Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. irísek1960

irísek1960 Znalec fóra

Hezkou neděli všem, vyměním morče za tisovec montezumův

2. Moonlis

Moonlis Pisálek fóra

Nemá někdo prosím navíc dekoraci Teleportuj mě nebo Lenošení na slunci? Moc moc moc by mi to pomohlo.

Naposledy upraveno: 18/11/18
    Honzulka05 tohle ocenil(a).
  3. lojzalojzovič

lojzalojzovič Pisálek fóra

Ahoj , jestli má někdo zájem na trh jsem dal John citron za křeččí past
    trh AR

4. polacka

polacka Baron fóra

Sháním kukaččí máma 2 a bahenní koupel na doplnění stonku. Děkuji za výměnu předem.

5. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

ahojky hledám růžové pávy,kukačky,psy a motýly pouštní růži,skvrnitou vrbu a chlebovník moc moc prosím :sleepy:

Alice tohle ocenil(a).
  6. Jarda

Jarda Pisálek fóra

Zdravím všechny na fóru , jsem v 99 lvl a až nyní jsem zjistil , že nemám žirafu.Byl bych moc vděčný za pomoc.Nemám žádné takové stromy jako chlebník aby mohl nabídnout za žirafu. Celou dobu v akci O-D mám dané žádosti na výměnu ,ale nic. Děkuji a na odměně se domluvíme Jarda -pospa72

Alice tohle ocenil(a).
  7. Terkasp89

Terkasp89 Rádoby autor

Za růžové motýly, růžovou parfumerii a za jilm nabízím na výměnu: pouštní růži, morče a skvrnitou vrbu......

Dále sháním:
    - chlebovník
    - výrobny: skoro všechny růžové, červené krabice, červený rybník, červená bobří pila, červené arašídové máslo
    - dekorace: Zastavte zloděje sýra!, Odšpuntovat špunty, Ztracen v labyrintu, Nektarová párty, Cvičení dělá mistra​

8. zoopraha1

zoopraha1 Pisálek fóra

ahoj pošlu ti žirafu napiš mi nejde mi to poslat

9. myš59

myš59 Vévoda fóra

Erča101ráda vyměním arašidové máslo,a klidně i zbourám ikdyž končí za 11hodin... pošli holuba na myš59...nutně potřebuji JC do stromu moudrosti

lekz a co nabídneš za noru vyder?písni holuba

Erča101 tohle ocenil(a).
  10. lekz

lekz Pisálek fóra

Ahoj,
    sháním vydří noru a neonový kurník,nabídněte prosím,ale opravdu je nevyměním za morče,ani za růžové stáje nebo Johna Citrona.
    Je to jen hra,ale i tady by měl být smysl pro rovnost a spravedlnost.
    Děkuji :)

PS: Stop stop prosím,děkuji jste zlatí,našlo se Vás hodně co mi poslali vydru i jen tak,děkuji moc

11. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

sháním jednoho JC do stromu moudrosti, dám jakoukoliv starou dekorku,nemám všechy řádky, tak leží ladem v liště..určo se domluvíme přes holuba

12. Alice

Alice Pisálek fóra

Zdravím všechny na fóru, nemá někdo na výměnu kaštanového farmáře nebo růžového motýlka ??? Domluvíme se na protihodnotě.Díky a přeji hezkou neděli Alice ajka58

13. .pavlik002

.pavlik002 Zelenáč fóra

Ahoj,
    sháním rolinii a nolinu, kdyžtak piště holoubkem co za to

14. lolalala15

lolalala15 Zelenáč fóra

Prosím pěkně nemáte někdo navíc tu nemrtvou ovci (chlívek),moc toho nemám,ale něco se snad najde za co bych je mohla vyměnit.
    Děkuji moc

15. Rosmas34

Rosmas34 Rádoby autor

Hledám růžové vrány (chlév, ne výrobnu), vyměním za jiné růžové chlívky.
    Pište na Rosmas34. díky moc!

16. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Neshanim nutne nic... kdyby chtel nekdo vymenit Humri pisen lasky, Zabi zachrance nebo Idol, ozvete se holubem (za nejnovejsi stromky a morce uz ale nebudou - ty jsem rozdala nebo rozpujcovala).
    .Večernice. Mam a dam - ozvi se kam ho mam soupnout ;)

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  17. Poki1409

Poki1409 Aktivní autor

Ahojte farmári :)

Ponúkam dekorácie zo stoniek ( celé stonky ) :

-Mačička ( všetky )
    -Prešibané staré psy ( všetky )
    -Návrat do chrámu ( všetky )
    -Priateľský votrelci ( všetky )
    -Bolo raz jedno lekno ( všetky )
    -Oko do duše ( všetky )
    -Chrám dverí ( všetky )
    -Okolo sveta ( všetky )
    -Hraj v pohode ( všetky )
    -Jarné upratovanie ( všetky )
    -Chov myší ( všetky )
    -Deň matiek ( všetky )
    - tic-tac-toc ( všetky )
    -Farmárska škôlka ( všetky )
    -Chov husí ( všetky )
    -šaty napätia ( všetky )
    -zber húb ( všetky )
    -zima 2015 ( všetky )

+ iné dekorácie a aj do strašidelného domu
    Folková skupina,
    vrhač šablí,
    Veľkí námorníci,určiť hranice,Láska je bojové pole,neuveriteľná ingrid, Morrisov tanec pre deviatich,ešte jeden hod,nikdy neoznačuje miesto,len tak-tak,zástupca šéfkuchára,opičie bubny,oprávnenie k tlači,zombie bobuľový krík , hasenie požiaru,dokonalý oddych,viazanie kvetov,splývanie,zostáva vo vedení,Do boja!,padajúca otočka,opatrné hĺbenie,dokonalé stabilné,krehké umenie,poďme kovboj,núdzová odpoveď,pretláčanie prstom,ostrý ako vikingská sekera,návnada pre žraloky,bľačiaci tanečník,vzdušný námorníci,priprav sa na hru,prasatá vedia lietať,hod kukuricou,dobrý život,slnečné rituály,perfektné pečenie,skákanie do kaluže,krabica s lízankami,kaskadérske lietadlo,tanec pivných slávností,perfektná kytička,krígľový pong,žiaden podraz,náročný jedák,hrachový mozog,chôdza po ohni,spoľahlivý dodávateľský reťazec,počítadlo hrachu, BUM ?!,žiaden podraz,fúkanie bublín,kornetové dueto,ľadový čakan v kameni,s ľadom,dokonalý lesk,podať cukor,vikinský tenis,zásah ovocím,slabá ochrana,prekvapenie cukríkový strom,tanec s ohňom,prastarý strážca,skákajúce puzzle,poľné ufo,valčík duchov,komiksový fanúšik,gúľanie kmeňa,chyť ma ak to dokážeš,sopka sladkostí II,kamene druidov,kvitnúci zázrak,vedieš si skvele,ovocná líška,umelcové prsty,hltanie ohňa,milujem klaunov,ovocná líška,žonglovanie s ohňom,čas kŕmenia,alpská čokoláda,rosnička,debna hraboša,perfektný gentleman,pozbieraj úrodu listov,zajačí snehuliak,putujúce ovce,vyháňanie duchov,mňa neoklameš,je to pasca, sladké driemoty,dúhové kúzlo,lákavé sladkosti,MOC PEĽU,PREHĽAD CIEN,drobný vyvolávač dažďa,prúžok navyše,kotlík premeny,kúzlo alebo maškrta,mozgové sušienky,pevne visieť,získať náskok,umelecká lopta,valčík s motyľmi,prši zlato,jazda na lietajúcom koberci,magická pomoc,základné hráčske delo,hviezdny koláčik,padajúca vlajka.....

Zháňam:

-Všetky ružové výrobne okrem batožiny
    -neónové alebo ružové opice,ťavy,slony a pandy
    -ružové motýle,kukačky
    -Vŕba celolistá
    -Púštna ruža
    -Vodný cyprus
    -Morča
    -Zombie ovce

Mám na výmenu aj chlebovník ,ruž.králikareň alebo ruž.ovčín za nejaký zo stromov , ktoré zháňam :)

18. hudy536

hudy536 Obyvatel fóra

Hledám růžový výběh pro husy, vyměním za jiný menší růžový chlívek, případně něco přihodím.
    Nejdříve napište holoubkem, domluvíme se!
    Díky moc, pište na hudy536!

19. .mamaz.

.mamaz. Vycházející hvězda fóra

Sháním křeččí past a nabízím růžovou výrobnu angorské vlny nebo růžový obchod se zavazadly. Kontakt prosím holubem.

20. soník83

soník83 Pisálek fóra

zdravím všechny, mám navíc 2 chlebovníky něco přidám a vyměním- chybí mně morče, skvrnitá vrba, tisovec a pouštní růže

Barmanka-Apsint tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.