Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Pteranodon - ten hráč môže byť kľudne japonec,myslíš,že Ti vráti,čo si vymenil?

modro.ocko22, Honzulka05 a lott_lott tohle ocenili.
  2. Alena

Alena Rádoby autor

já jsem mu jeden darovala

Honzulka05 a Peto121 tohle ocenili.
  3. ♥koťátko♥

♥koťátko♥ Obyvatel fóra

Ahoj. Sháním Jabuticabu xxl a nabízím sambu ovci, kolotoč, výběh lva a tučňáka a mám i spoustu jiných věcí např dekorek do nebe.. Sháním ještě vlnovce tak pište určitě se domluvíme..

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  4. dannger11

dannger11 Expert fóra

Ahojky farmáři,
    nemá někdo volnou červenou ropuchu a poníka ?
    Za nabídky předem děkuji.

5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

ponuky.png :)

6. Pteranodon

Pteranodon Aktivní autor

Ahoj, to je síce pravda, ale ono všade v civilizovanom svete platí pravidlo dáš-dostaneš a nie naopak ... ešte aj tá šípka tomu napovedá, pritom pre jedno jednoznačnosť by stačilo, aby tam bolo vľavo "Dostaneš" a vpravo "Dáš" . To je tak ťažké opraviť logický nezmysel?

Honzulka05 a jesterka74 tohle ocenili.
  7. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Pteranodon - nejlepší rada je, dát si sám nabídku na výměnu, když si nejsi jist, co dáš a co dostaneš. Pak se ti to nestane a buď někdo akceptuje tvou nabídku nebo ne. Zkus nabídnout co jsi získal za to, co jsi ztratil
    ;)

Honzulka05 a Pteranodon tohle ocenili.
  8. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Prosím - máte-li někdo na výměnu J.C. ozvěte se. Mám toho opravdu hodně i křeččí past, tisovec a pod.

9. hudy536

hudy536 Obyvatel fóra

Nabízím růžovou barvírnu, ale pouze za růžovou bio-lep laboratoř, případně růžovou pilu, třetí varianta je růžový vraní úkryt.
    Děkuji za nabídky do pošty.
    Dále hledám fík smokvoň xxl, areku xxl, chlebovník xxl, akácii xxl a na výměnu mám jiné xxl stromy z baha a farmy, strašidelné jsem bohužel nechala na ploše.
    Ze stájí hledám ropuší jezírko.
    Všem předem díky za nabídky.
    hudy536

Naposledy upraveno: 4/6/19
  10. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahoj :)
    tak přeci jen ještě zkusím
    uvítala bych i červenou parfumérii červenou keramiku

zkuste nabídnou JC nemám jen jednoho ve stromě moudrosti a ten už tam zapustil kořeny, druhýho jsem podarovala a třetího vyhlížím od RT :)) za pětiletku :))
    Díky An.

Edit: děkujíííí za okřídlence :)

Naposledy upraveno: 4/6/19
    Honzulka05, vladca a danielka0000 tohle ocenili.
  11. monsaf

monsaf Vycházející hvězda fóra

Zdravím:D:D:D, nemá někdo na výměnu růžovou parfumerii nebo keramiku, mám všechno i JC a růžových výroben navíc ( guáno ,vlnu ,stříhárna ovcí, koberce, kotlárnu ) atd. prosím pište si

nováčkům pošlu dárky o jaké si napíšete ;););)

12. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Krásný dníček :) to jdu sem taky zkusit, protože toužím mít na farmičce jednu arénu a kdyby se nějaká našla, budu moc vděčná :p prosím holoubek je připravený odpovídat na požadavky, tak předem děkuji ;)

Honzulka05 a marketka47 tohle ocenili.
  13. cudla

cudla Pisálek fóra

ahoj nabízím chlebovník moďoul mahagonovník a tulipánovník za růžové lanýže nebo růžovou barvírnu cudla

14. máťochov

máťochov Stará škola

Nabízím růžové výrobny angorské vlny.

1 ks za 4 papouščí stromy.

15. sasasa

sasasa Stálice fóra

děkuji za odpověď ohledně křeččí pasti, již jsem v obraze.

16. 18500

18500 Rádoby autor

stale nemozem zohnat vodny cyprus a Mahagonovy strom--dam stromy XXL tison,korkovy dub,pabuk brezovity,vybeh pre zebry,bazen pre morského konika,alebo napis ,co ziadas

17. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Ahojky,sháním mahagovník,růžovou psí boudu,stříhárnu ovcí růžovou,popř. výrobna lanýžů růžová,dále sháním uhlíkový dub,klokaní výběh,párty hry,možná ještě pár dekorací je mi jedno jaké a možná ještě ozdobnou vlajku USA
    Děkuji předem

Natálka29 a rybnička874 tohle ocenili.
  18. mituli

mituli Polobůh fóra

Zdravím farmáři,stále hledám JC -dám křeččí past,ve vzducholodi jsou stále nejméně za pět.Kde ale brát takové množství?????Moc prosím potřebuji do stromu-díky

19. Katushka23

Katushka23 Aktivní autor

Zdravím všechny farmáře a farmářky. Neměl by někdo na výměnu dekorace: párty hry či organickou sekačku. Nabídky prosím posílat po holubovi. xDDěkuji :inlove:

20. -Martiina-

-Martiina- Pisálek fóra

Sháním ještě nějaké dekorace - když by se někomu válely v liště, ráda se jich ujmu. Na výměnu mám prakticky vše, ale samozřejmě s mírou :)
    Chybí mi: Kandidáti na upíry, Turistické oči, Pomoc! Had!, Párty hry.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.