Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. damate

damate Pisálek fóra

ahojky, sháním švestky xxl. nabízím růžné oranžové či červené stáje nebo produkty. nabídněte, děkuji

2. hroudov

hroudov Baron fóra

• V tomto vláknu můžeš mít denně aktivní jen jeden příspěvek. Pokud chceš vložit nový, ten předešlý si smaž. sopti
    ahoj měl by někdo k darování mraveniště? ještě ho nemám , tak kdybyste někdo vlastnil nějaké navíc budu moc ráda ;)

tak hlásím že už mravence mám od hodného dárce, mooooc děkuji a přeji všem aby měli taky takové štěstí

Naposledy upraveno moderátorem: 10/11/19
  3. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Měl by někdo na výměnu Dávkovač dračího dechu (1x1) z akce Začíná přituhovat no a pochopitelně Mravence, pište poštou a určitě se domluvíme.

4. čumáček

čumáček Pisálek fóra

Ahoj farmáři,dám JC za mantu a mravence,pište na čumáček1947.

5. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

Každý rok v máji mi mravce vyrazia v niektorej z izbičiek v mojom domčeku, ale na farme nie a nie ich získať. Nemá niekto mravenisko na výmenu? Mám aj nejaké ružové stajničky, mohli by sme sa dohodnúť. A tiež manta mi chýba, aj keď som donedávna o nej nemala ani tušenia :))

6. lott_lott

lott_lott Stará škola

Máte někdo mantu navíc? Vyměním za růžovou stáj - napište jakou chcete a pokud budu mít, tak pošlu. Můžu poslat i růžovou výrobnu kozího mléka.

Naposledy upraveno: 7/11/19
  7. kluk10

kluk10 Pisálek fóra

Ahoj. Hledám poslední dekoraci do stonku .
    Jablečná šťáva
    Napište co za ní .Děkuji

8. charina

charina Perspektivní autor

Zdravím, sháním dvouslivák ježatý, rambutan a mantu. Napište a domluvíme se, děkuji.

Y_n_O tohle ocenil(a).
  9. libakos

libakos Titán fóra

Misankov u mě je mravenec za 2 JC,jestli chceš vyzvednu ti ho a pošlu,napiš dohodnem se

10. bodlinkaMici

bodlinkaMici Perspektivní autor

Dobrý den, nemá prosím někdo navíc papouškový, pírkový strom?mám toho na výměnu hodně, napište rovnou co za něj, mravence, mantu nevlastním

11. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Hledám neonové obydlí pro myš a dekoraci Hvězdný hráči mravence a americký topol

12. irsko

irsko Aktivní autor

Sháním oranžové vážky (a mravence také, ale půl farmy za ně nedám, max 1 JC :)) )
    Nabízím spoustu až růžových stájí, za dvoje klidně i růžovou výrobnu, xxl stromy, děsivkové věci atd..

Za 2 dekorace Party hry dám JC.

13. rastaman19

rastaman19 Velmistr fóra

Zdravím
    Schaním tyto dekorace
    fanoušci s ocasem
    fandíme!
    odstíny azurové

napiště co za ně, pošlete holoubka. díky

14. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Moc a moc děkuji SelkaJarus70 za dva krásné dárky. Jsi super sousedka

15. -Scharulka-

-Scharulka- Stálice fóra

Ahoj,měl by, prosím, někdo mravenečka, stromovité kapradí či wolemii? Napiště nabídku.

Naposledy upraveno: 8/11/19
  16. ezzra

ezzra Hrabě fóra

Pekny den vsetkym..

Zhanam..Mravenisko...ponukam za neho..rodeo ranc ruzovy,,,,anakondy ruzove,,,farbiaren ruzovu,,,,neonony,alebo skreckolapku,,,nemrtvy poklad,,,,homarovu piesen a pytajte co ine by ste chceli..okrem mant,cincil,J.C,a rambutanu..Dam aj viacej poloziek

ponuku postou...

17. Ivca1111

Ivca1111 Rádoby autor

Dobrý den farmáři.Prosím nemá někdo cokoliv na Kouzelný stonek?Konečně jsem ho otevřela.Moc děkuji za pomoc a za dárky.Jinak bych byla vděčná za jakékoliv stromky XXL i na Baha.A chlívky oranžové a vyšší.Kdo by měl základní včelí úl,motýlí dům žlutýZatím nemám co na oplátku a tak prosím o dárky.Moc děkuji a přeji hodně úspěchu ve hře.

Peto121, sarag68 a matlafous123 tohle ocenili.
  18. alinkar

alinkar Rádoby autor

ahoj podaruje někdo mravence a stromy:dvouslívak ježeatý a americký topol.dekoraci strašidelná skluzavka.děkuji

19. nisolinka

nisolinka Pisálek fóra

Dobrý den, nemá někdo prosím jednoho mravenečka navíc? Kdyby ano mám dost všeho na výměnu. Manty nemám...

20. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

ahojte
    kto ponukne mravenisko za manty?mozem k tomu pridat aj rambutan
    ponuky posielajte ,prosim postou,velka vdaka

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.