Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dragvla

dragvla Pisálek fóra

Sháním: morče,zebru,tulipánovník,tisovec montezumuv,jidášův dtrom

Nabízím: poník,jilm jilm xxl,pouštní růže, a spoustu stromů a stájí i výroben i uprage

Naposledy upraveno: 8/3/19
    myš59 a Honzulka05 tohle ocenili.
  2. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

ahoj, ak máte voľné licencie a nepotrebné stajne, stromy... moje kuriatko Opicka332 sa im poteší ;)

3. janmil

janmil Perspektivní autor

ahoj chladovka môžem vymeniť

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  4. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

• V tomto vláknu je povolen jeden příspěvek denně. Chceš-li vložit nový ten předchozí si prosí smaž nebo použij tlačítko Upravit. Děkuji Natali
    Rád nachovám nepotrebné morča! :)

Môj nick? Peto121212.

Natali - Neuvedomil som si to,ospravedlňujem sa!

Y_n_O , michnaj - ďakujem za morča!!!

5. jarka009988

jarka009988 Pisálek fóra

ma nekdo neco co momentalne nepotrebuje a pujcil by? ozvi se mi ve hre

6. Terkasp89

Terkasp89 Rádoby autor

Ahoj, prosím, sháním 1 slizký mlýn..... na farmě je sice mám, ale postavené na ploše a tam se teď, když není děsivá noc, nedostanu......

7. myš59

myš59 Vévoda fóra

JáJůJá...co jsi zač? Kde je tvůj příspěvek,kde jsi chtěla dekorky ze hřbitova? A podepsala jsi se jako SilverAngel?Myslela jsem ,že máš dva nicky,jeden do hry a jeden na forum:(Smázlas to,co? Legrace vid? Já "SilverAngel" poslala dekorku a ona o ničem nevěděla:( Je to nějaká "podvodnice", ta JáJůJá ..bacha na ni:(
    EDIT: bylo to na stránce 4. hned pod bursuk59,kde děkovala SilverAngel,,a její příspěvek byl adminkou sloučen
    Kdybys ho nesmázla,mohlo se to zkontrolovat,kdo má pravdu..pěkný večer všem slušným a férovým farmářům

8. JáJůJá

JáJůJá Rádoby autor

Příspěvek jsem smazala protože už nebyl aktuální, kdybys ho četla pořádně tak víš že jsem v něm .SilverAngel. děkovala právě proto že mi dekorku poslala, takže než začneš někoho bezdůvodně napadat něco si o něm laskavě zjisti. Na někoho zaútočit aniž bys znala všechny okolnosti je strašně jednoduché a myslím že je tu dost lidí kteří mě znají. Takže se prosím zklidni.

9. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Ale ale,tohle tu už dlouho nebylo!

Y_n_O a Honzulka05 tohle ocenili.
  10. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Hezký večer,
    prosím zanechme nepřátelského tonu a věnujme se výměnám a darování. Děkuji a přeji vám jenom samé zdárné a potěšující výměny. Natali

zahradnice4, myš59 a Honzulka05 tohle ocenili.
  11. chladovka

chladovka Pisálek fóra

Mám navíc výrobnu vajec, Knírový salon, Včelín, Výrobnu mléka žlutou a oranžovou. Pokud máte zájem, tak napište nejlépe do zpráv;)

12. kačenka5

kačenka5 Pilný autor

Ahoj všem;) sháním poníka.... vyměnila bych za morče... pokud bude mít někdo zájem předem díky kačenka5

13. Barmanka-Apsint

Barmanka-Apsint Rádoby autor

Ahojky sháním neonové dekorky ovce,netopýr,kůň,kráva atd... slizký mlýn, nemrtvé ovce, výrobnu netopýřího guána :) pište holoubkem posílám klidně i více věcí sháním moc :)

14. jarka112

jarka112 Vážený autor

• Pokud reaguješ na příspěvek bezprostředně nad tvým, stačí hráče oslovit. sopti
    Y_n_O,

ahoj........poslala som ti leva :)

*odstraněna zbytečná citace - sopti*

Naposledy upraveno moderátorem: 8/3/19
    Y_n_O tohle ocenil(a).
  15. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Samozřejmě bych se proměnila ve šťastnou blechu, kdyby mi na farmě přistál darovaný tisovec, ale neméně šťastná bych byal za tulipánovník nebo muďoul.....

16. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

-pechfóglová-: tulipánovník a muďoul měnit nejdou, tak je máš u mně, hlavně se připoměň....

PS: děcka, nedlužím někomu něco?

fujtajblinka a Honzulka05 tohle ocenili.
  17. chladovka

chladovka Pisálek fóra

Ahoj, sháním eben černý a pouštní růži, má někdo? Nabízím například modřín, břízu, slivoň mirabelku.. ;)

18. _Jolanka_

_Jolanka_ Zelenáč fóra

Dobré ráno,
    Hledám: tisovec Montezumův, Jidášův strom
    výběh pro poníka
    dekorace: Organická sekačka, Turistické oči, Žíznivé škvrně, Mléčný bar, Vítězství na ledě, Gólový exekutor
    Nabízím: popínavé rudé oko, kurník (růžový), krtky, křečky, ježky, tukany, koaly, pandy červené (vše oranžové), motýli (červené),
    chameleony (červené a růžové)
    Předem moc děkuji za směny, za případné dary 2x děkuji.

19. .Zoxxy.

.Zoxxy. Zelenáč fóra

Ahoj,
    sháním jeleny, losí pódium a žluté lapacho.
    Nemůžu nabídnout aktuálně hodně žádané položky, ale třeba budu mít něco jiného, po čem vaše srdce touží :).
    Na případné holoubky se budu těšit :)

EDIT: Tak jeleny mi poslala moje hodná sousedka alloha8 - moc děkuji :)
    EDIT 2: Dále ze srdce děkuji hráčům k.vitek a JáJůJá :).
    Tím se mi povedlo získat všechny tři položky!

Naposledy upraveno: 9/3/19
    alloha8 a Honzulka05 tohle ocenili.
  20. nanynkacheerka

nanynkacheerka Rádoby autor

Ahoj, nemá někdo prosím dekoraci "Párty hra", chybí mi do stonku, mohu nabídnout růžové pandy a nebo napište co byste za dekoraci chtěli. Děkuji

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.