Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. veruskaD

veruskaD Zelenáč fóra

Ahojky,moc zdravím a prosím,jestli nemá někdo navíc mravenistě,činčilu,agamu,strašilku..?Nebo i šnorchl obchod,hedvábná farma,wolemii,santalovník,stromovité kapradí a am.topol??? Moc děkuji nick dornacka

2. pepino1972

pepino1972 Magnát fóra

nemá někdo nazbyt: fanoušci s ocasem?
    díky za nabídku

Naposledy upraveno: 9/11/19
  3. .Eldorado.

.Eldorado. Rádoby autor

Ahojte, stále mi chýbajú mravčeky, a stromy Wolémia, Sromová papraď a Ambarella. Na výmenu mám všeličo okrem JC, ak by niekto chcel meniť, napíšte SS. Pekný deň :)

4. sarag68

sarag68 Pisálek fóra

Přeji krásný den a úspěch ve hře.Prosím nemám nic na oplátku a proto prosím o dárky.Jakékoliv stromky XXL i na Baha a chlévy od oranžových výše.A nemá prosím někdo navíc Základní dílny--Barvírna,Rodeo ranč a Výrobnu guána?Předem moc děkuji za vaši pomoc a dárky.

Naposledy upraveno: 8/11/19
  5. Petr

Petr Pisálek fóra

• V tomto vláknu můžeš mít denně aktivní jen jeden příspěvek. Pokud chceš vložit nový, ten předešlý si smaž. sopti
    Kdo nabídne: Wolemii, Stromové kapradí, Rambutan a mraveniště?

Nabídky na nick PeDo61

Něco ze stromů o které jsem psal.

Mám takový dojem, že zasílání a výměna dárku pěkně upadla.

Naposledy upraveno moderátorem: 8/11/19
    Peto121, michalka59 a moncicak7070 tohle ocenili.
  6. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Díky pohanskému knězi za mantu, kdyby nebylo zima, skoro bych k ní do jezírka vlezla.:D

7. chladovka

chladovka Pisálek fóra

Ahoj, sháním pár stromů, kdyby někdo měl, má spoustu stromů v XXL na výměnu.

Dřínový květ
    Tis
    Semínko wolemie
    Květ stromovitého kapradí
    Květ zlatého deště
    Květ myrhovníku
    Plod wampi
    Malvice oskeruše

Ze zvířat sháním: Želva, Tuleň

Nabízím ze stromů například: Jilm, Jeřáb břek, Bříza, Blahočet ztepilý, Sladký kaštanovník, Modřín, Tulipánovník, Magnolie, Datlovník, Jedle, Javor cukrový, většinou v XXL verzi.

Ze zvířat nabízím například Bizona, Obydlí pro mloky oranžové, Obydí pro orli..

8. anvan

anvan Velvyslanec fóra

Znovu zkouším a moc prosím - nenašli by se někde jedni volní mravenečkové???

9. máťochov

máťochov Stará škola

Nabízím 2x Křeččí past, sháním mraveniště.

10. riska71

riska71 Pisálek fóra

Prajem pekný večer, zháňam mravce, v ponuke mám papagájové stromy, škrečkolapky(Křeččí past), ružové stajne, činčilu, mantu

11. Lorraine81

Lorraine81 Pisálek fóra

prosím nemá někdo navíc : mravenec, úhoř, manta, agama límcová

a ze stromků : americký topol , tamaryšek ,wolemie ,dvouslivák ježatý , stromovité kapradí

a dekorka : studánka přání , párty hry , bodliny a květiny , vysavač smogu

předem děkuji

Naposledy upraveno: 9/11/19
  12. ejitka

ejitka Aktivní autor

Ahoj, nemá někdo přebytečnou dekoraci zdravá svačina? Chybí mi do stonku chvástání. Co za výměnu mohu nabídnout. Díky

13. sturm70

sturm70 Pisálek fóra

• Nepiš velkým písmem (zapnutý CapsLock). Na fóru se to považuje za křik a špatně se to čte. sopti
    AHOJ,NEMÁ NĚKDO PROSÍM NAVÍC STROM LANGSAT?

14. fiorelino

fiorelino Aktivní autor

Dobrý večer všem. Sháním dekorace Fanoušci s ocasem a Fandíme!...nemá někdo?...prosím pište a třeba mám něco, co sháníte...děkuji

15. georgevpokemon

georgevpokemon Zelenáč fóra

Dobrý večer, nabízím činčilu a rambutan a americký topol za jedny mravence. Nemá někdo zájem?

16. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Ten se dá koupit v obchodě za krejcary :
    [​IMG] ;)

17. dannger11

dannger11 Expert fóra

Ahojky,
    nezatoulal se k někomu jeden mraveneček?
    Já bych ho ráda adoptovala.;)

18. Evelinka82

Evelinka82 Zelenáč fóra

Ahojky, teď jsem pár měsíců nehrála a chybí mi nějaké chlívky, stromy a dílny, neměl by někdo na výměnu? Moc děkuji :)

19. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

Zdravím vespolek ;)
    a za neonové myši možná jiná neonová stáj ( ryby, chameleoni, netopýři, žábi, osli )

Naposledy upraveno: 8/11/19
  20. emkopa

emkopa Pilný autor

Zdravím shanim wolmie mravence nemam ale našla by se i mantra píšte do pošty v hre

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.