Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Broskyňa.

Broskyňa. Perspektivní autor

Chýbajúce: Vodný cyprus, Judášovec a samozrejme morča. A ak by niekomu vystávali nejaké neónky či rúžovky kľudne možete poslať ja sa o ne postarám ;)

Vďaka

PS: ak niekomu chýba červienka alebo roháč možem poslať

2. monča81

monča81 Pilný autor

Dobrý večer , scháním :stromy Jilm kamenná pinnie, lípa, žluté lapacho, chlebovník , do řádků, dýnové překvapení , mike lilly . Napište si co vy , mám dekorky i do řádků , třeba pomůžu i když nebudete mít na výměnu :)

Honzulka05 a k.vitek tohle ocenili.
  3. Libuška54

Libuška54 Pisálek fóra

Ahojky nemá někdo navíc pouštní růži , žakii a moringu?Moc by mi to pomohlo děkuji

4. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Barmanka-Apsint Mám ho, ale je to asi jedna z vecí, ktoré sa posielať nedajú :(

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  5. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Fíhá, zjistila jsem, že jsem jak slepička, která se snažila zachránit kohoutka... myslela jsem, že obratem vložím JC do stromu moudrosti a bude...

...a on JohnCitron nikde?
    Máte někdo navíc a pustíte ho do světa? A co za něj?
    Prosím, pošta.
    Odpoledne / navečer se ozvu. Děkuji.

6. immortal67

immortal67 Expert fóra

Scháním skvrnitá vrba,chlebovník,tisovec mont.,jilm,jidášův strom,pouštní růže mám nějaké neonové,růžové chlévy a mraky XXL stromů.

7. Lenoblu

Lenoblu Zelenáč fóra

Dobré ráno, nenašla by se prosím dobrá duše, které přebývá Jeřáb, co dává jeřabiny? Moc toho nemám, ale mýdelník mi přebývá.
    Děkuju ldivacka za jeřáb, mám z něj velkou radost :) Mýdelník odeslán. Díky!

Naposledy upraveno: 3/10/18
    tronaldo55 a ldivacka tohle ocenili.
  8. klaarcca

klaarcca Perspektivní autor

Ahojky všem :) mně chybí Tisovec mon., Chlebovník, Skvrnitá vrba, Jilm a Jidášův strom co jsem tak pochytila když jsem vytvářela nabídky.. a taky Morčátka a Chobotnička :music: moc novinek nemám, tak bych za to mohla zaslat spíše více kusů ;)

9. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    hodně z vás tady hledá Jidášův strom. Mám dva, tak bych jednoho vyměnil, ale je vás moc. Takže mi posílejte nabídky do pošty co za něj a já si nejlepší vyberu. Z dekorek preferuji ty co jdou dát do Strašidelného domu, co jsou na trhu AK tak mohou nabídnout ke koupi i nejvyšší šlechtěnce - myš, medvěd, páv, motýl, bobr, velbloud, panda - pište případně cenu za jakou jste ochotni prodat.
    Na nabídky čekám dnes do 18:00 pak budu domlouvat výměnu.

10. moncicak7070

moncicak7070 Baron fóra

Dobré ráno všem:), nenašel by se prosím u někoho Jídášův strom a Chlebovník ? Morče a JC bohužel nevlastním :oops:, ale jinak by se na výměnu snad něco našlo. Pište prosím na moncicak7070

11. simnasa

simnasa Zelenáč fóra

Ahojky sháním oranžového mloka , nemá někdo? No a pak klasiku Morče, chlebovník, skvrnitou vrbu, pouštní růži.
    Určitě se u mě něco najde co se Vám bude hodit :) Děkuji krásný den

k.vitek tohle ocenil(a).
  12. Boubelík

Boubelík Pisálek fóra

Sháním stromy: Chlebovník, Jilm, Jidášův strom, Skvrnitá vrba

Sháním dekorace: blázniví kočičí fandové, slepičí fanoušci, fotbalové žonglování, fotbalová hra, bez ruk, vítězná penalta, Farmerama aréna, čarodějnická kuchyně, dýňové strašidlo, Eiffelova věž, John Citrón, obří pivní džbán, death metal, Trims'n'Roses, karetní psi, pokerové kočky, kvetoucí zázrak, dokonalá hůl, kluzký led, vlak duchů, český záhon

Nabízím zvířata a výrobny:

růžové: opice
    červené: pávy, bobry, krůty, krávy, králíky, kachny, slony, barvírnu, výrobnu angorské vlny
    oranžové: prasata, medvědy, slepice, husy, včely, koně, lišky, sovy, králíky, kozy, krůty, krávy, psy, vrány, pštrosi, osly, chameleony, opice, slony, pandy, sýrárnu, pštrosí výběh, vraní úkryt, výr. mléka, výr. prach. peří
    mnoho žlutých (např. sovy, vrány, kočky, ryby, orly, pštrosy, netopýry, japonské kapry, pávy, včely, výrobu netopýřího guána, stříhárnu ovcí, lanýžovou farmu, rodeo ranč, tov. na koberce,...)

sokoly, bizony, bažanty, jeleny, lasičky, vydry, lišky, čápy, červenky, mývaly, kukačky, ptakopysky, želvy, ledňáčky, labutě, motýly, pásovce, veverky, sovy, bobry, orly, berušky, světlušky, včelín, tučňáky, tuleně, plameňáky, mravenečníky, tygry, hrochy, žraloky, žirafy, vodní dráčky, pandy, pandy červené, anakondy, koaly, lenochody clas., včelín, textilní mlýn, továrnu na koberce, továrnu na krabice, továrnu na vějíře, továrnu na plachty, bio-lep laboratoř, kotlárnu, tov. na houpací sítě, tov. na jídelní hůlky, butik s plavkami, domov pro kočičí víly, temné světluščí doupě

Nabízím stromy:

XXL: planika, sakura, broskvoň, hruška, slivoň trnitá, pomerančovník, datlovník, dub, javor cukrový, mandlovník, jedle, jeřáb oskeruše, morušovník, magnólie, vistárie, bříza, slivoň mirabelka, baobab, budhova ruka, tamarinový strom, banánovník, pitahaya, mangostan, guava, kiwi, fíkovník, mangrovník, papája, kumquat, akébie pětičetná, eben černý, avokádo, nolina, hřebíčkovec, cicimek čínský, mandarinovník, salaka jedlá, blahovičník citronovníkový, noční třp. strom
    XL: ambroň, lokvát, dub, švestka, ořešák, slivoň trnitá, třešeň, jedle, olivovník, vrba černá, garcinia, rohovník, grapefruit, hvězdný strom, amherstie, baobab, dub korkový, javor japonský, clausena wampi, chapadlová vrba , jabloň temné královny

slaný strom, cukrový strom, jalovec skalní, citronovník, dřín, kamenná pinie, slivoň, jeřáb ptačí, jeřáb břek, kdoule, datlovník, anjou hrušeň, rakytník, mišpule, sekvoje, olivovník, kowhai, jinan, javor cukrový, javor japonský, citlivka, ledová jedle, smuteční vrba, vrba jíva, modřín, vistárie, mandlovník, blahočet ztepilý, vánoční stromek 2011, fíkovník, nektarinka, avokádo, juvie, kokosová palmu, rolinie, banánovník, pistáciovník, katalpa, mango, mombín, granátovník, kumquat, santalovník, cesmína paraguayská, acai palma, pandánová palma, delonix královská, pomelovník, blahočet chilský, sarkofágový strom, ambroň
    Nabízím dekorace: duhové kouzlo, Paul McKrátký, George Patizon, cukrárna, kuchařská škola, skvělá práce, ať teče pivo proudem

Zájemci o obchod pište prosím poštou.

13. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Ahoj, po nedostatkovém se ani neptám.
    Nepřebývá někomu v liště granátovník, nektarínka, buddhova ruka, dračinec, para ořech?

Honzulka05 a tronaldo55 tohle ocenili.
  14. sabrinaCZ

sabrinaCZ Pisálek fóra

Nemáte někdo morče nebo kamzíky?A na baha chobotnice a žraloka?
    Nabízím červenku , bizony,jalovec,vistárie ambroň,modřín apod.

15. alinkar

alinkar Rádoby autor

ahoj nemá někdo v liště přebytečné stromy - jilm,chlebovník,skvrnitá vrba a jidášuv strom.děkuji

16. y.z.y

y.z.y Stálice fóra

Krásné farmaření !!!
    Vyměním co mám :))) i JC za Pouštní růži, Jilm, Skvrnitou vrbu, Chlebovník a morče

17. Majkl8

Majkl8 Pisálek fóra

Ahoj, kdyby se někdo chtěl něčeho zbavit - stromy, zvířata (co nelze normálně získat nákupem za krejcary) uvítám cokoliv, nabídnout nemám zatím co. Přeju všem co nejúspěšnejší obchody :)

18. lott_lott

lott_lott Stará škola

Pomooooc - omylem jsem vyměnila neonový rybník pro žáby a nemám teď neonové žabky. Dám za ně růžové stáje různého druhu i vícero kusů, pište, faxujte, volejte, jsem zoufalá! :)

Už mám - děkuji dárci! Je fajn vědět, že jsou tu fajn lidi :inlove:

Naposledy upraveno: 3/10/18
    MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  19. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

Ahojte nováčikovia :) som tu už dlho a všimol som si, že keď príde akcia obchoduj a daruj tak vy nemáte čo ponúknuť. je to pre vás ťažké konkurovať silnejším farmárom tak mi teraz všetci šup šup píšte na nick "tronaldo55"a darujem vám vzácne večiky zadarmo :)))) ešte mám 45 minúť čas než pôjdem do práce tak šup šup šup šúúúúúúp. poprosím fakt iba nováčikom chcem aby sa vyrovnalo skóre :)
    chlievy II oranžové, dielne, dielne oranžove vzácne stromčeky dekorácie s vysokými bs/tbs všetko tak rýchlooooo

20. zvoneček

zvoneček Aktivní autor

ahoj, prosím nemá někdo na výměnu dekorku z poslední akce el. rodeo býk, třeba se na něčem dohodneme, děkuji,Farma lasoft

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.