Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kačenka5

kačenka5 Pilný autor

Ahoj všem;) neměl by někdo sladký mombín, lísku největší, fazolovník? pokud ano, tak pošli holoubka co požaduješ... předem díky :) kačenka5

2. sabrinaCZ

sabrinaCZ Pisálek fóra

Ahoj,mám spoustu dekorací,ale nevím jak mám vložit obrázek,poradíte?
    Nechce se mi to vše vypisovat.
    Děkuju

3. Soukromi

Soukromi Pisálek fóra

hledám dílny nebo příbytky, které můžete postrádat. moc toho na výměnu nemám:(

jinak pro nováčky dílny, pokud o něco budete mít zájem tak si napište.

4. 12monika12

12monika12 Pisálek fóra

Ahoj :) Sháním více věcí, takže pokud se ti něco hodí, napiš co a co máš navíc, třeba se mi to bude hodit (často mám věci po třeba 1 kuse, takže nějaký druhý stromek či stáj určitě potěší :))

SHÁNÍM: kaštan, papouščí strom, pabuk jižní, broskvoň, banánovník XXL, medový strom, vonící strom XL

SHÁNÍM: činčilí noru, kotec pro sviště, bazén pro kraby - červený, voliéra pro papoušky - červená, výběh pro kudlanky

NABÍZÍM: XXL - cicimek čínský, kakaovník, buk, datlovník, javor cukrový, vrba jíva,.. XL - pistáciovník, nolina, muškátovník, ledvinovník západní, kokosová palma, hvězdný strom, guava, delonix královská, cicimek čísnký, blahočet chilský, vistárie, jedle, sladký kaštanovník, lokvát,... (i více kusů)
    + NĚKTERÉ OBYČ. STROMY (tiki strom, hloh, sladký kaštanovník, jedle, lokvát, vistárie,...)

NABÍZÍM: krokodýli, tygry, lva, žraloky, vodní dráčky, zebru, tuleně, nosorožce, plameňáky, červené pandy + UPGRADE různých stájí (u některých stájí i ČERVENÉ) - RŮŽOVÉ, NEONOVÉ NAVÍC NEMÁM..., krtky, bizoní ranč, vlčí doupě, červenčí hnízdo (i červené), liščí noru, ropuší jezírko (i červené), hnízdo pro roháče (i červené), paví výběh ČERVENÝ, koňská stáj ČERVENÁ najdou se i další stáje a i UPGRADY ;)

Nabídky prosím holoubkem na farmě, děkuji:)

Naposledy upraveno: 11/4/20
  5. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

ahojky,můžu poprosit,najde se někdo kdo mi pošle kukaččí domov IV. růžový - hodil by se mi do sbírky
    jinak sháním i : rysí nora IV. růžová,voliéra pro papoušky IV. růžová,motýlí dům IV. růžový popř. červené výrobny,snad se dočkám a možná ještě můžu přihodit Králíkárnu classic,+,++ - kteří mi chybí,když farma byla zastara
    děkuji předem (jestli mi teda vůbec nějaké dárky příjdou)

6. ondro131

ondro131 Zelenáč fóra

ahojte prosím ak by ste mali niekto na výmenu ružová a neónove stajne pošli holubka rad vymením :)

7. Orliček

Orliček Magnát fóra

Hezké Velikonoce všem

Nemáte někdo, prosím, mloka navíc? Toho oranžového.

děkuju

Naposledy upraveno: 10/4/20
    rosea50 tohle ocenil(a).
  8. riska71

riska71 Pisálek fóra

Prajem pekný večer ponúkam ambarellu (mombín sladký). Zháňam JC alebo kreččí pasti.

9. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Nabízím Čmárala, kdo nestihl hledat obrázky, ozvěte se ;)

10. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ďakujem za losie pódium!!!,veď vy viete,kto.;)

ღSisinkaღ tohle ocenil(a).
  11. Terkasp89

Terkasp89 Rádoby autor

Ahoj, sháním dekorace: Květinové melodie, Pošetilý plachtař, Dvoukřečková pila, Fanoušci s ocasem, Fandíme!, Hvězdný hráč, Nadpřirozená dodávka, Skákající pavouk, Přihraj míč!, Párty hry, Chabá ochrana, Pomoc! Had!, Odšpuntovat špunty!, Ztracen v labyrintu.

Mám dost na výměnu :) T.

12. cestovatelka1974

cestovatelka1974 Pisálek fóra

ahojte, sháním asi jako hodně z hráčů mombín sladký, semínko jasanu, wolenie, lískový ořech, rambutan,mravenec, vážka, perlička, opičí pomerančovník,
    činčila,
    dekorky: louskáček na ořechy, chtivý havran, něco k zakousnutí

předem díky​

13. hudy536

hudy536 Obyvatel fóra

Hledám stromy hloh xxl, zlatý déšť xxl, lísku největší, opičí pomerančovník, stromovité kapradí - vyměním za jiné xxl stromy.
    Z výroben hledám růžovou: pštrosí farmu, biolep, bobří pilu, vraní úkryt či některou z Baha (kromě arašíd.másla) - vyměním za růžové kapry, za růžovou barvírnu či růžové prachové peří! Popřípadě můžu dát za výrobnu dva růžové chlívky, či nakombinovat s nějakým neonovým.
    Dál hledám růžovou stříhárnu
    (vyměním za růž.angorskou vlnu + něco k tomu).
    Ze stájí hledám růžového rysa, můžu nabídnout i některou z neonových stájí.
    Našla jsem i nějaké starší dekorky, které kdysi byly žádané, např. Idol, Potopené divy, Cosi je ve vodě...další si už nepamatuji o:)...
    Nabídky holoubkem, prosím, nic předem neposílejte, až po domluvě, děkuji!
    Všem úspěšné výměny přeji!

14. sabrinaCZ

sabrinaCZ Pisálek fóra

Máte někdo navíc dekoraci Lamí kousek?

15. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

nemáte někdo wolemii navíc

16. Nunca1960

Nunca1960 Rádoby autor

máš ji tam

17. Batory

Batory Vycházející hvězda fóra

prosím daruje někdo mombín sladký?Nebo i-lísku největší,opičí pomerančovník?Děkuji moc náké hodné dušičce-hezký den

18. charina

charina Aktivní autor

Sháním olši oregonskou, máte ji někdo navíc?

19. 18500

18500 Rádoby autor

dam jelsu cervenu za 4 papagajove,alebo 4 kozie mlieko stromy

20. tommiska

tommiska Pisálek fóra

Hezký podvečer, sháním dekoraci Střemhlav pro uzavření stonku.Dále sháním dekorace pro jednu hodnou duši, která mi nezištně poslala co jsem sháněla.Jedná se o tyto dekorace odpalovač netopýrů,prázdninový duch,tečkovaný deštník. Pokud by někdo měl,prosím nabídněte.Moc děkuji

Naposledy upraveno: 11/4/20
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.