Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. losiksobik

losiksobik Komisař fóra

[*] sháním růžové výrobny (koberce, hůlky, šperky, bikiny), červené pandy, červené velbloudy, červený rodeo ranč, dekorky Slyšte, andělé zpívají, Kaštanový ježek, Východ a západ slunce, Samba ovce, Koktejlovy lenochod, Kerberos, případně nejvyššího šlechtěnce na trhu AW (chameleon, kráva, prase, pštros, ryba)

[*] pro sousedku sháním vonící stromy a meruňky (i upgrady)

[*] nabízím Baha XXL stromy, růžové králíky, Johna Citrona, C++ stáje, oranžové výrobny, stáje z TS, stromy z TS, XXL stromy na farmě, řemeslné produkty (včetně zeleného matéta)

[*] mám dekorky na Baha - Fontána lásky, Kanón lásky, Kritik kostýmů - vše výhodnější než Balón z MS a za růžové výrobny nabízím 2x plus něco, Nabitý, Klouzačka, Kávová party, Botanická zahrada, řadu dekorek na farmu včetně české květinové vlajky a květinového králíčka...

[*] běžnější položky nabízím i za Želé z vypoulených očí

NEJSEM NA FARMĚ POŘÁD, MOC ČASU MÍT NEBUDU, SPÍŠE VEČER, ALE JSEM ČESTNÝ HRÁČ, TAK SE NEBOJTE, KDYŽ SE DOMLUVÍME [​IMG]

2. maiki66

maiki66 Pisálek fóra

Ahoj,sháním kaštanového farmáře,může někdo nabídnout a co za něj?děkuji

3. mida2005

mida2005 Pisálek fóra

• V tomto tématu je povolen jeden příspěvek denně.
    Ahojky.
    sháním :ptakopysk ,kivi, Amherstie, Kowhai, Slivoň trnitá. lokvat, Budhova ruka.

Nabízím: Losí ohrada C, klokan, motýl, světluška, paví výběh.

Rozumná domluva

Ahoj
    sháním:Mišpule, Malvice, Slivoň trnitá, Samara
    nabízím: kočky, krtky, psy, cukrový strom, vonný strom, katalpa XXL atd.

Naposledy upraveno moderátorem: 29/4/15
  4. tavos7

tavos7 Expert fóra

Hledám bohatého strýčka z Emeriky nebo dobré duše tady. Něco sháním, ale nemám příliš co nabídnout. Komu by se mne zželelo, budu mu vděčen. Zatím mi to ukazuje u možnosti výměn nebo darování jedničku (i když mi možná zítra něco přibude) takže asi toho ani moc směnovat nemůžu.

---------------
    Sháním
    Chlévy:
    Motýlí dům, Netopýří jeskyně, Vraní hnízdo, Doupě veverek, Klokaní výběh, Kotec pro sviště, Obydlí pro skunka, Orlí hnízdo, Pavučina, Stáj pro soby, Psí bouda, Losí ohrada

Do noemovky bych potřeboval 20x Chovný rybník, 20x Včelí úl a 22 pštrosích výběhů. Dá se to sice koupit, ale je to pro mne ještě pořád strašlivá krejcarová rána.

Výrobny:
    Lanýžová farma, Včelín, Stříhárna ovcí, Vraní úkryt, Výroba mléka

Stromy:
    Cukrový strom, Slaný strom, Vonící strom, Strom s kozím mlékem, Strom s Kravským mlékem, Medový strom, Vajíčkový strom

Meruňka obecná, Bez černý, Broskvoň, Buk, Citronovník, Granátovník, Hvězdný strom, Javor cukrový, Jeřáb, Jinan dvoulaločný, Kaštan, Zlatý listnáč

---------------
    Nabídnout mohu:
    Vlčí doupě, Obydlí pro ježka, Obydlí pro myš, Příbytek pro krtka, Obydlí pro kočky, Výroba angorské vlny

Ze stromů mám bohužel jen standardy, někde jsem ale v diskuzi na fóru získal dojem že velice oblíbeným stromem je katalpa, tak můžu nabídnout tu :)
    ---------------

5. Jaroušek49

Jaroušek49 Perspektivní autor

také bych potřebovala dekorace,najde se někdo kdo pomůže díky

6. lenuska2603

lenuska2603 Pisálek fóra

• Sloučení multipostu - varování (danda-vnovis)
    ahojte
    hladam Vtakopyska,kto vymeni???

ahojte,,
    hladam stromy: Kvet strom Kowhai, Hurmi kaki, Kvet amherstie, Ohnivy kvet, Moringa, Plod lokvatu, Plod bobu, Plod oskoruse, Trnka pold
    kto vymeni??

EDIT: vnovis - sloučení multipostu

ahojte,
    hladam Gastanoveho farmara, lukostrelca, zmrzlinovy stanok
    kto vymeni??

7. jezikuze

jezikuze Zelenáč fóra

Prosím, prosím, smutně koukám, nenajde se tady šlechetný sponzor který by se chtěl zbavit užitečného smetí?
    Hodí se cokoliv, mám zatím velký nedostatek a budu móóóc vděčná :)
    Díky moc a pokud nic, nevadí, je to jen hra a chce to čas :)

p.s. moc děkuji štědrým a hodným hráčům:
    urzon, Skeewe, zuzik.t, kapet411, Kristie, markůvka,

Naposledy upraveno: 29/4/15
    Skeewe tohle ocenil(a).
  8. kozlik111

kozlik111 Zelenáč fóra

• přátelé se hledají v "hledání sousedů"
    Som lvl 85, hľadám suseda.

9. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Sháním:
    Stromy: Slivoň trnitá
    Zvířata: Pavouk

Nabízím:
    Stromy: Bez černý (základ, XL, XXL), Citronovník (základ, XL), Granátovník (základ, XL), Juvie ztepilá (základ), Pistáciovník (základ, XL), Hvězdný strom.
    Zvířata: Myš, Výrobna vajec (základ), Výrobna netopýřího guana (základ), Výrobna prachového peří (základ), Stříhárna ovcí (základ), Lanýžová farma (základ)

Nabízím protihodnotou i více stromů nebo výroben, případně dorovnám řemeslnými produkty dle vašeho výběru. Určitě se dohodneme, nabídky piště holubí poštou, nick ve hře je stejný jako zde na fóru.;)

Chci moc poděkovat farmářům pajaable a ondra_k, kteří mi pomohli rozšířit stromy a zvířátka. Jste zlatíčka, děkuju. :inlove:

Tak mám vyměněno, děkuji moc.:)

10. Ivanka170

Ivanka170 Pisálek fóra

ahoj. nabízím k výměně:
    obydlí pro kočku
    čapí hnízdo
    klokaní výběh
    XXL citronovník
    XXL olivovník
    XXL švestka
    sháním
    kaštan, jeřáb, medový strom, žáby, krtky

11. jachym1970

jachym1970 Pisálek fóra

nemá někdo žlutou načítací květinu a večeři pro 3 / ta mi chybí do stonku/ nedostal jsem ji ani po reklamaci, dám třeba i červenou stáj. Děkuji za nabídky jachym1970

12. jandule

jandule Vycházející hvězda fóra

nabízím vlky,capy,zaby,mysi ,kocky,krtky atd--- schanim ruzove chlivky, buddhova ruka,slivone

13. heidi6661

heidi6661 Perspektivní autor

• V tomto tématu je povolen vložit v jednom dni pouze jeden příspěvek. Pajda361
    Ahojte, zháňam Papagájový strm, Mišpulu, Trnku, Lokvát, Rohovník obyčajný. Všetko osttané mám tak si niečo navrhnite.

Prosím vás, kto by mi daroval Sobov, obyčjaných :) Ďakujem.

14. kajesy85

kajesy85 Pisálek fóra

sháním růžové chlívky,mám skoro všchno,pište si a určitě se dohodnem

sháním růžové kozy,vrány,pštroy,oslíky,krůty,krávy,ovce,mám toho dost písněte co za výměnu

sháním růžové chlívky-kozy,vrány,pštrosy,oslíky,krůty,krávy,ovce,mám všechno možné i nové stromy a chlévy,pak xxl stromy baha i farma i zvířectvo,dekorace...pište co by jste samy chtěli

15. 1wolf999

1wolf999 Perspektivní autor

Ahoj, scháním dřevěný trůn, je to dekorka z mé první akce na farmě. Nabídky holoubkem. Děkuji

16. katy6

katy6 Pisálek fóra

sháním : lukostřelba, šermování , kaštanový pavouk, kaštanový ježek a kaštanový farmář - pošlete holuba za co by jste je vyměnili, díky

17. LadyZet

LadyZet Pisálek fóra

Hledám tyto dekorace - ghulonéza, Piraňazilla, Příšerný traktor, Čarodějnická kuchyně, Zajíc Drákula.
    Pište konkrétní nabídky, ale slivoň či růžovky nečekejte. Mám různé tajemné stromky a chlívky, nějaké ty XXL stromy, atd.

18. lenbeno

lenbeno Rádoby autor

Sháním lukostřelbu a šermování.Díky za nabídky:)

Potřebuji doplnit stonek a to dekorací lukostřelba a šermování.
    Díky za holoubky,jdu do práce takže odpovím večer;)

Ahoj,prosím kdo nabídne dekorky lukostřelba a šermování?

Naposledy upraveno moderátorem: 30/4/15
  19. jandule

jandule Vycházející hvězda fóra

Nabízím žáby kohouty a ruzné dekorace ze stonku---scháním růžové chlivky i výrobny jakekoliv

20. dismirus

dismirus Vycházející hvězda fóra

Nabízím Vraní hnízdo růžové a chtěl bych za něj těchto 5 dekorací:
    - Děsivá svíčka
    - Kerberos
    - Čarodějnická kuchyně
    - Zajíc Drákula
    - Pavoučí síť
    Posílám jako druhý, až budu mít všech pět dekorací na farmě. Díky předem za nabídky do pošty.:)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.