Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. micka63

micka63 Rádoby autor

Nemá někdo prosím dekorku do stonku v nebi stávka?nabízím za ni Jona citrona

2. 19Mamutinka57

19Mamutinka57 Zelenáč fóra

• spam - příspěvek bez vlastního textu je spam a na fórum nepatří (varování)
    Dám žáby, třeba i 4 Jony citrony.
    Moc zháním růžovou ovčí střihárnu.

Naposledy upraveno moderátorem: 28/4/15
  3. Ikebara77

Ikebara77 Rádoby autor

Velmi velmi poptávám dekoraci Halloweenský medvídek... ráda uvítám i nějaký ten voňavý strom, dříve jsem je všechny rozdala a teď zjišťuji, že by se mi nějaký hodil :)

Nabídněte výměnu... dám i více věcí najednou (stáje různý co jdou posílat (i holuby, žaby, čápy, lišky ap.., produktový stromy, xxl stromy... ) a klidně ještě přidám MJS !
    Zatím pořád jen rozdávám tak by taky někdo mohl udělat radost i mě ... co? :D
    moc děkuji
    Ika

4. mkankova

mkankova Zelenáč fóra

ahojky sháním kamennou pinii, strom s kozím lékem, planiku obecnou, slivoň trnitou, budhovu ruku a tamaríndový strom, také by se mi hodil ptakopysk a kivi ale to nevím zda jdou měnít. Nabídnout mohu meruňku, švestku, jeřáb, moruši. katalpu,kdouli,datle, jedli vše XXL, z baha granátový a mobín také XXL. Z normálních mišpule, citroník, jeřáb, kaštan, broskvoň, meruňka, strom s kravím mlékem. pes, krůtín,ovčín, králík,prase, vrány, kráva, vraní úkryt, angorskou vlnu, guano, kůň, rodeo ranč, pštros. Obyčejné: liška, myš, krtek, mýval, pes, svišť, motýl, los, křeček, skunk, sova, orel, netopýr, vrána, vraní úkryt, bobr c++, ježek, vlk, čáp a jakoukoliv výrobnu i z baha. Za sovičky moc děkuji prosím pište rovnou co za co by jste měnili. Děkuji

5. sevvlasta70

sevvlasta70 Pisálek fóra

Losí podium vyměním za dekoraci stávka.Chybí mi do stonku.

6. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Prosím nemáte někdo kaštanového farmáře? Mám toho hodně na výměnu michalka59

7. kotule

kotule Pilný autor

Nabízím: bez černý, pichlavý strom, citronovník, vajíčkový, granátovník, pistáciovník, juvie, delonix. Ze zvířat: lišky, myši, orli

8. kikushha

kikushha Pisálek fóra

ahojte zháňam TRNKA STROM už nepotrebujem dakujem
    pište čo za neho chcete

VEĽKE ĎAKUJEM
    mousicke za darček
    A ďakujem aj susedke a farm.manželke drobecbobo za darček

Naposledy upraveno: 28/4/15
    mousicka tohle ocenil(a).
  9. jakrt

jakrt Rádoby autor

Poptávám dekorky: bahenní koupel I, II a kukaččí máma I, II. Mám toho dost na výměnu

10. ♥koťátko♥

♥koťátko♥ Obyvatel fóra

Ahoj. Sháním kaštanový ježeček...pište na nick ♥koťátko♥ děkuju :) Mám toho hodně co bych mohla nabídnout stromy, dekorace, chlévy :)

Naposledy upraveno: 28/4/15
  11. vlcicemajka

vlcicemajka Pisálek fóra

Ahojky hledá se LOKVÁT, SLIVOŇ TRNITÁ, KAMENNÁ PINIE, BUDHOVA RUKA, ROHOVNÍK, TAMARÍNDOVÝ STROM, PTÁČEK KIVI A PTAKOPYSK dekorace: PLOVOUCÍ LUCERNA, MIKE A LILLY, SERGEJ KOČMANINOV, KAŠTANOVÝ JEŽEK, KAŠTANOVÝ PAVOUK A KAŠTANOVÝ FARMÁŘ, STÁNEK SE ZMRZLINOU A ZMRZLINOVÝ KANÓN.
    Nabídnout mohu pštros, ovce, prase, kráva, kůň, stříhárna ovcí a úl vše červené. ovce, králík, netopýr, kachna, guano, angorská vlna, vraní úkryt, kůň, prase, rodeo ranč, pštros a úl vše oranžové. Obyčejné pes, myš, čáp, veverka, klokan, kočka, sova, skunk, netopýr, párty ovce, medvěd, holub, žába, světluška, vlk, motýl, orel, všechny výrobny včetně těch z baharami Stromy : slaný, jabloň, vajíčkový, citroník, meruňka, ořech, katalpa, kdoule, datle, jedle, broskev, švestka banán guava a avokádo vše v XXL obyčejné: broskev, jeřáb, kaštan, vonící, buk, sakura, citroník, cukrový, kravý, vajíčkový, meruňka, pistácie, jůvie, hvězdný pistácie. najdou se i nějaké dekorace. Prosím o napsání co by jste chtěli a za co to vyměníte děkuji za holoubky

12. rozalilinka

rozalilinka Zelenáč fóra

shanim kastanoveho farmare ,prosim nabidky do zprav ,dekuji

13. lenbeno

lenbeno Rádoby autor

• V tomto tématu je povolen jeden příspěvek denně.
    Ahoj,sháním dekorky ze stonku
    lukostřelba,šermování a dřevěný trůn.Prosím o nabídky:)

++AHOJ ,poptávám dekoraci lukostřelba,šermování a dřevěný trůn.A ještě strom amherstie a kowhai

Naposledy upraveno moderátorem: 29/4/15
  14. karolinka79

karolinka79 Perspektivní autor

hledám : slivoň

nabízím : jeřáb, jedle XXL, cukrový, slaný, pichlavý, granátovník, hvězdný, juvii, meruňku, vonící, bez, citron, los, medvěd, orel, myš, sova

15. pastelinka

pastelinka Pisálek fóra

Ahoj, potřebovala bych kaštanového pavouka a kaštanového farmáře. Mám hodně věcí na výměnu :)

16. JánLalík

JánLalík Pilný autor

ahojte zhanam trnka strom..ponuknite..

17. Biladracice

Biladracice Zelenáč fóra

sháním: -lokvát nabízím: ČERVENÉ -krávy STROMY XXL
    -slivoň trnitou -osel citron
    - budhovu ruku - stříhárna ovcí moruše
    - tamaríndový strom ORANŽOVÉ -kurník hruška
    -rohovník OBYČ JEŽEK - pes katalpa
    - kohoutí výběh LIŠKA - králík datle
    - výběh pro kivi KOČKA - ovce jedle
    - výběh pro ptakopyska MYŠ - prase oliva
    DEKORACE: plovoucí lucerna MÝVAL - vrána broskvoň
    sergej kočmaninonov KRTEK - kráva kakao
    mike a lily PES - kůň kumquat
    kaštanový -ježek TOVÁRNA NA PLACHTY - pštros obyč
    - pavouk SKUNK - vraní úkryt javor japonský
    -farmář MOTÝL - guano sakura
    zmrzlinový stánek SVĚTLUŠKA - angorská vlna cukrový
    zmrzlinový kanón OREL - rodeo ranč slaný
    NETOPÝR citroník
    pistíciovník granátovník

18. marcipánka74

marcipánka74 Pilný autor

ahoj, pro svého syna sháním kaštanový farmář ,napište co by jste chtěli na oplátku, děkuji :inlove:

Naposledy upraveno: 29/4/15
  19. Crower

Crower Vážený autor

***********Sháním***********

Lukostřelba
    Habanero salsa
    Pikantní kuchyně
    Polní strašidlo
    Kerberos
    Dýňová lampa
    Cukrovinkový domeček
    Halloweenský medvídek
    Kaštanový Ježek
    Kaštanový Pavouk
    Kaštanový Farmář
    Pečená jablka
    Cukrářství
    Šťastný nový rok!
    Večeře pro tři
    Hopsající dort
    Myši v ráji
    Odváto vánkem
    Láska nebeská
    Valentýnka pro Zuzi
    Sluneční a měsíční svit
    Vyvalené vejce
    Velikonoční radovánky
    Jakubův kostkový cukr
    Muchovo mistrovské dílo

XXL Baha stromy

Prosím Pište přesně co chcete a co dáte, díky!

Nniccollette tohle ocenil(a).
  20. -mariska55-

-mariska55- Zelenáč fóra

ahojky,nemáte někdo navíc sakura strom?Pošlu za něj,co potřebujete,pokud budu mít:)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.