Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. rastaman19

rastaman19 Velmistr fóra

sháním tyto dekorace do stonku, fontána s ovocným punčem
    Děkuji hráčce michalka59 za dekorace do stonku.
    poslední dvě: jablečná šťáva
    brusinková šťáva

Naposledy upraveno: 11/4/20
    michalka59 tohle ocenil(a).
  2. doben

doben Ikona fóra

Sháním Továrnu na koberce IV: Růžovou.

Pokud někdo máte na výměnu, tak mi napište herní poštou.
    Mám na výměnu spoustu věcí včetně Tečkovaných deštníků nebo Opičích pomerančovníků, růžových výroben nebo Papouščích stromů.​

3. Terkasp89

Terkasp89 Rádoby autor

Prosím, už několik výměn marně sháním tyto dekorace: Květinové melodie, Fanoušci s ocasem, Fandíme!, Hvězdný hráč, Nadpřirozená dodávka, Skákající pavouk, Přihraj míč!, Párty hry, Chabá ochrana, Pomoc! Had!, Odšpuntovat špunty!, Ztracen v labyrintu.

Mám dost na výměnu, např. opičí pomerančovníky, 1 ks lísky největší, zmrzlinovník, stromovité kapradí, dvouslivák ježatý, xxl stromy, strašidelné stromy a stáje, mraveniště, růžové stáje, červené stáje a výrobny :) T.

Naposledy upraveno: 11/4/20
  4. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Moc děkuji máťochov za super dárek

Jessie07 tohle ocenil(a).
  5. ondro131

ondro131 Zelenáč fóra

ahoj má niekto prosím na výmenu papagájove stromy ponuky prosím na nick ondro131 budem rád za každú výmenu :)

6. Soukromi

Soukromi Pisálek fóra

hledám dobrou duši, která by mohla věnovat něco co už nepoužívá;) děkuju :)

7. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Ahoj farmáři,prosím neměl by někdo stromy a má jich dost ve stodole, - ,,kravské mléko,,vajíčkový strom,,medový strom,,pichlavý drátový strom,,cukrový strom,,slaný strom,,kozí mléko,, muďoul trojlaločný,,zmrzlinová fazole,,baobab,,plod lípy,,nážka jilmu,,kešu oříšek,,žakie,,plod garcinie ,,opičí pomerančovník moc děkuji

STÁJE:,jezírko pro chobotnice,,vyběh pro zebru,, ,moc děkuji

8. rastaman19

rastaman19 Velmistr fóra

dobré ráno všem akce bude za chvílí u konce. máte někdo ještě tyto šťávy ?
    sháním tyto dekorace do stonku, fontána s ovocným punčem
    poslední dvě: jablečná šťáva
    brusinková šťáva nabídne někdo ?

9. cestovatelka1974

cestovatelka1974 Pisálek fóra

sháním činčilu, zebru a také touto cestu děkuji všem, co buď vyměnili nebo darovali něco, ještě jednou děkuji

10. Orliček

Orliček Magnát fóra

Ahojky, mám menší sousedku, která si s námi hezky hraje, dělá akce a píše si.
    Určitě potřebuje staré Baharama stromy - takové ty co už nejdou získat.
    Já jí pošlu Budhovu ruku, Zlatolist, Grepfruitový strom.
    Nemáte taky něco pro ni? Prosím

jmenuje se rosea50

děkuju vám a hezké velikonoce, a nezapomeňte, místo pomlázky si nechtě pod oknem zazpívat a výslužku pošlete v košíčku na provázku (nebo vodítku), a žádný alkohol, místo něho radši mrkvičku

danielka0000, k.vitek a moncicak7070 tohle ocenili.
  11. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Nabídne někdo květinové dělo? Mám toho dost na výměnu např. křeččí past, havýše atd.

Naposledy upraveno: 12/4/20
  12. sarag68

sarag68 Pisálek fóra

Ahoj sousedi,moc prosím nemá někdo Borstyho balónky?Chybí mi na dodělání řádku na Stonku.Moc děkuji.

13. masinaka

masinaka Vycházející hvězda fóra

Ahoj farmáři

sháním: Mombín Sladký, Opičí Pomerančovník, Lísku Největší, Kaktusovou Svíci, Mravence a Perličky (potřebuju to do družstva na úkoly)

nabízím: Červené: chameleony, roháče, červenky, králíky, kozy a slony, červenou kozí mlékárnu a obchod se zavazadly, mořské poníky, hrocha a nebo případně nějaké dekorky (obrázek parku, nabídnu cokoli co tam najdete https://prnt.sc/rvihzu ;) )

Nenašel by se ještě ke konci akce někdo, komu přebývá to co sháním? :)

Naposledy upraveno: 12/4/20
  14. selene90

selene90 Aktivní autor

prosím nemá někdo gel na vlasy

15. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

selene90 možná má, ale nejde posílat :)

k.vitek a Jessie07 tohle ocenili.
  16. lenbeno

lenbeno Rádoby autor

Ahoj,nemá někdo navíc dekorku k akci hopsátkův hon na vajíčka?Všechny tři nestihnu udělat.Děkuju

17. medved222

medved222 Komisař fóra

Rosea 50, už ti jede zásilka.

18. Orliček

Orliček Magnát fóra

hezké Velikonoční sváteční ráno

Děkuju všem za zaslání potřebného, za výměny a za dárečky co jste, dobří lidé, poslali mé sousedce.
    Snažím se vždycky poděkovat dopisem, ale nejsem si nikdy jistá.
    Takže ještě jednou

Děkuju všem. Užívejte sluníčka, nezapomente na opalovací krem (ať se nelekneme až sundáme roušky) buďte na sebe opatrní, a dávejte o sobě vědět ať nemusíme mít všichni strach i o vás, svoje kamarády farmáře.

PS Koukněte co mám. Děkuji Astridko

19. elaairena

elaairena Rádoby autor

• V tomto vláknu je povolen jeden příspěvek denně. Chceš-li vložit nový ten předchozí si prosí smaž nebo použij tlačítko Upravit. Děkuji Natali
    Poradí mi někdo jak darovat různé dárky ze své farmy někomu jinému?Zdarma?

Ahojky můžeš mi prosím tě poradit jak vyměnit nebo darovat dárky tomu kterého mám v přátelích? děkuji

Naposledy upraveno moderátorem: 13/4/20
  20. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj elairena,

pokud máš na mysli dekorace, stromy, stáje nebo výrobny tak ty můžeš svým přátelům darovat pouze v akci Obchoduj a Daruj.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.