Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. alloha8

alloha8 Perspektivní autor

Ahoj,
    chybí mi tyto stromky: Albízie, Drmek, Dub korkový, Tamaryšek, Javor japonský, Buk, Lípa, Myrhovník, Kananga vonná, Žluté lapacho, Garcinia, Tamarindový strom, Rohovník obecný, Tisovec Montezumův, Popínavé rudé oko a strom Marshmallownových duchů.

Pokud někomu přebývají ráda vyměním za jiné stromky popř. chlévy :) Děkuji...

EDIT: Děkuji móóóóóóc mojí hodné sousedce .Zoxxy. a hodným hráčkám .Večernice., tydýtková a Erča101 za doplnění stromečků. :inlove:

Už mi chybí pouze Strom marshmallownových duchů, popínavé rudé oko a Tisovec montezumův.
    Dále poptávám tyto dekorace: vzdušný letoun a vzdušný zámek.
    Ráda vyměním za stromy nebo chlévy ( a jejich upgrady). :)

Naposledy upraveno: 9/3/19
    .Zoxxy., Honzulka05 a tydýtková tohle ocenili.
  2. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Ach jo, chtěla jsem mrknout, co mi chybí... podle Vaší inspirace je toho docela dost.
    Říkala jsem si, že třeba Skvrnitou vrbu už seženu "levněji", protože je zařazená do O+D podruhé, ne?
    Jedna nabídka je na mém trhu - v mé "vzducholodi" jakžtakž... ale kde mám sehnat 2 neonové kurníky, aby mi nechyběly?

EDIT 35 min.:
    Jéééé, já chtěla měnit a vy mi posíláte dárky :inlove:

3. pinda-ada

pinda-ada Vycházející hvězda fóra

Ahoj nemá prosím někdo mořský poník, tučňák, šnek, Totem Tiki, Pište mi zprávu na farmu díky. Ahoj

4. *Kuliočko*

*Kuliočko* Vážený autor

Ahojky nemá někdo navíc poníka a Tisovec Montezumův?Děkuji

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  5. *farmička*

*farmička* Zelenáč fóra

Ahojky.Hledám Papouščí stromek. Nemá někdo přebytek?Ráda vyměním,ale ty vzácnosti bohužel nemám.Děkuji

6. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Ahoj sháním:dekorace Párty hry,Milujeme med !,Turistické oči,Pomoc!had!,popř.nějaké jiné(potěšila by mě křeččí past)
    chlévy:rodeo ranč IV. růžový,kurník neonový,růžovky:motýl,páv,pes,medvěd,kukačka,ovčín pro nemrtvé ovce,Temné světluščí doupě,nebo kdyby měl někdo Classic +,++ budu rád
    stromy:tisovec montezomuv,krvavý dub,popínavé rudé oko
    zatím je to vše doufám že mi bude chtít někdo pomoct děkuji předem

tomaskomiska a Slavek77 tohle ocenili.
  7. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Ahoj, myslíš tuhle,co je u mne ve vzducholodi?
    Co to je za "vzácnost"? Hledala jsem jí v dekoracích a našla,že byla z akce Den matek a k tomu jsem už nenašla nic

8. mituli

mituli Polobůh fóra

Ahoj lidičky,nemá prosím vás někdo dekorky-hod podkovou,kdo to byl?,cukrářství,předem moc děkuji .Nabídky prosím do pošty :inlove:

9. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Ahojky, sháním tisovec Montezumův . Písněte holoubka a domluvíme se. Předem děkuji a přeji spěšné směny. Pohodový víkend. ;););)

10. kluk10

kluk10 Pisálek fóra

Ahoj , sháním Johna Citrona
    Nabízím Morče , Poníka atd.
    Jestli je tu někdo , kdo začíná , mám spousty věcí v liště a dost darovacích licencí :)

nija´bahe a Honzulka05 tohle ocenili.
  11. arnoblani

arnoblani Pisálek fóra

Prosím, sháním dekorky:
    Párty hry, Vítězství na ledě, Netopýří věž, Pořádek musí být, Gólový exekutor, Kandidáti na upíry.

Pište, co byste chtěli za výměnu. Tisovec montezumův, morče, Jidášúv strom nemám.

12. -Maartinkaa-

-Maartinkaa- Zelenáč fóra

Ahoj,
    chtěla jsem se zeptat, zda by semnou někdo nevyměnil pár věciček :)
    Poptávám dekorky:Kohout monokl, Zmrzlinový kanón, Párty hry, Odváto vánkem, Varšavská mořská panna, Jízda na poníku, Šplouch a cák!, Hod podkovou, Kočičí lakýrník
    Stáje:bohužel mi chybí gazela, kdyby někomu přebývala :inlove:
    Vyměním za cokoliv, pokud budu míti na skladě :):inlove:
    Moc děkuji za nabídky :)

13. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Za dekorku "Královská palma se srdíčky " pošlu tisovec + jidášuv strom, poníky + 2 x JC.

Nabídky prosím holoubkem:p

14. beskaa

beskaa Zelenáč fóra

ako kazdy zhanam vodny cyprus (tisovec), prosim spravu, co za vymenu...ak by niekto mal dekosku vitazstvo na lade tiez rada vymenim

15. Orliček

Orliček Magnát fóra

ahojky, daruji broskvoně XXL
    a vyměním dekorace do strašidelného domu. Kočár, sarkofág, vázu

Děkuji moc

Y-N-O děkuju, popravdě jsem to nehledala, ušetřila jsem si práci.
    tak už smazáno

Y_n_O a Honzulka05 tohle ocenili.
  16. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

• V tomto vlákně můžeš mít aktivní jen jeden příspěvek denně. Pokud chceš vložit nový, ten předešlý si smaž. sopti
    jarka112: omlouvám se, svůj příspěvek jsem smazala jako neaktuální, neuvědomila jsem si, že jsi ho citovala, sama bych tě upozornila...
    Neměla jsem ho mazat, nejen že jsem poptávala lva, ale reagovala jsem na myš59, že si možná špatně přečetla příspěvek a zaměnila poděkování za nabídku s poptávkou. A navíc SilverAngel má před a za nickem tečku...
    Tak to na omluvu, že jsem udělala zmatek.

Orlíček, to nevyměníš ani ti to nikdo nemůže darovat, co potřebuješ do stonku, to obchodovat nejde... byly to odměny a je to s nimi jak s dekoracemi z kola neštěstí - RT je do O&D nepustil...

Naposledy upraveno moderátorem: 9/3/19
    mituli, Honzulka05 a jarka112 tohle ocenili.
  17. -Martiina-

-Martiina- Pisálek fóra

Zdravím vás farmáři... sháním dekorace Párty hry, Útulný obývací pokoj, Kandidáti na upíry, Turistické oči, Pomoc! Had!
    Za dekorace nabízím prakticky cokoliv - samozřejmě v rámci slušné poptávky... Napište mi, domluvíme se.
    Ještě bych potřebovala nějakou zásobu blahovičníků citroníkových, abych mohla dodělat úkol v družstvu /problematická zástěra). A taky pandámovou palmu a eben černý (také do úkolu v družstvu).

Navíc mám pouštní růži, morče, jilm.

18. JáJůJá

JáJůJá Rádoby autor

Ahojky lidi, nabízím temnou světlušku, soumračnou břízu, popínavé rudé oko, sarkofágový strom, marshmallownový i ty ostatní pokud jdou poslat. Ráda bych za ně nějaké dekorace které jdou umístit na děsivou louku, pokud máte zájem napište. :)

19. mirusav3

mirusav3 Zelenáč fóra

prosím,prosím,nemá někdo starší dekorku - kaštanový farmář - ?

20. Boubelík

Boubelík Pisálek fóra

Dostal jsem vzdušnou zprávu s nabídkou sekorace Vítězná penalta. Bohužel jsem si nepoznamenal odesílatele a zpráva není nikde uložena.
    Ozveš se mi znovu, prosím.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.