Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. moncicak7070

moncicak7070 Baron fóra

tulen1966 - jednoho ti mohu věnovat ;). Pošli holoubka

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. panda1183674

panda1183674 Pilný autor

Prosím, pokud má někdo volný mahaganovník, ze stájí - ropuší jezírko, z dekorek: Poznač si datum, Vzdušný most - chybí mi pro aktivaci stonku. Ráda vyměním - mohu nabídnout neonku - koně, krůty či prasátka.Nabídky prosím do pošty. Děkuji .
    Tímto srdečně děkuji hráčům:.Večernice., 1jezinka1, -Martiina- , hudy536 za milé jednání a za poslání výběhů, stromů a dekorek, co jsem sháněla.Všem přeji, ať se toto O a D vydaří ke spokojenost

Naposledy upraveno: 3/6/19
  3. .mammina.

.mammina. Zelenáč fóra

nemá někdo prosím JC klidně vyměním za něco .napište holoubkem děkuji

4. Bokonon

Bokonon Obyvatel fóra

Hledám dekorace:
    Kukaččí máma II
    Bahenní koupel - rituál II
    Kukaččí vejce II
    Punková mise II
    Pečená jablka
    Music Box "Balerina"
    (nevím, jestli vůbec lze vyměnit nebo darovat)
    Pokud máte přebytečné, tak mi napište do pošty co byste chtěli protihodnotou.
    Děkuji Bokonon

5. vavovi

vavovi Stará škola

Ahojda,
    Prosím, prosím moc sháním pro sousedku dekoraci Kukaččí máma ll.

Rozumné nabídky prosím holoubkem. Na nesmysly nereaguji. Předem moc děkuji

6. mediumZ

mediumZ Pisálek fóra

Ahoj...nabízím...asi spíše začátečníkům...stromy, stáje, dílny .... Vzácné a novější mám většinou po jednom. Nemám seznam a nevím co vše mám tak se mě prosím neptejte "Co nabízíš" :) Jen napište co poptáváte a já se podívám a buď pošlu nebo napíšu "nemám" :) Mám mnoho darovacích licencí a přetékající sklady :-D Hezkou hru všem :)

Honzulka05, modro.ocko22 a alderonka tohle ocenili.
  7. Rosmas34

Rosmas34 Rádoby autor

Hledám všechny dekorace do mentorského systému, omylem jsem koupila řádek Zelenáčská sezona, Škola včel, Zástupce šéfkuchaře, Zlobivá třída, Profesionální česač jablek). Samozřejmě budu vděčná za jakoukoliv!
    Můžu nabídnout jiné dekorky do stonků, napište si, které hledáte!
    Všem díky a bezva výměny!
    Nabídky prosím holoubkem, děkuji.

Barmanka - Apsint: Stále čekám na vrácení neonového motýla!!!

8. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Prosím - máte-li někdo na výměnu J.C. ozvěte se. Mám toho opravdu hodně i křeččí past, tisovec a pod.

fujtajblinka a Honzulka05 tohle ocenili.
  9. vladca

vladca Stará škola

Prosím nemá niekto voľného Noky Citróna na výmenu? Môžem ponúknuť neónové/ružové stajne, stromy, aj dekorácie sa nejaké nájdu.
    ďakujem ... vladca

10. mariejosefa

mariejosefa Vážený autor

milí spoluhráči,
    stále trpím nedostatkem krejcarů, prosím Vás proto, podívejte se se jestli Vám v liště nepřekáží "lepší" dekorky typu:
    kybermoucha, král kořistí!, věčné tulipány, kaštanový pavouk, symbol lásky, květinový anděl, duch lásky, (případně i jiné, dávající bedny s krejcary nebo přímo krejcary). napište, co byste si přáli na oplátku. děkuji předem

jinak, pokud by měl někdo zájem, vlastním "pouhých" 125 chovných rybníků, tak bych snad mohla i nějaký postrádat, aniž bych tím přišla na mizinu

Naposledy upraveno: 4/6/19
  11. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Ahojky,hledám psí boudu IV,strom tis,lanýžovou farmu růžovou,stříhárnu ovcí růžovou,pštrosí farmu růžovou,moringa xxl,medúzová vrba,půlnoční dub,krvavý dub,uhlíkový dub,Ovčín Classic +,neonový pštrosí výběh,Oslí stáj Clasic+,++,stáj pro soby Classic +,++klokaní výběh,,dekorace párty hry,zahrada motýlů
    A to je zatím vše,děkuji předem

Naposledy upraveno: 3/6/19
    Natálka29 tohle ocenil(a).
  12. medved222

medved222 Analytik fóra

Zdravím a pěkně prosím, neměl by někdo na výměnu růžovou farmu na lanýže? Nabízím na výměnu růžovou výrobnu peří, angory, žebříků, mahagonovníky, tisovce, křeččí past a další stromy, dekorace a růžové stáje.

13. ...Nepo...

...Nepo... Vycházející hvězda fóra

Ponúkam tieto výrobne za Papagájové stromy

Honzulka05, lott_lott a alderonka tohle ocenili.
  14. kluk10

kluk10 Pisálek fóra

Mám spoustu stromů a stájí . Rád věnuji začátečníkům. Napište si :)

Honzulka05 a _merien_ tohle ocenili.
  15. psiktom

psiktom Zelenáč fóra

Ahoj potřeboval bych lvíčka,sokola a zebru pokud by někdo měl navíc snad se domluvíme :) Dlouho jsem nehrál a nějak zaostávám děkuji

16. Nikyna8

Nikyna8 Aktivní autor

Krásné sluníčkové ráno farmáři, akce střídá akci a já zjišťuji že nemám čas chovat zvířátka.
    Včera mi udělal hroznou radost chlívek s akce růžové motýlci a růžové myšky. Jelikož dávají tři zvířátka. ;)
    Neonové chlívky nemám ani šanci získat při akcích jelikož je na to pravě velké množství zvířat. Proto se jsem se rozhodla zaměřit se alespoň na růžové chlívky. Kdyby prosím někomu nějaký přebýval, zjistil že ho nepoužívá ráda se ho ujmu.
    Budu ráda za jakoukoliv nabídku, pokud budu mít za co ráda vyměním.Děkuji přeji všem krásný sluníčkový den.:)

Zjistila jsem že mám jeden řádek v nebíčku bez dekorek,
    které jdou poslat jedná se o dekorku u mě ve výměně nabídka žádná.Najde se prosím někdo kdo vymění.Děkuji
    Mléčný koktejl -bar
    Stánek se zmrzlinou

Naposledy upraveno: 5/6/19
  17. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

nahur42 ty asi vobec nepoznas zazracne slovicka, tak ti ich pripomeniem- su to prosim a dakujem.skus ich pouzivat
    a nemyl si pojem potrebujem a chcem
    a aby som nebola mimo temu-chcem poprosit niekoho kto ma naviac nokyho ,ponuky poprosim postou,dakujem

18. Alena

Alena Rádoby autor

On provokuje,nejlepší si ho vůbec nevšímat, já nic nesháním,to co nemám, nejde měnit.

19. lott_lott

lott_lott Stará škola

Prosím smutně koukám, potřebuji JOHNA CITRONA. Pošlu i více růžovek, stromu XXL a podobně.

Naposledy upraveno: 4/6/19
  20. Pteranodon

Pteranodon Aktivní autor

Prosím toho, s kým som vymenil svoj Uhlíkový buk za jeho Brest o navrátenie, nakoľko to okno na výmenu je urobené úplne na...opak >:(

Bol som uvedený do omylu zobrazením: na ľavej strane je Brest, na pravej Uhlíkový buk a šípka smeruje od Brestu na Uhlíkový buk, teda som predpokladal smer výmeny dáš Brest dostaneš Uhlíkový buk.

Ďakujem za pochopenie.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.