Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

eseterka74 tie dekorky ktoré by si chcela tak darovať ani vymieňať nejdu.
    evoku57 bola rýchlejšia.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj jesterka74,

zde najdeš vše co jde vyměnit, prodat nebo darovat - KUK - přeji ti příjemné obchodování Natali;)

jesterka74, anickamalirka a Honzulka05 tohle ocenili.
  3. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

nahur42 tak je zkus za něco vyměnit, určitě už ti toho farmáři naposílali dost i když ti tam vždy chybí přívětivá slovíčka ;)

4. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj nahur42,

zkus napsat na začátek slůvko "prosím" třeba ti pak hodní farmáři něco pošlou;) přeji ti fajn obchodování Natali

Apachie1, -Kuteno- a Honzulka05 tohle ocenili.
  5. Vašenočnímůra

Vašenočnímůra Zelenáč fóra

nahur42 - to co potřebuješ vidím ve tvém, několikrát do hodiny aktualizovaném příspěvku. Nepotřebuji to číst i faremní poště - kdybych ti chtěla něco poslat tak ti to pošlu - ale nechci

6. medved222

medved222 Analytik fóra

Zdravím,
    pěkně prosím, smutně koukám, neměl by někdo na výměnu růžovou továrnu na krabice? Vnuk po ní hrozně toužil, snažím se šlechtit, ale při té genetice bude mít on dřív občanku, než se k ní já došlechtím a na trhu je taky šedo, že bych šlechtěnce koupila. Mohu nabídnout na výměnu růžové žebříky, angoru a peří, tisovec a mahagonovník, růžové stáje a další. Ještě sousedka shání růžovou barvírnu, dala jsem sice nabídky, ale nedaří se.

Honzulka05 a danielka0000 tohle ocenili.
  7. Adámek16

Adámek16 Pisálek fóra

Prosím mohl bych poprosit o vonící strom,buk,bugenvilea,citlivka,dub korkový,ledová jedle,pichlavý drátový strom,slaný strom,strom s kozím mlékem,vajíčkový strom,cukrový strom,tulipánovník,vánoční stromek 2011,chapadlová vrba,kaktusová svíce,noční třpytivý strom
    zvířata čapí hnízdo,obydlí pro ježka,losí ohrada,louka světlušek,textilní mlýn,neonová netopýří jeskyně,obydlí pro myši neonové,oranžové mloky,obydlí pro medvěda neonové
    dekorace bláznivý kočičí fandové,čarodejnický kotel,dělo s konfetami,dortové dělo,Ghúlonéza,hvězdářský dalekohled,Instruktor tance hula,John citron,medvěd s lucernou,Modré UFO,nažhavení býci,ovčí číšnice,sklizňový kanón,sněhové dělo,slizové dělo,UFO,Tancuj do rytmu,Vánoční létající sáňky,Velikonoční kuřátka,vlajka Ukrajiny,konon na vajíčka,kanon lásky,Padající hvězda kanon,vajíčko v trávě,vesmírný simulátor,vodní kanon,zmrzlinový kanon,Divoká zelenina,kuřecí stánek
    To by bylo vše,děkuji všem co mi něco pošlou

Natálka29, Emča5232 a Honzulka05 tohle ocenili.
  8. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Ahojky,sháním růžové pávy a psi (poslední 2 do sbírky),stříhárnu ovcí IV. růžový,pštrosí farma růžová,i nějaké neonové stáje popř. dekorky,je mi jedno jaké budou
    Děkuji předem

Natálka29 tohle ocenil(a).
  9. mituli

mituli Polobůh fóra

nahur42-bud tak laskav a zapomen na mě-dík>:(

10. BabcaSabca

BabcaSabca Zelenáč fóra

Ahojky, neměl by prosím někdo na výměnu růžový kurník a růžový kravín předem děkuji Alnahu

11. Dela76

Dela76 Aktivní autor

Ahoj,prosím scháním dekorace pomoc had a strašidelná hostina,vyměním za růžové pandy,velbloudy nebo opice

Naposledy upraveno: 3/6/19
  12. knihovna

knihovna Zelenáč fóra

• Nevkládej, příspěvky se samotnou citací, považuje se to za spam. Děkuj Natali

13. knihovna

knihovna Zelenáč fóra

ahojky, mám navíc lva

14. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

AHOJTE potřebovala bych prehistorickou jedli-nevím jestli jde měnit-
    Mám nějaké rúžovky a spoustu stromů. Nemám JC

15. monča81

monča81 Pilný autor

Nabízím dekorky : hra spoj 3, postřikovač, lady Trampolína, pavoučí fotbal, slepičí hra, milovníci stromů, klíční osiva 2x , hasič , vykopávka, zamrzlá skluzavka, zástupce šéfkuchaře, umělecké neschody, sladké koledy, pexeso, modrý záblesk, mám toho mnoho vše se mě vypisovat nechce,
    Co by potěšilo, kozí strom, strom vejce, m jidášuv strom, pabuk jižní, bříza soumračná, tisovec montězumův, vlnovec, modu oul troj laloční, papouší strom, zebra nebo co nabídnete vy nechám to na vás
    Nestačila jsem si odemknout řádky proto zbyli dekorky ale už nevím jaké to jsou mám jich moc :) pište si

16. anvan

anvan Velvyslanec fóra

Prosím - nemá někdo navíc J.Citrona, kterého by vyměnil? Nabízím růžovky, stromky od A d Z, chlívky, dekorky - co si jen vzpomenete. Dám i víc věcí, pokud samozřejmě nebudete chtít třeba tři růžové výrobny za jednoho kluka:p

edit: xxsoptikxx - obrovské díky, teda to jsem koukala, skoro s otevřenou pusou..

17. andybvb

andybvb Zelenáč fóra

Měl by prosím někdo nadbytečné stáje a stromy pro začátečníka? Sháním také základní vraní hnízdo, mám jen oranžové. Děkuji.

Honzulka05 a monsaf tohle ocenili.
  18. monsaf

monsaf Vycházející hvězda fóra

andybvb - napiš mi do zprávy co potřebuješ ;)

Růžovou parfumerii nemá někdo, vyměním za jinou výrobnu guáno, vlnu, stříhárnu atd. :D prosíííím :inlove:

Ráda nováčkům pošlu nějaký dárek, napište si jen do zpráv :D

19. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

nahur42: Ultimativní požadavky ti nikdo nebere. Chybí tam totiž alespoň jedno kouzelné slůvko. Tak už dej pokoj.

20. tulen1966

tulen1966 Aktivní autor

Ahojky, nemáte někdo oranžového mloka? Řekni si, co potřebuješ, třeba mám - nějaké oranžové, červené chlívky, spešl stromy? Díky, tulen

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.