Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Rybedan

Rybedan Pisálek fóra

Scháním Tisovec Montezuma,Pouštní růži a můžu nabídnout pekanec ořechový,pabuk,tis,nebo jilm.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Nabízím všechny dekorky do kaštanového řádku, nabídky holoubkem

Jarda a Honzulka05 tohle ocenili.
  3. sedlackabuzkova

sedlackabuzkova Perspektivní autor

Nemáte náhodou dekorku na doplnění stonku?
    kůň s kopím
    stávka
    Moc děkuji předem.

4. pepino1972

pepino1972 Magnát fóra

Moc toho nemám,ale ráda pošlu začínajícím farmářům.Tak jako staří mazáci pomáhají mně.Díky Vilm;).

Jarda, Honzulka05 a jindrasofr tohle ocenili.
  5. Blazzineceq

Blazzineceq Pisálek fóra

Ahoj všichni!! :) vrátila jsem se k hraní asi po dvouleté pauze (kolotoč zaměstnání a škola :) ) - nevím dobu přesně. Tak si jistě dokážete představit, jak strašně pozadu si připadám. Sháním proto nějaké novější stromky a stáje, ať to doženu :) . Kdyby měl někdo něco k výměně, pošlete prosím holuba :)

Nabízím:
    Čapí hnízda, Ledňáčky, Vlčí doupě, Obydlí pro želvy, Holubník, Obydlí pro ježka, Výběh pro kohouty, Obydlí pro želvy, Výběh pro kivi, Výběh pro pásovce, Klokaní výběh..
    Javor japonský XXL, Kamenná pinie XXL, Meruňka obecná XXL, Slaný strom XXL, Morušovník XXL, Třešeň XXL, Dub XXL, Pomerančovník XXL, Katalpa XXL, Kdoule XXL, Datlovník XXL, Mandlovník XXL, Javor XXL, Pistáciovník XXL, Delonix královská XXL, Mombín XXL

Moc děkuji <3

6. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Sháním
    Tisovec Montezumův a Pouštní růži a Skvrnitou vrbu.

Nabídne někdo?
    Pokud ano, prosím do pošty hned požadavek, co byste za stromek chtěli!

Poznámka: půl farmy nedám!!!!!!!!!!!!!​

7. il.ja

il.ja Pilný autor

nabízím J.C. za dvoje morčata

8. -Scharulka-

-Scharulka- Stálice fóra

Ahoj, dá se přeposlat vrba skvrnitá či pouštní růže? A našel by se někdo, kdo by mi poslal takový dáreček? Zadarmo nic nečekám..prosím moc, napište mi, co za to. Přeji jinak fajn večer a fajn hru :inlove:

9. Baroland

Baroland Ikona fóra

Děkuji michnaj za dárky..šak ona už ví..:inlove:♥♥♥ Též Y_n_O.

Naposledy upraveno: 17/11/18
    MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  10. jandule

jandule Vycházející hvězda fóra

nabízí někdo morče?
    nabízím xxl Baha stromy

11. selene90

selene90 Aktivní autor

nabízím červený bobří hrad minule ho někdo chtěl pište nabídky

12. kluk10

kluk10 Pisálek fóra

Hledám Skvrnitou vrbu , Tisovec , pište prosím poštou. Děkuji

13. šimiš10

šimiš10 Zelenáč fóra

Ahoj všichni hodní farmáři, prosím, moc prosím, sháním skoro jako všichni: Jilm, Pouštní růže, Skvrnitá vrba a morče.
    Nabízím: růžový kachník, růžový kravín, růžový krůtník, růžový ovčín, růžový velbloud, růžová panda- prosím napište na šimiš10

14. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Tak mě by chyběl Tisovec Montezumův, ale jak to tak čtu tak chybí všem, takže pokud by se někdo našel tak pište do pošty a domluvíme se.
    Díky

15. monča81

monča81 Pilný autor

Zdravím všechny, scháním jilm, chlebovník , růže, jidášov skrvnitá vrba, tisovec mon,

tronaldo55 tohle ocenil(a).
  16. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Ahoj hledám losí podium,neonový chovný rybník,domov pro kočičí víly,skvrnitou vrbu,kaktusová svíce,sarkofágový strom,pouštní růže,papouščí strom,astro u-rampa,teleportuj mě,kerberos,Děsivá svíčka,Zajíc drákula,pavoučí síť,čarodějnická kuchyně. Posílejte holoubka děkuji vám

jirinasinova198 a tronaldo55 tohle ocenili.
  17. kačenka5

kačenka5 Pilný autor

Ahoj, sháním skvrnitou vrbu a pouštní růži prosím pokud někdo máte.. snad bychom se dohodli... pošli holoubka na kačenka5
    i když moc nevěřím;) takové štěstí zase nemám... všem přeji hezkou výměnu;)

18. bbowling

bbowling Hvězda fóra

16 kubíků dřeva, v metru, složit na dvoře a pak bych o tom mohl přemýšlet .... :p

19. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

bbowling: Být tebou tak si to rozmyslím... 16 kubíků dřeva z Vysočiny obsahuje 20 kubíků kůrovce ,-) Ty chceš bydlet ve stanu? Ti to sežere střechu nad hlavou ani nemrkneš ,-)

Jinak stále hledám dekorace Křeččí past. Nabídky prosím holubem a rovnou piště co požadujete.... půl farmy nedám, ale něco se určitě najde ,-) Např. morče, jilm, chlebovník, jidášův strom, eugénie....... stačí napsat co požadujete ,-)

20. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Shanim dekorace Humri pisen lasky, Zabi zachrance, Idol, Stánek se Smoothie a Krecci propadlo (nikoliv past) - piste co za ne chcete.

EDIT: Neposilejte z vyseho uvedeneho NIC bez predchozi domluvy. Aby mi nekdo poslal dekorku a nasledne pozadoval pul farmy, na to opravdu nemam naladu!

bbowling 16 kubiku je pul auta - s tim se mi nevyplati do JZD ku Praze jezdit! :p Muzem licitovat o 30 - co prihodis? xD

EDIT: Casey neposlouchej... dovezu ti drevo bez kurovce (broucky prodavam prazakum zvlast) :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.