Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Janiine

Janiine Rádoby autor

Zdravím. Sháním " Párty hry, Fanoušci s ocasem, Hvězdnýho hráče, Mantu,"
    Na výměnu mám toho dost,ale nevím zda to bude co hledáte Vy :)
    Děkuji moc za dárečky,které jsem sháněla :)

Naposledy upraveno: 10/11/19
    moncicak7070 tohle ocenil(a).
  2. nisolinka

nisolinka Pisálek fóra

Pro zahradnici4 Tak zlatíčko upaluj, v lese bude strašná tlačenice ,tak aby jsi ještě nějaké sehnala :))))

zahradnice4 tohle ocenil(a).
  3. moncicak7070

moncicak7070 Baron fóra

Janiine - písni holoubka, činčilu bych měla :)

jamibe1 tohle ocenil(a).
  4. Rosmas34

Rosmas34 Rádoby autor

Ahoj, hledám všechny do dekorace do mentorského systému.
    (Kdysi omylem zakoupený řádek a teď mi tam visí).
    Mám i některé starší dekorace do jiných řádků, ale písněte si konkrétně, díky moc všem!

5. akyraa

akyraa Aktivní autor

Na poslední chvilku zkusím jestli někdo nemá činčily. můžu dát na oplátku varana smaragdového nebo gazeli. po mravencích ani nepátrám :)

6. Cindy210178

Cindy210178 Obyvatel fóra

nabízím obchod se zavazadly růžový za jinou růžovou výrobnu, nabídky prosím poštou

7. muchotrávka22

muchotrávka22 Pisálek fóra

Ahojte, ak máte niekto jablkovú šťavu a chlpatí fanúškovia prosím vymeňte. Nemám mravca, ale ružové a neonové stajne dohodneme sa-. Holúbok na HankaKollárová prosím díky a pekný zvyšok víkendu

8. sabrinaCZ

sabrinaCZ Pisálek fóra

Ahoj,nabízím za jedny mravence nebo mantu.......lamy,žraloka,morče,tučňáka a červený perový ateliér (ano všech těchto 5 věcí za 1 věc) , najde se někdo prosím?

Očividně dost lidí neumí číst,takže polopaticky nemám mravence a mantu a někomu za ně nabízím těch pět výše uvedených věcí...

9. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Prosím,máte někdo tyto dekorky -teleportuj mě
    věnečky z květů
    Dýňové překvapení
    Bláznivá věda
    Pexeso
    Je to pro mé bývalé kuře 29ajka58.Můžete to poslat přímo jí,nebo napište mě,co byste za to chtěli a já vám to pošlu.Moc vám děkuji za případnou ochotu.:inlove:;)

10. Evelinka82

Evelinka82 Zelenáč fóra

Milí farmáři, chtěla jsem Vám moc poděkovat za pomoc při obnově mojí farmičky. Především děkuji těmto farmářům:

Cindy210178, Gassy, Honzulka05, Dáda324, nikolas70, marublaha, berkaKolchoznice, medved222, Kecynaa, *Puberta*, .macca., libakos, pekiki, .Večernice., k.vitek, Peto121212, hroudov, Bezejmenný, MatysekKamilek

Jste zlatíčka a rozdělili jste se se mnou o svoje stáje, dílny a stromy. Moc a moc děkuji

Chtěla jsem ještě poprosit, jestli by náhodou někdo neměl perličku, jeřába, tak by byl moc hodný, ale i kdyby nikdo neměl, tak to bylo super a poznala jsem super lidičky :) hezky den

Cindy210178, herda21 a Honzulka05 tohle ocenili.
  11. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Evelinka82: písni mi na farmu ... večer se mrknu. Co Ti bude chybět, podívám se a pošlu....

12. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

Evelinka : Sigillaria, Kananga a Pouštní růže je Tvoje ;)

herda21 tohle ocenil(a).
  13. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Zdravím. Chtěl bych poprosit, pokud by měl někdo neon obydlí pro medvěda navíc, tak bych měl zájem. Nabídky prosím holubem a rovnou co za něj. Nějak rozumně.... třeba jinou neonku, nebo strom.... prostě norm nabídky. Mravence mám jen v noze a manta už došla. Pokud by byl někdo tak hodný, tak klidně přijmu i zápůjčku do příštího OD a vezmu neon medvěda na převýchovu..... Díky.

k.vitek tohle ocenil(a).
  14. herda21

herda21 Expert fóra

zejdy66, post: 433008, member: 1621"]Prosím,máte někdo tyto dekorky -teleportuj mě
    věnečky z květů
    Dýňové překvapení
    Bláznivá věda
    Pexeso

Je to pro mé bývalé kuře 29ajka58.Můžete to poslat přímo jí,nebo napište mě,co byste za to chtěli a já vám to pošlu.Moc vám děkuji za případnou ochotu.:inlove:;)

Věnečky z květů jsem objevila, pokud je třeba, pošli holoubka, daruji :)

zejdy66 a berkaKolchoznice tohle ocenili.
  15. hroudov

hroudov Baron fóra

• V tomto vláknu můžeš mít denně aktivní jen jeden příspěvek. Pokud chceš vložit nový, ten předešlý si smaž. sopti
    ahoj nemohla bych poprosit jestli by někdo neměl dvousliváka nebo wolemii , buď na výměnu nebo podarovat, také něco mám, zkuste prosím nabídnout:)děkuji

chtěla bych moc poděkovat Danielaa25, poslala mi dvojsliváka:p;):)

něco málo jsem poslala, ať ti to udělá radost :p

Naposledy upraveno moderátorem: 10/11/19
  16. libakos

libakos Titán fóra

Evelinka- dárečky: dílny a něco k tomuxD

17. lekz

lekz Pisálek fóra

Ahoj,máte ještě někdo volnou mantu nebo mravence?

18. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Dám ružové kone a neon pávy(alebo včely) za 1x ružové kukučky.
    Môj nick: Peto121212

19. adrianka132

adrianka132 Perspektivní autor

nabízím JC za mravence prosím

20. dannger11

dannger11 Expert fóra

Ještě naposledy zkusím.
    Nemá někdo náhodou volného mravence,činčilu a tisovec montezumův xxl?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.