Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Poki1409

Poki1409 Aktivní autor

• V tomto vláknu je povolen pouze jeden příspěvek denně. Chceš-li vytvořit nový, ten předchozí smaž nebo uprav. Děkuji, Jituna
    zle si si napísal číslo :) niesom Poki 1049 ale Poki1409

Ponúkam : voskovník, voskovník xl,Salaku xxl,Gaštanovník sladký,Arakuáriu,Klinčekovec Jávsky + xxl, stromy xxl , tkáčovňa kobercov červená, mliekareň červená , výrobňa batožiny červená,boxerské rukavice červená výrobňa neónové : moriaky,prasiatka,kone , ružové rybky a kozy
    Zháňam : Pekanový orech, Eugénia, Tis ,Pabuk , Marschmellový strom a Chobotničku :)

Naposledy upraveno: 16/8/18
    Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Sháním motocykl Babetu ... rok výroby 1988, klidně bez OTP.

Nebo Simsona, pouze Enduro na hliníkových ráfkách.

Za dvě mrkvošky.

3. Jituna

Jituna Velmistr fóra

bbowling, mám takové tušení, že u táty v garáži se jedná babeta skrývá, dokonce bílá... Ale musím sehnat někoho, kdo ji zkrouhne jednu dimenzi a natlačí do Parku...

4. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

majina13 - oranžové mloky(salamandry) sa dajú posielať?Mal by som záujem,ak áno.

5. monča81

monča81 Pilný autor

Nemá někdo na výměnu - sháním stromy: EUGENIE, PEKAN OŘECH,LANGSAT, DEKORKY, DELOREVAN - TRANSPORTUJ MĚ DOTTY
    Napište si co za to.

Naposledy upraveno: 16/8/18
  6. nikolas70

nikolas70 Rádoby autor

scháním růžovou parfumerii, dám za ni 3 JC, dále scháním dekorace organická sekačka, česání polí, miniaturní větrný mlýn, napište prosím co za dekorace JC nedám a růžové výrobny také ne. Jinak za dekorace dám i více věcí.

7. charina

charina Aktivní autor

• V tomto vláknu je povolen pouze jeden příspěvek denně. Chceš-li vytvořit nový, ten předchozí smaž nebo uprav. Děkuji, Jituna
    Ahoj, sháním voskovník, napište, co byste za něj chtěli, díky.
    charina

Ahoj, sháním ořechovec pekanový, továrnu na hrábě a dekoraci "Světluščí dirigent." Napište, děkuji.
    charina

Naposledy upraveno moderátorem: 17/8/18
  8. masenka75

masenka75 Perspektivní autor

Nabízím spoustu věcí za MJS

9. Alice261065

Alice261065 Perspektivní autor

Ahoj, sháním voskovník a pabuk. Napište po holubovi, co byste a ně chtěli. Děkuji a JC nemám.

Ahoj, mám rybí tanec a shání voskovník a pabuk jižní. Ale budu na farmě až kolem páté odpoledne, jestli máš zájem, pošli holuba. Alice2610

Naposledy upraveno moderátorem: 17/8/18
  10. .Eldorado.

.Eldorado. Rádoby autor

Ahojte, zháňam eugéniu, puštnu ružu, vŕbu celolistú, chlebovník, vodný citrus, a pabuk brezovitý. Ak máte niečo z toho na výmenu, dohodneme sa. JC nemám...

11. vavovi

vavovi Stará škola

Ahojky hledám Neonové chlívky (slepice, králíci, kozy, krávy, prasata) Prosím rozumné nabídky holoubkem

12. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Nabídne někdo prosím JC?:pMaám co nabídnout, nabídky prosím holoubkem;)

13. monča81

monča81 Pilný autor

Co scháním 2x jižní pabuk, pekan ořech, eugenie , dekorky, de lorevan, transportuj mě , Dotty, a neonové stáje jaké koliv

Co mohu dát muškátovník, pistácie , voskovník, santalovník, ,blahočet zt tis, cicimek činský, akácie , mongrovník, zlatolist obecný,
    Růžové velbloud, opice králík kůň,
    Červené kůň medvěd v čely páví osli pštros
    Dekorky postřikovač skákajicí žvýkačka, mléčný bar, slyšte andělé zpívají , ( mám víc dekorek ale nechce se mě to vše vypisovat, i drobnosti například kanony atd :)

14. libakos

libakos Titán fóra

Poki 1409-omlouvám se ,to je xDtím horkem.....ale do pošty jsem to psala správně,vážně mi to píše že neexistuješ.Už ti někdo něco poslal?Ráda bych ti něco poslala ....

Honzulka05 a Poki1409 tohle ocenili.
  15. moncicak7070

moncicak7070 Baron fóra

Moc prosím, nemá někdo dekorku Cvičení dělá mistra ? Chybí mi do řádku :cry::cry::cry:

16. -Martiinka-

-Martiinka- Zelenáč fóra

Ahoj, sháním dekorky
    vzdušný most
    Pst!
    Strašidelná hostina
    Plácni zombie
    Ovocný automat - překvapení

Strom eugenie, pekan, jilm, strašidelná vrba.

Nabídnout můžu hodně :) věřím, že se domluvíme.

17. Raaduuliinkaa

Raaduuliinkaa Pisálek fóra

Ahojky :) Sháním "Jezírko pro chobotnice" a "Pabuk Jižní".
    Kdyby někdo měl, ráda vyměním. Předem moc děkuji ;)

18. marcela99

marcela99 Zelenáč fóra

Ahojky :p sháním dekorku " VESELÁ LUPINA " pokud někdo máte prosím pisněte co za ni pokud budu mít ráda vyměním :inlove:. Děkuji hezký den všem

19. holzka

holzka Pisálek fóra

Přeji krásný pátek všem a hledám dekorace do doplnění stonku:
    MRÁZ V HLAVĚ, ZASTAVTE ZLODĚJE SÝRA,NĚCO K ZAKOUSNUTÍ, JSME ŠAMPIONI, POZNAČ SI DATUM, HORKÁ LÁZEŇ, STÁVKA

V případě, že se někomu válí nějaké z těchto dekorací v liště a může ji postrádat, tak prosím pište do pošty, nick: holzka

Upozornění pro všechny: EUGENIE - nemám, JC a CHOBOTNICI - jen jednou pro mou farmu, RŮŽOVÉ VÝROBNY - nemám žádnou
    RŮŽOVÉ STÁJE - ty které mám po dvou nabínout můžu

Předem díky moc.

Velké díky farmářce .Večernice. za poslané dekorace k doplnění stonku.

Naposledy upraveno: 17/8/18
  20. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Mám tieto neónové stajne kone,prasa,kravu,moriak,opice a ťavy.Z ružových bobra,myši,slon,panda,ťava,opice,páv,vranu,psa.Kto by mal o niektoré záujem tak napíšte holuba čo by ste ponúkli ale len za rozumnú výmenu.Nie také výmeny aké sú vo vzducholodi že chce napríklad ružového psa a dá za neho Patizóna a podobne blbosti alebo oranž.stajňu.Ešte mám továreň na hrable,kamzíkov a roháča.

Naposledy upraveno: 17/8/18
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.