Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sarag68

sarag68 Pisálek fóra

Ahoj.Napiš holoubkem co bys chtěla.

2. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

EDIT vsech EDITU: evoku57 :inlove::inlove: Neeeee, proboha uz nic neposilej, uz ted ti dluzim princeznu a pul kralovstvi! Btw jeste porad slintam, protoze se mi nechce dovrit klapacka :oops:
    Neshanim uz nic, sedim na pozadi s otevrenou dutinou ustni a snazim se rozdychat to, co ted provedla evoku57 o_Oo_Oo_O
    Jdu si dat do parku nove dekorky od holek, ovsem ten pocet kusu ve stodole mi tedy vyrazil totalne dech! Holka, co ja ti za tohle provedu? Tady uz je veskere DIKY uplne marne o_O:D
    EDIT: Pabuk XXL uz neshanim a velike diky leti zlatym holkam: .Vecernice. a danielka0000 - neco si na vas taky vymyslim ;)
    EDIT2: dekorky uz take ne - ted mi je tajne propasovala na farmu nezbedna alexandrakerulova00 a -pechfoglova- - nemam slov :inlove::inlove::inlove::inlove:

3. -bobča-

-bobča- Pilný autor

ahoj všem, nemá někdo zbytečnou výrobnu hedvábí , dik, pošlete holuba dík

4. moncicak7070

moncicak7070 Baron fóra

panaboo

Něco jsem ti poslala ;)

5. panaboo

panaboo Rádoby autor

• V tomto vláknu je povolen jeden příspěvek denně. Chceš-li vložit nový ten předchozí si prosí smaž nebo použij tlačítko Upravit. Děkuji Natali
    no, mně by udělal radost oranžový kurník, nemám ještě otevřenou mýtinu, tak šetřím každé políčko, a za prodej slepiček si můžu nakoupit chlívky...no, ale nemám za něj co nabídnout, našla jsem jen výměnu za žlutý husy, no ty ještě taky nemám, tak jo, kdyby měl někdo ten kurník a už ho nepotřeboval, tak

Farmářky a farmáři, jste fakt skvělí! Moc děkuji! To mi to farmaření najednou půjde o mnoho lépe.

Naposledy upraveno moderátorem: 15/5/20
    moncicak7070 a Peto121 tohle ocenili.
  6. opicevkleci127

opicevkleci127 Zelenáč fóra

Zdravim,nemel by někdo na vymenu jednoho JC do stromu moudrosti?

7. EF78

EF78 Pisálek fóra

• V tomto vláknu je povolen jeden příspěvek denně. Chceš-li vložit nový ten předchozí si prosí smaž nebo použij tlačítko Upravit. Děkuji Natali
    Nazdárek,
    nabízím na vyměnu plameňáka

ahoj, měla bych zájem o sigilaria a ružový chlivek, pokud je ještě nějaký volný. děkuji

ahoj farmáři a farmářky
    sháním slizkou příšeru, a pavouka
    děkuji moc

8. ezzra

ezzra Hrabě fóra

Zdravim vsetkych farmarov,prajem dobre vymeny ...dosla som poprosit ci niekdo nema na vymenu:

zhanam:eek:bchod so svetrami oranžovy
    bažanty oranžove
    korytnačky oranžove
    Tovareň na sladkosti červena

piste postou co konkretne požadujete za vymenu,,,liesky,,ambarely,,a JC..nemam

Danka722 ,,susedka moja zlata,,,dakujem moc..a nieco poslem
    matlafousova...Hyenko dakujeem....

Naposledy upraveno: 15/5/20
    matlafous123 a DANKA722 tohle ocenili.
  9. brundík

brundík Perspektivní autor

Ahoj prosím máte někdo dekoraci podzimní anděl, pomoc had
    díky moc

Ahoj farmáři prosím nemá někdo navíc dekoru Zkušený vejcokrášlič
    mám různé dekory na výměnu děkuji

10. lalaX21

lalaX21 Pilný autor

Ahojky, sháním hedvábnou farmu, nabízím mravence, když tak mi napište. Díky.

11. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

ahojky,potřeboval bych pár papouščích stromů prosím,mám domluvený jeden obchod s jednou farmářkou a potřebuji minimálně ještě jeden papouščí strom,já mám jen 2

12. blondjackie

blondjackie Zelenáč fóra

Čaute všichni :)
    14 dní zpět jsem se vrátila k farmě po několika letech takže jestli někdo potřebuje mám tu dekorky z roku 2013, a sháním nějaké stromy-vajíčka, na mléko, medový, papouščí.
    Pište co za to, klidně si mě přidejte i do přátelství, můžu za výměnu nabídnout i Mrkvojablečné směsi

moncicak7070 tohle ocenil(a).
  13. Terkasp89

Terkasp89 Rádoby autor

Prosím, sháním tyto dekorace: Zkušený vejcokráslič, Fanoušci s ocasem, Fandíme!, Hvězdný hráč, Přihraj míč!, Párty hry, Chabá ochrana, Pomoc! Had!, Odšpuntovat špunty!, Ztracen v labyrintu. Dále sháním některé červené a růžové výrobny.

Mám dost na výměnu, např. opičí pomerančovníky, lísku největší, zmrzlinovník, stromovité kapradí, dvouslivák ježatý, xxl stromy, strašidelné stromy a stáje, mraveniště, růžové stáje, červené stáje a výrobny, dekoraci květinové melodie a křeččí past :) T.

14. doben

doben Ikona fóra

Nabízím:
    Růžové výrobny:

Bio-lep laboratoř, Továrna na žebříky, Výrobna arašídového másla,
    Pštrosí farma, Výroba netopýřího guána, Sběrna papouščího peří,
    Obchod se zavazadly, Výrobna angorské vlny, Kozí mlékárna, Výroba mléka

Křeččí pasti a Květinové melodie

Sháním především JC, Papouščí stromy a Santalovníky.
    V případě zájmu napište herní poštou.

15. Preceja

Preceja Mistr fóra

Určitě existuje jednodušší způsob, jak darovat něco někomu, koho nemám v přátelích, než mu napsat, dát si ho v poště do přátel z toho dopisu a pak ho vybírat pro odeslání. Poradíte?

16. mamba54

mamba54 Stará škola

Ahojte, dělala jsem si revizi svých neonových stájí a zjistila jsem, že mi někam ulétli včely :p, tak chci poprosit, jestli nemá někdo na výměnu, mám některé neonky 2x
    a ještě mám upgrade milovníka kávy, ale dekorku nee, tak jestli někomu nepřebývá......určitě bych našla něco na výměnu....dekorek mám hafo….nebo chlívek, stromek

Edit: děkuji moc farmářkám dasa1143, -housenka- za dárky - včeličky a moncicak7070 za milovníka kávy :music:

Naposledy upraveno: 16/5/20
  17. charina

charina Aktivní autor

Sháním opičí pomerančovník, má někdo přebytečný?

18. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Prosím nemáte niekto navyše strom ľadová jedľa xxl?Ak niekto má tak mi najskôr napíšte do pošty čo by ste zaň chceli.Ďakujem.

19. mituli

mituli Polobůh fóra

Hezký večer,prosím může mi někdo poslat pabuk jižní-rozdávala jsem rozdávala až jsem zjistila že na mě nezbylo,děkuji moc děkuji xxsoptikxx za celý stromek,také velký dík -Kuteno-za stromek,mám velkou radost:inlove::music:

Naposledy upraveno: 15/5/20
  20. Tkanička23

Tkanička23 Zelenáč fóra

sháním lísku a mombín sladký nabízím papouščí, medový, kozí a jíné

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.