Archiv - Zasílání a výměna dárků

Discussion in 'Archiv - Ostatní' started by Johnny, Aug 30, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -Martiina-

-Martiina- Pisálek fóra

Ahoj sousedé, nemáte navíc Výběh pro kudlanky? Samozřejmě taky nemám havýše.

Ze stromů scháním mombín sladký, opičí pomerančovník, lísku největší, Strom mongongo , olši oregonskou.

Z dekorací potřebuju Pomoc!Had!, Párty hry, Sladká, slaďoučká láska, Láska nebeská.

Na výměnu mám spoustu věcí, určitě bychom se domluvili.

Last edited: Mar 21, 2020
  2. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Ahojky sháním "Křeččí pasti"o_Omohu nabídnout : stromky dekorky, chlévy a výrobny růžové i nerůžové, neonky samosebou taky, mám toho celkem dosti na výměnu, za 3 pasti dám JC:pNabídky prosím posílejte holoubkem:)

3. krkic20

krkic20 Zelenáč fóra

Ahojte chcel by som získať Kurník V : Neón. Kto to má a chcel by to vymeniť? Čo by za to chcel? :)
    Ďakujem za odpoveď

4. prckolet

prckolet Zelenáč fóra

Ahoj, projížděl jsem stonek a dekorace co mě chybí do stonku, nemáte prosím někdo tady z těchto navíc, kterou nepotřebujete?
    Čoko zajíček, vysavač smogu, kaštanový farmář, pečená jablka, kočičí skříň, piknikový zlodějíček, medvědí apetit, lenošení na slunci, dvojíté štěstí, hod podkovou, kominík, řádek Farmerama na ledě.
    Na výměnu nenovější věci nemám, ale když napíšete co byste chtěli tak se kouknu a třeba něco bude :) díky moc. Vojta

5. Tygřice1970

Tygřice1970 Stálice fóra

Ahoj, prosím nemáte někdo dekoraci Milovník kávy? Je to z akce Kulaťoučký jako medvěd která byla před pár dny. Závěsy na dekoraci jsem získala z akce, pošlete holoubka a domluvíme se. díky

6. jandule

jandule Vycházející hvězda fóra

ahoj hledám perličky napište co za ně

7. tonda333

tonda333 Perspektivní autor

Ahoj, neválí se někomu v liště dekorace - zlobivá třída?

8. -Scharulka-

-Scharulka- Stálice fóra

Děkuji moc hodné, zlaté .Večernici. za mombína sladkého,juchůůů, už ho mám na ploše. Vím, že to není poprvé, co jsi mi udělala radost. Ještě jednou děkuji a přeji fajn hru všem.

9. charina

charina Aktivní autor

Ahoj, sháním olši oreganskou a kudlanku bezbožnou, napište, co byste za ně chteli, děkuji.

10. danielka0000

danielka0000 Stará škola

archiewolf:
    Pošlu ti jednoho jen tak pro radost ;)

Y_n_O and michalka59 like this.
  11. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Nabízím stromeček olše oregonská nabídky holoubkem

12. mergo01

mergo01 Pisálek fóra

Ahoj,
    nabízím neonové stáje :
    ovce,prase,krůty,ryby,pávy,žáby,psi,slony,opice

sháním růžové anakondy,rysy,žraloky

nabídky holoubkem
    děkuji

13. akyraa

akyraa Aktivní autor

strašně moc děkuji :)

14. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Vymění někdo sépie? Mám dost JC.

15. MartinDrhlik

MartinDrhlik Pisálek fóra

Ahoj, neměl by prosím někdo krunýřovce plochoústého, varana a agamu?

16. Nunca1960

Nunca1960 Rádoby autor

Dobrý den, delší dobu jsem nehrála a tak mi chybí některé stromy a stáje -olše oregonská,dvouslivák ježatý,zmrzlinový fazolovník, mombín sladký-varan smaragdový,agama límcová a strašilka pokud někdo máte a nežádaáte JC a růžové výrobny ráda vyměním napište co za tu kterou věc chcete Můj nick je nunca60

17. Katushka23

Katushka23 Aktivní autor

Ahoj farmáři a farmářky prošla jsme si stonek a chybí mi tyto dekorace: kouzlo zimy, párty hry, organická sekačka, hrátky s větrníkem, kočičí jízda, balónkový výprodej. Pokud někomu překáží nebo byl by ochotný je vyměnit, nabídky posílejte po holoubkovi. Děkuji :inlove:

18. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Pěkné odpoledne,zkusím štěstí.I já sháním:mombín sladký,olši oregoskou,zmrzlinový fazolovník.
    JC nemám,ale třeba se dohodnem na rozumné výměně,nebo zapujčení.Děkuji za nabídky a pěkné výměny všem ;)

Zmrzlinového fazolovníka ruším,páč mám nejhodnějšího souseda,vid Mikeši :music:

19. Alice

Alice Pisálek fóra

Zdravím všechny na fóru, potřebovala bych Vychytralý horolezec a Nepolapitelný leknín. Domluvíme se poštou co za to. Děkuji ajka58

20. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, pokud by měl někdo zájem o oranžovou tulení stáj, napište mi na farmu. Rád pošlu.

EDIT: Omlouvám se , ale teď jsem zjistil že se RT rozhodlo a tato stáj nejde darovat :(

Hezkou hru ...

michalka59 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.