Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. damate

damate Pisálek fóra

sháním červené slepice, nabízím za ně červené koně, krávy, kozy, opice a slony

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. Martina717

Martina717 Vycházející hvězda fóra

Ahojky,sháním stromy-chlebovník,tisovec M.,Jidášův strom a jilm,co mám poslat na výměnu?;)Ještě přidávám žádost o morče,děěěkuji.:)

3. BabcaSabca

BabcaSabca Zelenáč fóra

Prosím nenašla by se u vás dekorace Uvolněné pandy ? předem moc děkuji

4. Barmanka-Apsint

Barmanka-Apsint Rádoby autor

Nabízím : Buddhova ruka strom, sladký kaštanovník ,salaku jedlou, jeřáb ptačí , chapadlová vrba,noční strom,tamarindový strom,cicimek čínský pište holoubkem :inlove::inlove::inlove:

5. lenbeno

lenbeno Rádoby autor

Ahoj,hledám kozí stromek.
    Nabídnete?

6. knihovna

knihovna Zelenáč fóra

mohu nabídnout skvrnitou vrbu za jidášův strom jestli to plat

7. cestovatelka1974

cestovatelka1974 Pisálek fóra

ahojte všichni,
    prosím Vás, máte někdo EUGÉNII? pak z dekorek CHTIVÝ HAVRAN,VÝTAH,SLEPÁ PIŃATA, PIŃÁTOVÝ PACHATELpředem móóóc děkuji

Naposledy upraveno: 3/10/18
  8. jarka112

jarka112 Vážený autor

ahojte....nasla by sa dobra dusa,ktora by mi zapozicala do buduceho OD morca?

9. lumat85

lumat85 Analytik fóra

Krásné ránko....protože mi nejde psát do vlákna Žádost o zapůjčení, ( neodemknuto) prosím někoho o zapůjčení Jidášova stromku. Děkuji, poctivě vrátím.

10. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahoj, také bych ráda zapsala do vlákna "Žádost o zapůjčení" poznámku o vrácení stromu a ... zamčeno?
    Děkuji za odemčení.

11. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Tak já to ještě zkusím hledám stromy na děsivku,eugonii,pouštní růži,skvrnitou vrbu a chlebovník

stáj:Růžové vrány Guáno růžové

dekorace:Teleportuj mě,astro u-rampa,gólový exekutor,dokonalá hůl,kluzský led a vítězství na ledě
    přes dokoledne nejsem doma tak mi hned posílejte a na konec akce se k počítači nedostanu tak prosím hned posílejte děkuji vám

12. maurehata

maurehata Osvícený autor

Dobre rano, intenzivne shanim skvrnitou vrbu, zatim jsem ovsem nemela stesti. Nabizim za ni 4 vajickove stromy (prip. i kravske mleko), ruzove chamiky, dekorku vlak duchu, pabuk jizni nebo neonove netopyry. Prip. i nejakou kombinaci, ale prosim rozumne. Morce ani chlebovnik, jilm a tak nemam, respektive od kazdeho mam jen jeden kus a vic se mi jich nedari sehnat.

Nekdo tu tusim uz pri minulem O&D shanel dekoraci Trims'n'Roses, mam ji, tak se ozvete, rada poslu.

Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  13. Pajuska.67

Pajuska.67 Rádoby autor

nema nekdo prosim neonove velbloudy opice nebo pandy prosim pekne

14. monča81

monča81 Pilný autor

Jestli se někomu hodí mám to to :)
    Dekorky dalekohlet, kanony, srdcoví strom
    veselá krává valen balíky, růžový záhon
    velký rybník, ahoj farmeramo, černá kočka
    hroz inspektor, chytání duchů 2x
    ničitel paliček, na hlavu postřikovač
    perníkový dům, pizza gondzola
    slyšte andělé zpívají , žlonglujicí drak
    hledání stop, lepší dávat než brát, výdrž , bahení koupel
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    ještě by se tam něco našlo
    Co by mě potěšilo
    Ty novinky stromy + morče , co za něj ? Třeba 2/3 kusy něčeho
    pekan ořech , puštní růže, eugénie, vlnovec, jidášuv strom,, chobotnicem vrány obič,
    nebo si napište vy :)

15. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Půjčil by mi někdo do příští O-D morče, jestli mám co potřebuješ půjčím taky

16. alinkar

alinkar Rádoby autor

sháním dekorace - chtivý havran,gólový exekutor,dokonalá hůl,zastavte zloděje sýru,leonardo kočvinci a do MUSIC BOXU - jednorožec,kolotoč,balerína.Může někdo podarovat?děkuji

17. lekz

lekz Pisálek fóra

Ahoj sháním dekoraci Pořádek musí být z "děsivý krok v čase" a pouštní růži, nabídněte prosím případně pokud se někdo vyskytuje na trhu AX,tak se můžeme domluvit na výměně.
    Prosím pěkně , smutně koukám,alespoň tu dekoraci...

18. 18500

18500 Rádoby autor

tak to este skusim,prosim o strom chlebovnik,brest,vodny cyprus,pustna ruza,judasovec a morca--cas sa krati a mne sa nepodarilo zohnat nic za cele O.D--prosim dam aj viac veci diiik

19. jergus70

jergus70 Zelenáč fóra

kto moze podarovat alebo vymenit 1 noky citrona?mozem ponuknut ruzove slony alebo ruzove tavy,dakujem

20. cestovatelka1974

cestovatelka1974 Pisálek fóra

• V tomto vláknu je povolen jeden příspěvek denně. Chceš-li vytvořit nový, ten předchozí smaž nebo uprav. Děkuji, Jituna
    ahojte všichni,
    prosím Vás, máte někdo EUGÉNII, LVA, KOLIBŘÍKA.předem móóóc děkuji

máte někdo kolibříka, lva? předem děkuji

Naposledy upraveno moderátorem: 4/10/18
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.