Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mergo01

mergo01 Pisálek fóra

Ahoj

pro všechny co shánějí stromy XXL,nabízim mix 5 ks (farma nebo baha) za 1 ks :

Oranžový mýval,červený jezevec,jeřáb červený nebo obyč,tučňák červený,humr červený nebo obyč,lev oranžový,krab červený,hroch oranžový,krokodýl oranžový,perlička,vodní dráček oranžový,kamzík červený,rysí nora červená,mlok oranžový,lama oražová,sokolí hnízdo,louka světlušek,klokan,doupě veverek,pavučina,doupě ďábelského psa

Nabídky prosím holoubkem
    děkuji

2. il.ja

il.ja Pilný autor

Dekorace nepochopitelný leknín se jmenuje nepochopitelný lotos napiš mi a domluvíme se

3. blond87

blond87 Pisálek fóra

ahoj farmari,shanim dekoraci asi uz 3 roky:D,jmenuje se KAŠTANOVÝ FARMAŘ,nema ji nekdo?,kdyztak napiste co za ni chcete snad se nejak domluvime,mam dost veci na vymenu piste postou predem dekuju:)

4. -dolfik18-

-dolfik18- Zelenáč fóra

Ahojky,neměl by někdo prosím v oranžovém nebo červeném želvu nebo lva,děkuji moc,papa

5. Nunca1960

Nunca1960 Rádoby autor

tak trochu jinak:Ds
    háním-olše oregonská,dvouslivák ježatý,zmrzlinovník fazolový,mombín sladký varan smaragdový,agama a strašilka, nabízím
    neonové-krávy,kozy,krůty,prasata ovce,netopýry koně a psi
    růžové-kozy,králíky,netopýry,oslíky a chameleony
    červené -roháč,červenky,jaky,kočky,obydlí pro mloky a anakondy
    XXL stromy-bugenvilea,citlivka,modřín,rakytník,jilm,leucadendron,sekvoje,tiki a akébie
    nabídky prosím na nunca60

6. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Zjistil jsem že mi chybí do stonku kluzký led a organická sekačka, slepá piňata a piňatový pachatel prosím kdyby někdo cokoliv z toho měl napište prosím a můžeme se nějak domluvit

7. rudko500

rudko500 Zelenáč fóra

Ahojte, zháňam nejaké tie vzácne stajne. Ak máš niečo v ponuke tak mi napíš a dohodneme sa :)

8. matýsek1991

matýsek1991 Rádoby autor

Ahoj všichni, sháním dekorace - nadpřirozená dodávka, to je jeskynní troll a skákající
    pavouk. Mohu lecos zajímavého nabídnout.

9. mituli

mituli Polobůh fóra

Hezký sobotní podvečer,scháním asi jako všici mombín sladký-dám za něj stromové kapradí,dvouslivák,olši oregonskou,všechny tři za jeden,prosím:oops:moc díky za stromek alexandrakerulova00:inlove:

Naposledy upraveno: 21/3/20
  10. danielka0000

danielka0000 Stará škola

cestovatelka1974
    stromové kapradí ti ráda pošlu

11. rudko500

rudko500 Zelenáč fóra

Niekto náhodou vajíčkový strom? :oops:

12. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

rudko500 ...máš ho i v provedení XXL ;)

Y_n_O, danielka0000 a rudko500 tohle ocenili.
  13. ]Nail[

]Nail[ Zelenáč fóra

Sháním pabuk jižní, lískový ořech, opičí pomeranč, rambutan, stromovité kapradí, perličku, úhoře a vážku Děkuji

14. Gassy

Gassy Perspektivní autor

Moc toužím po kurníku pro perličky.Mám nějaké růžové a neonové stáje nebo si napište co by jste chtěli.

15. polacka

polacka Baron fóra

Vážku si koupíš v obchodě základ i žlutou.

16. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Pri akcii Farmársky Expres na stajne niektorí sľúbili poslať nejaké prebytočné upgrady stajní hráčovi babickachlum. Ak si niektorí spomeniete,spravte tak,prosím.Ďakujem.

Y_n_O tohle ocenil(a).
  17. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Ahojky,nemá někdo navíc mombín sladký,mraveniště,růžový kukaččí domov,rysí nora růžová,motýlí dům růžový,akvárium pro úhoře,voliéra pro papouška růžová (do sbírky),zatím vše,moc toho nepotřebuji

18. knihovna1

knihovna1 Rádoby autor

Ahoj.. mám k obchodování biom strašilky, mantu a stromovité kapradí....nabídne za ně někdo mombín sladký nebo olši oregonskou- Prosím holoubkem..díky

19. .pasohlavka.

.pasohlavka. Pisálek fóra

Ahoj farmáři nemáte prosím navíc sigilárii ,tis, mahagonovník ,woleminii ,stromové kapradí zebru ,činčilu a mantu?Děkuji nabídky posílejte.

20. kačenka5

kačenka5 Pilný autor

Ahoj posílám pichlavý strom;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.