Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. nikolas70

nikolas70 Rádoby autor

nabízim poníka za stromTisovec montezunův, pošlete prosím holoubka, jinak scháním dekoraci královská palma de srdíčky napište prosím co za ni. díky

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. Learka

Learka Vycházející hvězda fóra

Ahojte,poptávám dekorku Pomoc had.Děkuji za rozumné nabídky.

3. horajdaj83

horajdaj83 Zelenáč fóra

Ahoj všem,sháním
    Akácii,Tuleně, Durian, Lokvát, Jelen,Kešu, Rakytník, Jeřáb,Zebra,Tukan, Pandánová palma,Pásovec,Delfín, Tisovec montezumův,Hřebíčkovec, Moringa, Kukačka,
    Nabízím
    Blahočet ztepilý plus XXL, Broskvoň plus XXL, Bříza, Citronovník, Jedle, Katalpa plus XXL, Modřín plus XXL, Pomerančovník XXL, Sakura, Sladký kaštanovník, Smuteční vrba plus XXL, Strom s kravským mlékem, Ultra obrovský strom, Vistárie, Vrba jíva plus XXL, Knírový salon, Liščí nora, Losí ohrada, Louka světlušek, Sokolí hnízdo, Výběh pro chameleony, Výběh pro husy plus oranžový, výroba mléka plus červená.
    Ještě můžu nabídnout:
    Blahočet chilský plus XXL, Chlebovník plus XXL, Hvězdný strom, Eugénie, Delonix královská, Mangrovník, Liči XXL, Mandarinovník XXL, Mýdelník plus XXL, Muškátovník, Voskovník,
    Děkuji mockrát, snad se někomu bude hodit a domluvíme se. Přeju všem fajn hru :)))

Naposledy upraveno: 10/3/19
  4. farmaEviky

farmaEviky Vážený autor

zdravím scháním jídášův strom a tisovec Montezumův prosím napište holoubkem a domluvíme se
    děkuji za ochotu farmaEviky

5. sabrinaCZ

sabrinaCZ Pisálek fóra

Sháním neonovou psí boudu a Tamaryšek,nabídněte prosím...poníky nemám,ale spoustu berušek,jaků,kamzíků nebo třeba červenek a ježků.Díky

6. dragvla

dragvla Pisálek fóra

Daruji delfiny,vodní dráčky,humry,nosorožec,pandy,tukany a spoustu dalších zvířat a samozřejmě i stromů základních i XL,XXL z TJ a TCH...mám 20 darovacích licencí...kdo bude mít zájem a bude rychlejší.

a nabízím PONÍKA za TISOVEC MONTEZUMŮV

7. formaky

formaky Rádoby autor

Nabízím neonové kočky a motýly za Tisovec montezumův....

8. beruška-86

beruška-86 Pilný autor

ahoj,
    pěknou neděli. píšu z mobilu, tak pardon za překkepy apod. snad se to pošle. zkusila jsem poslat pár holubů. nejsem celou dobu online, tak snad se potkáme s těmi, co bych ráda měnila.
    mimo to mám zajem o dekorace: párty hry, habanero salsa, horká lázeň, vířivka, pikantní kuchyně, lukostřelba, švermování,Pst!, strašidelná hostina, plácni zombie, přízrak v poušti, z louže do louže, lenošení na slunci, stávka, bláznivá věda, svačinobraní, slepá piňata, pomoc!had!, vertikální mobilita, kaštanový farmář..
    dále nabízím např. MJS, vrby jívu a smuteční, břízy, jalovce, jeřáb ptačí, lokvát, javor japonský, mišpule, modříny, bezy, vistárie, meruňky, mirabelky, broskvoně XXL a další...
    plameňáky, červené pandy, tygry, mravenečníky, granátovníky, pistácie..

9. Opicka332

Opicka332 Zelenáč fóra

Ahojte je tu dáka dobrá duša čo by mi poslala 2x hrušku obyčajnú a 1x broskyňu obyčajnú?
    EDIT: UŽ NETREBA DAKUJEM VŠETKÝM! STE NAOZAJ MILÍ!

DANKA722 a Honzulka05 tohle ocenili.
  10. polacka

polacka Baron fóra

Vyměním dekorku "kaštanový ježek" a sháním kaštanového pavouka nebo kaštanového farmáře.

11. Jana223

Jana223 Zelenáč fóra

Ahoj, mohla by som poprosiť poslať ladičku? Zle som načasovala a nenapadá do skončenia potrebný počet. Ďakujem veľmi pekne.

12. Fantasiro

Fantasiro Obyvatel fóra

Ahoj, mám možnost v minihře Zuby plné hněvu dojet do cíle ještě před pracovním pondělím, kdy se blbě hraje, ale chybí mi padátka Páska nindžů. Jestli můžete nějaké podarovat, budu neskutečně herně šťasten a můžete si na oplátku za dnešek v modrém životě Rychlých šípů začmárat kolonku pro bobříka štědrosti.
    Dík

Y_n_O, -pechfógl- a Honzulka05 tohle ocenili.
  13. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Tak zkusím ještě,hledám dekoraci párty hry (do řádku),zajíc drákula,kerberos,pavoučí síť,čarodejnická kuchyně,gólový exekutor,vítězství na ledě,kluzský led,dokonalá hůl,skákání panáka popř:křeččí past nebo JC
    stáje:ještě hledám nějaké classic +,++ stáje,rodeo ranč růžový,neonky - kočka,netopýr,pes,žába,myš,medvěd,pštros,chameleon,opice,panda,velbloud. růžovky medvěd,kukačka,pes,páv
    doufám že něco ještě získám budu,budu rád za výměny,předem děkuji

tomaskomiska tohle ocenil(a).
  14. chladovka

chladovka Pisálek fóra

Děkuji, příspěvek jsem smazala, vypadá to, že se nakonec dohodnou...

15. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj chladovka,

řekni sestře ať se obrátí na herní podporu a své heslo k farmě rozhodně nikomu nesděluje !!!!. Ve formuláři ať přesně popíše svůj problém a vyčká na pokyny od herní podpory.

Jak kontaktovat herní podporu

chladovka a Honzulka05 tohle ocenili.
  16. -Zdenka

-Zdenka Vážený autor

Ahoj -Matochov, napiš jakého zajíčka přesně potřebuješ, krejcary dává z bílé, ale mám oba tak dej vědět

17. chladovka

chladovka Pisálek fóra

Ahoj, sháním tulipánovník, má někdo navíc?

Nabízím Pistáciovník, Salaka jedlá XL, Muškátovník XL, Zlatý listnáč, Pomerančovník XL, Slivoň mirabelka XXL

18. ptak.ohnivak

ptak.ohnivak Zelenáč fóra

Ahoj lidi sháním santalovník,voskovník a vlnovec.Pište holuba

19. selene90

selene90 Aktivní autor

mám kozy napiš mi pošlu ti je

20. steveník

steveník Zelenáč fóra

Podařilo se mi sehnat dvě pouštní růže, tak jednu nabízím. Nejlépe za krvavý dub, ale klidně nabízejte něco jiného, třeba se dohodneme. Díky:)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.