.kozí a kaštan,ze zvířat los,veverka,svist,sova,žába,medvěd,motýl,orel,čáp,pes,skunk,sob,křeček,krtek,klokan,děkuji,ale já nemám nic za co bych to vyměnil.

5. dadape58

dadape58 Pisálek fóra

Ahoj má někdo navíc holuba čápa a kohouta?Dám cokoli děkuju.

Ahoj potřebovala bych žáby,bude někdo tak hodný a vymění je za něco.Děkuji.

6. snupinka12

snupinka12 Zelenáč fóra

Sháním Slivoň trnitou a xxl pandanovou palmu

Nabízím
    čáp
    vlk
    budhova ruka
    planika
    žába
    delonix královskou
    xxl granát nebo pistácii
    papouščí strom
    a nebo napiš , co sháníš :)

nick Snupinka12

Nabízím slivoň trnitou
    Nejvyšší nabídce
    nick Snupinka12

7. jancamamca

jancamamca Pisálek fóra

Ahoj prosím kdo podaruje lokvát, slivon,budhovu ruku,kozí z chlévů čápa,žábu,kohouta nebo nějaké xxl stromy i na baha děkuji domluva jistá děkuji

8. Astat.

Astat. Stálice fóra

Sháním xxx

Nabízím
    Čápa
    Holuba
    Kotlárnu
    Továrnu na jídelní hůlky
    Ježka
    Delonix královská
    Granátovník
    Japonský javor
    Citron
    Meruňka
    +přihodím MJS

Lze namíchat - samozřejmě rozumě!
    Mám co jsem chtěla, děkuji losiksobik i evainfo. Kdyby někdo chtěl něco z toho co mi zůstalo, pište nabídky ;)

Naposledy upraveno: 29/4/15
    evainfo tohle ocenil(a).
  9. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Ahojky sháním:
    Pandamova palma XXL
    Strom moře XXL
    cesmínu paraguajskou XXL

napište, co byste požadovali za výměnu. Krásný den!!!

10. vlcicemajka

vlcicemajka Pisálek fóra

Ahojky hledá se SLIVOŇ TRNITÁ, lokvát, TAMARÍNDOVÝ STROM, PTÁČEK KIVI A PTAKOPYSK dekorace: PLOVOUCÍ LUCERNA, MIKE A LILLY, SERGEJ KOČMANINOV, KAŠTANOVÝ JEŽEK, KAŠTANOVÝ PAVOUK A KAŠTANOVÝ FARMÁŘ, STÁNEK SE ZMRZLINOU A ZMRZLINOVÝ KANÓN.
    Nabídnout mohu , ovce, prase, kráva, kůň, stříhárna ovcí a úl vše červené. ovce, králík, netopýr, kachna, guano, angorská vlna, vraní úkryt, kůň, prase, rodeo ranč, pštros a úl vše oranžové. Obyčejné pes, myš, čáp, veverka, klokan, kočka, sova, skunk, netopýr, párty ovce, medvěd, holub, žába, světluška, vlk, motýl, orel, všechny výrobny včetně těch z baharami Stromy : slaný, jabloň, vajíčkový, citroník, meruňka, ořech, katalpa, kdoule, datle, jedle, broskev, švestka banán guava a avokádo vše v XXL obyčejné: broskev, jeřáb, kaštan, vonící, buk, sakura, citroník, cukrový, kravý, vajíčkový, meruňka, pistácie, jůvie, hvězdný pistácie. najdou se i nějaké dekorace. Prosím o napsání co by jste chtěli a za co to vyměníte děkuji za holoubky

11. kronox

kronox Pisálek fóra

Ahoj,

potřeboval bych kozí strom a strom s p. pírky, růžové slepice

jestli někdo máte, pisněte holoubka a domluvíme se

dííík

12. Baajula

Baajula Pisálek fóra

ahojky
    sháním :
    zvířata: kohout
    strom: budhova ruka, slivoň trnitá, lokvát

nabízím :
    zvířata: krtek, liška, křeček, orel, vlk, ježek
    strom: javor japonský, mišpule, hvězdný strom, pistácie, granátovník, slaný strom, cukrový strom, juvie ztepilá, jeřabina, vajíčkový strom, broskvoň, kaštan, zlatý listnáč

13. Biladracice

Biladracice Zelenáč fóra

sháním:-lokvát nabízím:ČERVENÉ -krávy STROMY XXL
    -slivoň trnitou -osel citron moruše
    - tamaríndový strom ORANŽOVÉ-kurník hruška- rohovník OBYČJEŽEK - pes katalpa- kohoutí výběh LIŠKA - králík datle- výběh pro kivi KOČKA - ovce jedle-výběh pro ptakopyska MYŠ - prase olivaDEKORACE: plovoucí lucerna MÝVAL - vrána broskvoňsergej kočmaninonov KRTEK - kráva kakaomike a lily PES - kůň kumquatkaštanový -ježekTOVÁRNA NA PLACHTY - pštros obyč- pavoukSKUNK - vraní úkryt javor japonský-farmářMOTÝL - guano sakurazmrzlinový stánekSVĚTLUŠKA - angorská vlna cukrovýzmrzlinový kanónOREL - rodeo ranč slanýNETOPÝR citroník
    pistíciovník granátovník

14. 5proti5

5proti5 Pisálek fóra

Ponúkam: Zlaté mesto,Hallowenská vrana,Jarný strom,Kaviarničkak,Kocúr Števo,Jesenné delo,Krakonoš,"Lev Lesso,Listna-
    natý krtko, mačka s klpkom vlny,Musli králici,Medved s lampášom,medved primadona,Obrovský pivný pohár,
    Pantomíma,Plyšové kuriatko,Profi stánok na blšom trhu,Rudiger svišť,snežné delo,Socha budhy,Srdcový strom,
    Strašidlo,Tekvicová hojdačka,vianočná palma,Vila,Auto značka Sauber,Balonové zvieratko, čas krménia,Zlodej
    mrkiev
    A VŚELIĆO NA ĆO SI LEN ZMYSLÍTE + xl a xxl stromy, strom kvetinového drôtu,

PÍŚTE NA Drevulka

Hľadám: Štrajk, Hopsajúci koláč, Kerberos, Lokvát , Delomix kráľovská , Trnka strom, Noky citron,tamarindový strom

15. mkankova

mkankova Zelenáč fóra

ahojkysháním strom s kozím lékem, planiku obecnou, slivoň trnitou, budhovu ruku a tamaríndový strom, také by se mi hodil ptakopysk a kivi ale to nevím zda jdou měnít.Nabídnout mohumeruňku, švestku, jeřáb, moruši. katalpu,kdouli,datle, jedli vše XXL, z baha granátový také XXL. Z normálních mišpule, citroník, jeřáb, kaštan, broskvoň, meruňka, strom s kravím mlékem.pes, krůtín,ovčín, králík,prase, vrány, kráva, vraní úkryt, angorskou vlnu, guano, kůň, rodeo ranč, pštros.Obyčejné: liška, myš, krtek, mýval, pes, motýl, los, křeček, skunk, sova, orel, netopýr, vrána, vraní úkryt, bobr c++, ježek, čáp a jakoukoliv výrobnu i z baha. Za sovičky moc děkuji prosím pište rovnou co za co by jste měnili. Děkuji

16. Allarisse

Allarisse Aktivní autor

Zdravím, tak po dlouhém uvažování jsem se rozhodla, že sem hodím pár věcí, kterých mám hodně a potřebuji se toho zbavit.
    -
    Citronovník 13x - 10x XL,
    Vajíčkový strom 7x - 6x XXL,
    Kaštan 1x,
    (jinak všechny základní stromečky + upgrady)

1x - Myš, Krtek, Motýlí dům.
    2x - Pštrosí farma II. oranžová.
    ...
    Kdyby někdo měl zájem, stačí napsat na herní poštu (nick: Allarisse). Je možnost, že Citronovník můžu podarovat (i základní stromečky a jejich upgrady..)

Jinak - já osobně bych byla moooc ráda třeba za Vonící, Cukrový nebo Slaný strom. Ale klidně můžete nabídnout něco jiného. xD:inlove:

Ještě jednou zdravím,
    Chtěla bych se zeptat.. Není tady nějaká dobrá duše, co má Hvězdářský dalekohled a nepotřebuje ho? Nějaký by se mi hodil. Tedy ne mně, ale chci tím udělat někomu radost a většinou za něj chtějí dekorky které nemám :cry:
    Pokud ho jen tak nepodarujete, můžu vám za něj dát třeba cukrový, medový nebo slaný strom..:music: Nebo můžete napsat, co by se vám líbilo.
    Pište do herní pošty (Nick: Allarisse)

17. alinkar

alinkar Rádoby autor

Kdo podaruje jablon XXL,sakuru a chlívky čer.netopýry,ryby,včelky aj.děkuji

18. il.ja

il.ja Pilný autor

nabízím xxl stromy za tamarind,budhovu ruku pište domluvíme se díky

19. wallik68

wallik68 Baron fóra

ahoj sháním růžové kachny nebo pštrose
    nabízím za stáj 3x sakura nebo 3x lokvát dle vlastního výběru
    nebo dám za stáj Johna Citrona1x

20. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Pokud má někdo z hráčů pocit, že nemůže nadále existovat bez Červené netopýří jeskyně, tak ať se na mě bez ostychu obrátí.
    Obdrží ji zadarmo a ještě s věnováním.

Dále Papouščí stromy + Rohovníky obecné - zadara

Nick: JZD_Sestajovice

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.