Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Ahoj,našel by se u někoho Vlnovec navíc ?

2. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

Zdravím vespolek;) nabízím dvousliváka ježatého a ráda bych stromovité kapradí:p

3. charina

charina Perspektivní autor

Zdravím, sháním dvouslivák ježatý, napište, děkuji.

4. 12monika12

12monika12 Pisálek fóra

Nabízím tyto věci... Zájemce prosím o holuba (zprávu) na farmě s nabídkou co můžete nabídnout vy ;)

ČERVENÉ - STÁJE: výběh pro slony, výběh pro opice, výběh pro pandy

ORANŽOVÉ - DÍLNY (VÝROBNY): továrna na jídelní hůlky

ORANŽOVÉ - STÁJE: kurník 4x, výběh pro husy, výběh pro chameleona, výběh pro slony, výběh pro opice, králíkárna, kozí chlívek, kachník, prasečí chlívek, kravín

ŽLUTÉ - DÍLNY (VÝROBNY):výrobna vajec, výroba angorské vlny, stříhárna ovcí, výrobna prachového peří, rodeo ranč, kotlárna, vraní úkryt, výroba netopýřího guána

STÁJE: kurník classic+, obydlí pro šneka, příbytek pro krtka, krůtník classic+, výběh pro mravenečníky, nosorožčí výběh, krokodýlí jezírko, bizoní ranč, hnízdo pro roháče, vlčí doupě, holubník, sokolí hnízdo, výběh pro gazely

STROMY
    XXL
    vrba jíva 2x, olivovník 2x, javor cukrový, buk, jalovec skalní, broskvoň 6x, třešeň, datlovník 3x, katalpa 2x, kdoule 2x, mandlovník

XL
    vrba jíva, vistárie, bříza 2x, jedle 2x, slivoň mirabelka, slivoň trnitá, olivovník 2x, ořešák 5x, pomerančovník, sladký kaštanovník, jalovec skalní 2x, jabloň 4x, hruška 2x, jilm
    BAHA: delonix královská, cicimek čínský 2x, mangrovník 2x, muškátovník 2x, pistáciovník, hvězdný strom, blahočet chilský

OBYČ
    modřín 2x, vrba černá, sladký kaštanovník 4x, zlatý listnáč, smuteční vrba

5. -Scharulka-

-Scharulka- Stálice fóra

Ahoj, nabízím dvousliváka nebo wolemii za kapradí a hledám mravence jestli ještě někdo má, pošlete nabídku. Mám neonky,nějaké růžovky,strašilku, z děsivky butik s hůlkami,montovnu černého světla...třeba by se něco hodilo. Děkuji.

6. hudy536

hudy536 Obyvatel fóra

Nabízím růžovou barvírnu, vyměním za jiné růžové výrobny.
    Dále za růžové výrobny nabízím buď dva růžové chlívky nebo nějaký neonový.
    Ze stromů hledám xxl: Jidáš, Fík smokvoň, šerná sapota, korálovec, jabuticaba.

Prosím neposílat nic bez předchozí domluvy!
    Všem úspěšné výměny!

Naposledy upraveno: 29/12/19
  7. Rosmas34

Rosmas34 Rádoby autor

HLEDÁM:
    Dekorky
    do mentorského systému: Zelenáčská sezóna, Škola včel, Zástupce šéfkuchaře (1x1), Zlobivá třída, Profesionální česač jablek
    Stromy: fík smokvoň xxl, areka xxl, anona xxl, tisovec montezumův xxl
    Stáje: růžové kukačky, růžovou rysí noru, růžové žebříky, růžovou stříhárnu

Nabízím růžovou barvírnu, vyměním ji pouze za jinou růžovou výrobnu (lanýže, rodeo, bio-lep, vraní úkryt, pštrosí farmu, bobří pilu, kotlárna)
    Dále nabízím různé dekorky, některé i do stonku, např. Idol.
    Nabídky prosím holoubkem, děkuji.

8. Cindy210178

Cindy210178 Obyvatel fóra

nabízím obchod se zavazadly růžový za jinou růžovou výrobnu, nabídky prosím holoubkem

9. pindruše

pindruše Zelenáč fóra

Sháním: dvouslivák ježatý, wolemie, mravence, hedvábnou farmu, továrnu na bezpeč. kužely
    Nabízím: zebru, žirafu, činčilu, poníka, svíčková dílna, stromy xxl...jsem level 100, mám toho dost

10. anvan

anvan Velvyslanec fóra

Sháním stále sluneční hodiny a také papouščí stromy

Kromě jiného nabízím také většinu červených a růžových chlévů - pokud máte někdo zájem, ozvěte se poštou

moncicak7070 tohle ocenil(a).
  11. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Sháním a ještě nemám,nebojte se napsat,na výměně se domluvíme :D

nářaďový strom

za mrkvovo-jablečnou směs nabízím žluté a oranžové chlívečky,možná se najde i výrobna :D
    nebo upgrady stromů , pište si ;)

Děkuji : nahur42 , vavovi , jitunka1444 , máťochov - jste zlatí ;)

12. nikinalux

nikinalux Zelenáč fóra

Ahoj a všem příjemné svátky moc prosím nemá někdo navíc tyto stromy AMERICKY TOPOL ,RUMUTAN ,KVĚT STROMOVITEHE KAPRADI ,WOLEMIE ,MAMBIN ,JEHNĚDA OLŠE ARAGONSKE ,ZMRZLINOVOU FAZOLI mam pár stromu xxl , červené stéje a určitě se domluvíme moc děkuji………………………...

13. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Nemá náhodou někdo na výměnu volný NEMRTVÝ POKLAD?

14. Majdalenkab

Majdalenkab Pisálek fóra

Ahoj,
    sháním : mravence
    nabízím : obchod se zavazadly - růžový, Rysí nora - růžová, Chameleon - růžový

hezkou hru majdalenkab

15. vavovi

vavovi Stará škola

Ahoj
    pokud budu chtít něco darovat či měnit tak si najdu výměnu ve vzducholodi popřípadě oslovím spoluhráče zde v tomto vlákně.

Tímto vyzývám hráče nahur42 aby mi neposílal žebrací zprávy na farmu - stejně nic nepošlu. Jelikož nereagoval na mou žádost aby mi zprávy přestal psát a znovu napsal, předám stížnost na herní podporu.

16. hroudov

hroudov Baron fóra

• V tomto vláknu je povolen jeden příspěvek denně. Chceš-li vložit nový ten předchozí si prosí smaž nebo použij tlačítko Upravit. Děkuji Natali
    ahoj prosím podaroval by někdo Astro U-lampa, Bláznivá věda nebo Perfektní kytička. Sháním to už dlouho, ale nemám štěstí, nebo se dohodnem na nějaké výměně. pokud to budu mít, děkuji ;)

děkuji dannger11

mohu ještě zkusit poprosit o dárek případnou výměnu Uvolněné pandy a Párty hry, určitě se domluvíme ;)

Naposledy upraveno moderátorem: 29/12/19
  17. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Lyzarka a -migos-: pokud jste nesehnali, písněte mi na farmu, mám. Pošlu až večer. Mažu dát zvěři a makat ven, svítí sluníčko.... :)

18. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Jednu dekoraci jsem už sehnal v nabídce (Vstup zakázán), to jsem ani nedoufal, zkouším dál:
    Má někdo na výměnu dekoraci Přihraj míč! ale ne za mravence toho mám jen jednoho ,-)) a je i v nabídce, to bude raději stonek zahálet dál ,-).

19. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Stromové kapradí asi není nebo ho někdo může postrádat a za co?
    Jestli někdo potřebujete obyčejné věci, napište

20. damate

damate Pisálek fóra

zdravím nabízím keramickou dílnu růžovou a sháním hydrantovou továrnu růžovou

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.