Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Zdravím.... hledám pouze tyto dekorace: Humří píseň lásky, Žabí zachránce a Idol. Pokud je někdo máte na výměnu, tak prosím nabídky sovou... rovnou napiště co požadujete. Na nabídky za půl farmy neodpovídám ,-) Díky a fajn hru.

Bella74 tohle ocenil(a).
  2. dudlíček11

dudlíček11 Rádoby autor

Ahojte, potrebujem dekorku "Organická kosačka", vymením za roháče, levy, pandy ružové, prípadne za niečo iné.. Píšte, ďakujem

3. sabrinaCZ

sabrinaCZ Pisálek fóra

Sháním : tučnák, pořádek musí být ,přírodní energetický nápoj , stávka! ,neonové králikárna, ovčín, prasečí chlívek, koňská stáj a kozí chlívek,John Citron , nabídněte.

4. petaakubik

petaakubik Perspektivní autor

Hledám už starší dekoraci, která mi chybí ve stonku: Stávka!
    - JC ani růž.výrobny za ni nedám. Ale jinak se můžeme domluvit. Můžu za ni nabídnout růžové stáje (jen které mám vícekrát), chobotnice,lva,kamzíky, roháče, stromky xxl, ořechovec pekanový atd..

5. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahojky,
    jsem tu jen na skok, ale po druhé hodině jsem tu jako na koni :)

farmáři, farmářky, sousedé
    nemám novější stromky jako je eugénie a pekanový ořech, dále sháním XXL santalovník, oranžové tuleně a oranžové tukany, kamzíka,
    neonové chlívky, či červené i oranžové výrobny.

Zkuste napsat, určitě se tu něco co sháníte pro vás najde. Odepíši až kolem druhé musím do práce :)
    Díky An.

6. eowyn.r

eowyn.r Zelenáč fóra

Ahoj potřebovala bych vyměnit?
    obora pro jeleny.
    obydlí pro křečky
    lasiččí nora
    bizoní ranč
    výběh pro bažanty
    textilní mlýn
    Ledňáčky

za

berušky, vlka kamzíka nebo lva

7. FarmarkaDaska

FarmarkaDaska Zelenáč fóra

Pokud máš v liště nepotřebny strom s kozím mlékem,ozvi se . Děkuji :)

8. mamcalenca

mamcalenca Pisálek fóra

Objevila jsem v liště dekorky do stoku, který se mi nepodařilo získat:
    Holo měsíc (zatím je v lodi)
    Recyklační buňka
    Vítězný mlýn
    -
    vyměním pouze za Žabího zachránce
    -jinak mám plno dalších dekorek v liště + chlévyčervené, kočky + kozy růžové - vyměním za jiné růžovky
    Díky moc všem!

9. bertik53

bertik53 Zelenáč fóra

ahoj farmáři, můj hřbitovní park zeje prázdnotou tudíž sháním nějaké dekorky. Pište, určitě se na nějaké výměně domluvíme

10. k.vitek

k.vitek Titán fóra

dumám, co bych...

máte někdo (a pustíte ho dál) neonový kurník?
    Jen nevím, co za něj mám nabídnout, když ho chci já...
    písněte do pošty

A kdybyste někdo měl medový strom.
    Ten by také zpříjemnil farmaření.
    A platí to stejné, napište, co byste za něj chtěli. Nevím, co mám ze své lišty nabídnout.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  11. il.ja

il.ja Pilný autor

• Nepiš prosím celý příspěvek velkými písmeny. Takovýto text je chápán jako křičení. Děkuji, Jituna
    NABÍZÍM AMBRON XXL PIŠTE CO MI ZA NĚJ DÁTE J.C,?

12. zvizastko

zvizastko Zelenáč fóra

Ahojky všichni, prosím pěkně, sháním růžové vrány a kukačky,
    červené nebo růžové výrobny: bio-lep, bobří pilu, vraní úkryt-šperky, továrnu na krabice, žebříky, sýr, hydrant.

A ještě sháním tyto dekorky: ztracen v labyrintu, hladový kočičí zloděj, jsme šampioni, hranice, nemá mě rád, sladká serenáda, mladý Frankenzajíc, astro u-rampa.

Písněte, co byste chtěli za výměnu, děkuji moc

13. mrkvicka9

mrkvicka9 Rádoby autor

Ahoj sháním strom eugenii,nabídněte.

14. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

[​IMG] v škole ticho, jedno kurča v 3 leveli, pozdravujem moje 2 bývalé kuriatka, pošlite farmársku poštu, teraz pri O&D mám niečo lepšie na darovanie;)

ponúkam dekorky na cintorín/hřbitov[​IMG] za santaly, santaly xxl (mám aj iné na výmenu, napíšte si)

15. Boubelík

Boubelík Pisálek fóra

Sháním dekorace: blázniví kočičí fandové, slepičí fanoušci, fotbalové žonglování, fotbalová hra, bez ruk, vítězná penalta, Farmerama aréna, čarodějnická kuchyně, dýňové strašidlo, Eiffelova věž, John Citrón, obří pivní džbán, death metal, Trims'n'Roses, karetní psi, pokerové kočky, kvetoucí zázrak, dokonalá hůl, kluzký led, vlak duchů, český záhon

Nabízím zvířata a výrobny:

růžové: opice
    červená: pávy, bobry, krůty, krávy, králíky, kachny, slony, barvírnu, výrobnu angorské vlny
    oranžová: prasata, medvědy, slepice, husy, včely, koně, lišky, sovy, králíky, kozy, krůty, krávy, psy, vrány, pštrosi, osly, chameleony, opice, slony, pandy, sýrárnu, pštrosí výběh, vraní úkryt, výr. mléka, výr. prach. peří
    mnoho žlutých (např. sovy, vrány, kočky, ryby, orly, pštrosy, netopýry, japonské kapry, pávy, včely, výrobu netopýřího guána, stříhárnu ovcí, lanýžovou farmu, rodeo ranč, tov. na koberce,...)

sokoly, bizony, bažanty, jeleny, lasičky, vydry, lišky, čápy, červenky, mývaly, kukačky, ptakopysky, želvy, ledňáčky, labutě, motýly, pásovce, veverky, sovy, bobry, orly, berušky, světlušky, včelín, tuleně, plameňáky, mravenečníky, tygry, hrochy, žraloky, žirafy, vodní dráčky, pandy, pandy červené, anakondy, koaly, lenochody clas., včelín, textilní mlýn, továrnu na koberce, továrnu na krabice, továrnu na vějíře, továrnu na plachty, bio-lep laboratoř, kotlárnu, tov. na houpací sítě, tov. na jídelní hůlky, butik s plavkami, domov pro kočičí víly, temné světluščí doupě

Nabízím stromy:

XXL: planika, sakura, broskvoň, hruška, slivoň trnitá, pomerančovník, datlovník, dub, javor cukrový, mandlovník, jedle, jeřáb oskeruše, morušovník, magnólie, vistárie, bříza, slivoň mirabelka, baobab, budhova ruka, tamarinový strom, banánovník, pitahaya, mangostan, guava, kiwi, fíkovník, mangrovník, papája, kumquat, akébie pětičetná, eben černý, avokádo, nolina, hřebíčkovec, cicimek čínský, mandarinovník, salaka jedlá, blahovičník citronovníkový, noční třp. strom
    XL: ambroň, lokvát, dub, švestka, ořešák, slivoň trnitá, třešeň, jedle, olivovník, vrba černá, garcinia, rohovník, grapefruit, hvězdný strom, amherstie, baobab, dub korkový, javor japonský, clausena wampi, chapadlová vrba , jabloň temné královny

slaný strom, cukrový strom, jalovec skalní, citronovník, dřín, kamenná pinie, slivoň, jeřáb ptačí, jeřáb břek, kdoule, datlovník, anjou hrušeň, rakytník, mišpule, sekvoje, olivovník, kowhai, jinan, javor cukrový, javor japonský, citlivka, ledová jedle, smuteční vrba, vrba jíva, modřín, vistárie, mandlovník, blahočet ztepilý, vánoční stromek 2011, fíkovník, nektarinka, avokádo, juvie, kokosová palmu, rolinie, banánovník, pistáciovník, katalpa, mango, mombín, granátovník, kumquat, santalovník, cesmína paraguayská, acai palma, pandánová palma, delonix královská, pomelovník, blahočet chilský, tiki strom, sarkofágový strom, strom marshmallownových duchů, ambroň

Nabízím dekorace: duhové kouzlo, Paul McKrátký, George Patizon, cukrárna, kuchařská škola, skvělá práce, ať teče pivo proudem

Zájemci o obchod pište prosím poštou.

Naposledy upraveno: 18/8/18
  16. charina

charina Aktivní autor

Ahoj sháním pekanový ořech a eugenii. Napište, děkuji.
    charina

17. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

hoj všem. Nabízím chobotnice, kamzíky, továrnu na hrábě, ořech pékanový, oranžové tygry atd. Mám toho opravdu dost na výměnu, upřednostňuji J.C.
    Také nabízím eugenii, ale jen za J.C dám i dvě.

18. lolalala19

lolalala19 Zelenáč fóra

Sháním dekoraci I prasata umí létat , máte?

19. ptak.ohnivak

ptak.ohnivak Zelenáč fóra

Ahoj lidi nemáte někdo na víc roháče?

20. Vero.nika82

Vero.nika82 Perspektivní autor

Zdravím. Sháním ořechovec pekanový. Pište svoje požadavky. Děkuji

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.