Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. satelit

satelit Hvězda fóra

Zkusím sílu fóra.
    Chybí mě asi 200 sazí, moc Vás prosím kdo má volný dárek darujte mé farmě saze - jsou skoro Vánoce - ať dosáhnu i na ten poslední stromek.

Díky moc satelit

2. Radoslav-Vrabel

Radoslav-Vrabel Rádoby autor

Prosím kto má voľný darček a podaroval by mi?Na oplátku môžem vrátiť.Dakujem.

zahradnice4 tohle ocenil(a).
  3. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Chybí mi 2 vánoční dárky, prosím, kdo může darovat? Děkuji moc.

4. bodlinkaMici

bodlinkaMici Perspektivní autor

prosím o poslání dárku k vánocům,
    nechtějí mi nějak padat, asi neudělám prostředního sněhuláka, takže mi bude do stonku chybět dekorka kouzlo zimy, kdo by měl navíc , tak bych měla zájem, prosím

moncicak7070 tohle ocenil(a).
  5. vojsánek

vojsánek Zelenáč fóra

ahoj hledám lidi, kteří by byli schopni mi poslat kupky sněhu, chtěl bych stihnout aspoň dodělat těch 10 party lístků. Díky

6. manutd.007

manutd.007 Pisálek fóra

Ahojte, prosím Vás, či by sa nenašiel niekto, kto by mi mohol poslať vianočný darček, pár mi ich ešte chýba, a neviem či to sám dokážem nazbierať. Ďakujem

7. jaza78

jaza78 Rádoby autor

Ahoj , mám stejný problém s vánočními dárky . Potřeboval bych jich pár poslat ke splnění prostředního sněhuláka . Moc děkuji za každý jeden dárek , který mi pošlete ...

8. mopsíček94

mopsíček94 Pisálek fóra

Ahoj, prosím kdo můžete pošlete dárek k Vánocům? ještě mi pár chybí, moc moc prosím děkuju
    nick mopsíček94 děkuji

9. Alinka155

Alinka155 Pisálek fóra

Prosím ak má niekto navyše vianočné darčeky, veľmi by ste mi pomohli, chýba mi k poslednému - prostrednému snehuliakovi.
    Ďakujem
    Alinka155

10. BrkoJoint

BrkoJoint Zelenáč fóra

Obracím se sem s prosbou o vánoční dárečky,schází me jich desna halda a at dělám co dělám proste mě nepadají a nepadají.Děkuji předem všem lidičkám co pomůžou a přeji krásny den.

anaja2010 tohle ocenil(a).
  11. anaja2010

anaja2010 Zelenáč fóra

Ahoj,prosím farmáře a farmářky o pomoc s vánočními dárky,scházi mi jich spousta a žádná taktika nepomáhá.Děkuji moc předem

bodlinkaMici tohle ocenil(a).
  12. tolca

tolca Pisálek fóra

zdravím, také prosím o poslání dárečků, chybí mě jich ještě 40, abych měla i poslední věc do nebe....děkuji tolca

13. sarka12

sarka12 Zelenáč fóra

Pokud má někdo obě dekorky z prostředního sněhuláka a rozhodl se jednu darovat, nebo vyměnit za něco jiného ať se ozve. Předem moc děkuji

14. polacka

polacka Baron fóra

Hledám kaštanový pavouk a kaštanový farmář na doplnění stonku. Nabídky pište holoubkem. Snad se mi to podaří doplnit.

Už jenom kaštanového farmáře. Děkuji

Naposledy upraveno: 27/12/19
  15. fiorelino

fiorelino Aktivní autor

Zdravím vespolek.
    Sháním dekorace Fandíme! a Fanoušci s ocasem...
    Prosím kdo má, napište a domluvíme se na výměně, když budu mít to, co sháníte.
    Děkuji

16. Boubelík

Boubelík Pisálek fóra

Sháním zvířata: mravence

Sháním stromy: dvouslivák ježatý, wolemie, stromovité kapradí

Sháním dekorace: slepičí fanoušci, fotbalové žonglování, fotbalová hra, vítězná penalta, Farmerama aréna, čarodějnická kuchyně, dýňové strašidlo, Eiffelova věž, obří pivní džbán, karetní psi, pokerové kočky, dokonalá hůl, kluzký led, český záhon, pomoc! had!, fanoušci s ocasem, fandíme!, hvězdný hráč, křeččí past, plácni zombie

Nabízím na výměnu zvířata a výrobny:

růžové: slepice, ovce, prasata, opice, slony
    červené: rysy, pávy, bobry, ropuchy, mloky oranžové, jaky, ryby, krůty, krávy, králíky, kachny, včely, netopýry, chameleony, slony, barvírnu, výrobnu angorské vlny, perový ateliér
    oranžové: medvědy, husy, včely, koně, lišky, sovy, králíky, kozy, krůty, krávy, psy, vrány, kočky, pštrosi, osly, čápy, žáby, tukany, opice, slony, pandy, delfíny, koaly, sýrárnu, pštrosí výběh, vraní úkryt, výr. mléka, výr. prach. peří, výrobu netopýřího guána, kotlárnu
    mnoho žlutých (např. tygry, lvy, sovy, vrány, orly, pštrosy, ježky, japonské kapry, pávy, stříhárnu ovcí, lanýžovou farmu, rodeo ranč, tov. na koberce,...)

manty, činčily, lamy, kamzíky, sokoly, bizony, bažanty, kohouty, křečky, jeleny, lasičky, vydry, lišky, červenky, roháče, mývaly, kukačky, ptakopysky, želvy, ledňáčky, labutě, motýly, pásovce, veverky, sovy, bobry, orly, berušky, světlušky, včelín, tučňáky, tuleně, plameňáky, mravenečníky, hrochy, žraloky, žirafy, kraby, mořské koníky, vodní dráčky, nosorožce, pandy, pandy červené, anakondy, lenochody clas., včelín, textilní mlýn, továrnu na koberce, továrnu na krabice, továrnu na vějíře, továrnu na plachty, bio-lep laboratoř, tov. na trezory, tov. na houpací sítě, tov. na jídelní hůlky, butik s plavkami, domov pro kočičí víly, temné světluščí doupě, bažina slizké příšery

Nabízím na výměnu stromy:

XXL: ambroň, planika, sakura, broskvoň, hruška, švestka, slivoň trnitá, pomerančovník, datlovník, dub, javor cukrový, mandlovník, jedle, jeřáb ptačí, jeřáb oskeruše, morušovník, magnólie, bugenvilea, vistárie, bříza, slivoň mirabelka, modřín, blahočet ztepilý, rakytník, pabuk jižní, baobab, budhova ruka, tamarinový strom, banánovník, pitahaya, mangostan, guava, kiwi, fíkovník, mangrovník, papája, kumquat, akébie pětičetná, eben černý, avokádo, nolina, hřebíčkovec, hvězdný strom, cicimek čínský, mandarinovník, salaka jedlá, blahovičník citronovníkový, zlatolist, langsat, voskovník, rajčenka, chlebovník, monstera skvostná, chapadlová vrba, noční třp. strom, jabloň temné královny

XL: lokvát, dub, ořešák, slivoň trnitá, třešeň, jedle, olivovník, jilm, vrba černá, smuteční vrba, garcinia, rohovník, grapefruit, amherstie, baobab, dub korkový, javor japonský, clausena wampi

slaný strom, cukrový strom, jasan, tamaryšek, jalovec skalní, citronovník, dřín, kamenná pinie, slivoň, jeřáb břek, kdoule, datlovník, anjou hrušeň, mišpule, sekvoje, olivovník, kowhai, jinan, javor cukrový, javor japonský, citlivka, ledová jedle, vrba jíva, mandlovník, jinan dvoulaločný, leucadendron stříbrnolistý, ořechovec pekanový, skvrnitá vrba, tulipánovník, vánoční stromek 2011, fíkovník, nektarinka, avokádo, juvie, kokosová palma, rolinie, banánovník, pistáciovník, katalpa, mango, mombín, granátovník, kumquat, santalovník, cesmína paraguayská, acai palma, pandánová palma, delonix královská, pomelovník, eugénie, dračinec, blahočet chilský, kananga vonná, muďoul trojlaločný, sarkofágový strom, mahagonovník

Nabízím na výměnu dekorace:
    protislužba, neviditelné bylinky, bylinný vrt, duhové kouzlo, Paul McKrátký, George Patizon, Trims"N"Roses, cukrárna, kuchařská škola, skvělá práce, ať teče pivo proudem, rybí útok, lekačka, květinový chmaták, mývalí lumpárny a spoustu dalších (napište co potřebujete a já se podívám)

Zájemci o obchod pište prosím poštou.

Naposledy upraveno: 28/12/19
  17. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

ahoj,sháním : wolemii,stromové kapradí,mantu,mravence,agama límcová,varana smaragdového,perličky,strašilky,rysí nora IV. růžová, fanoušci s ocasem,hvězdný hráč,fandíme,párty hry,turistické oči,Pomoc!Had! ,dokonalá hůl,vítězství na ledě,kluzský led,gólový exekutor,Pavoučí síť,zajíc drákula,čarodejnická kuchyně,kerberos
    Všechny to jsou stromy,zvířata a dekorace co mi chybí na farmě (ve stonku),Děkuji předem za výměny

18. Osgood18

Osgood18 Pisálek fóra

zdravím sháním neonové medvědy, vyměním za jiné neonky nebo neco dalšího

19. rastaman19

rastaman19 Velmistr fóra

zdravím všechny má někdo na výměnu dekoraci z minulé akce Kouzlo zimy ?
    mám na víc dvě dekorace z tohoto stonku.
    napište mi holoubka na farmu. děkuji

20. Kudrnová

Kudrnová Aktivní autor

Ahoj sháním dekoraci fotobomba. Vyměním za jinou dekoraci nebo pokud budu mít i za něco něco jiného.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.