Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. JánLalík

JánLalík Pilný autor

ahojte chyba mi ešte 9 lamp ak by mal niekto volne darceky tak poprosím..dakujem

2. karbar

karbar Veterán fóra

Prosím pomoc, sousedi i ne - sousedi.
    Pošle mi ještě dnes a zítra někdo kouzelnou lampu?
    Chtěla bych získat Uprage továrny.
    Předem děkuji za ochotu karbar.

3. jarka112

jarka112 Vážený autor

Ahojte :)

našli by sa dobré duše,ktoré by poslali kúzelné lampy? Vopred ďakujem :)

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  4. xmonca

xmonca Pisálek fóra

ahojky kdyby někdo mohl podarovat nějakou lampu moc moc dėkuji.

5. _Jolanka_

_Jolanka_ Zelenáč fóra

ahoj všichni, chybí mi jehly na poslední koberec, abych dokončila stonek. Moc, moc prosím, kdo má volný dárek, o pomoc. Děkuji.

6. pavca67

pavca67 Expert fóra

ahoj potřebovala bych 2 lampy pošle mi někdo prosím

7. veselafarmarka

veselafarmarka Perspektivní autor

Ahoj všichni farmáři, kteří ještě finišují, prosím, chybí mi ještě 7 kouzelných lamp na získání dekorky. Máte-li někdo volné dárky a chcete pomoci pošlete. MOOOC díky.

8. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Nu, přidávám se...
    Ahoj,
    kdyby čirou náhodou měl někdo volný dárek a měl chuť ho poslat mně, tak prosím o kouzelnou lampu. Předem děkuji.
    Já bohužel už mám kvótu (7) poslanou.

Chybí mi ještě 5 lamp,
    abych se dostala do stavu 25/42 a mohla tak získat alespoň 1 upgrade továrny.

EDIT: Mockrát děkuju! :)

Naposledy upraveno: 7/8/18
  9. mamba54

mamba54 Stará škola

Chybí mi už jen jedna lampa, všechno sklizené už nic nedozraje, nepřekáží někomu jedna lampička, prosím;)
    Edit: Tak už mám!!! Děkuji moc hráči grinchxx, zítra pošlu dáreček, dnes už jsem všechny rozeslala:);)

10. veselafarmarka

veselafarmarka Perspektivní autor

Ještě jednu jedinou lampičku prosím:::: díky.
    ,

Díky moooc všem nesousedům kteří mi do pislední chvilky posílali kouzelné lucerny, přesto mi chyběla jedna jediná. Ještě jednou dík za snahu pomoci.

Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  11. Opicka88

Opicka88 Zelenáč fóra

Ahoj, kdyby měl někdo dárky navíc, prosím prosím o střípky, nějak se jich nedostává.

12. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Ahojky,mohl by mi někdo zaslat pár piksliček s lepidlem děkuji

13. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Nabízím akční kvítí trh AH
    píchavka 1220
    vodní bobule 299
    úžlabní růže 1188

14. jarka112

jarka112 Vážený autor

na trh AJ nedodal by niekto pichlavu hubu?

15. lvice35

lvice35 Pisálek fóra

Ahojky farmáři, kdyby měl někdo volné dárky, byla bych vděčná za střepy. Předem moc děkuju.

16. DandyV

DandyV Rádoby autor

Hezký večer, neměl by někdo volný střep, pár mi jich chybí na stonek, předem děkuji, zašlu za něj nějaký bonus.

17. moncicak7070

moncicak7070 Baron fóra

Ještě potřebuješ lepidlo ?

18. 18500

18500 Rádoby autor

este potrebujem 10 rozbite sklo --vdaka

19. xmonca

xmonca Pisálek fóra

kdyby měl někdo lepidlo navíc díky moc

20. majina13

majina13 Rádoby autor

Ahojky nabízím

stáje a stromy
    hnízdo pro roháče, červenčí hnízdo 5x, obydlí pro šneka, krokodýla 4x ,bažanta, žirafa,sokolí hnízdo, lev, mloky červené i skvrnité, rysí nora
    voliéra pro tukany oranžová,krtek oranžový,koala oranž 3 x,továrna na trezory ,holubník oranžový, křeček oranžový, delfín oranž, tučnák, humr

pomelovník 2x, salaka 4 x , myrhovník 9x, ,vánoční stromek 2011 2x, bříza 2x, kanaga vonná, muškátovník 5 x,citlivka 5x ,diospyros 3 x, sekvoje 3x, noční třpytivý strom 6x, akácie 7x, ledová jedle 4x, diospyros 3x
    santalovník 6x,blahovičník citronikový 2x , bugenvilea 8x,jablon temné královny 7x, mangrovník 11x, cicimek 6x, mýdelník 10 x, salaka 14x, blahočet chilský,zlatolist, fíkovník smokvon, monstera, hřebíčkovec, areková palma, blahočet ztepilý, ambron, leucadendron, ořechovec pekanový, modřín, pabuk, sladký kaštanovník

plumérie xxl, akébie xxl, vistárie xxl, grapefruitový strom xxl 7x, ledvinovník xxl, mangostan xxl 4x, makadamie xxl, kustovnice xxl, moringa xxl, santalovník xxl 5x , nolina xxl, diospyros xxl 4x, cicimek xxl 2x, muškátovník xxl, mangrovník xxl 6x, salaka xxl 6x,zlatolist xxl, fíkovník smokvon xxl, monstera xxl, hřebíčkovec xxl, areková palma xxl

dekorka jarní nálada, kerberos, duhové kouzlo, kuch ařský hrdina, kuchařská škola, pro vědu!, láska je bojiště, trable s lucernami, karetní psi, zástupce šefkuchaře,

Dekorky které lze umístit na plochu strašidelný dům hlavička, mozkové sušenky, postel hrůzy, slizký punč, kerberos, valčík s motýly, duhové kouzlo, bezhlavý, netopýří strom, sladké spaní, Áááá, z duchů strach nemám, lákavé s ladkosti, mumifikovaný medvěd, duchařský mýval, velký slizový vulkán, velké slizové jezero, přivolávač deště,jablečná aréna,
    mrkvová panna

růžové stáje - kachník, kravín, krůtník , ovčín, rybník, kozín, králikárnu, kurník, prasečák, pštrosy, osly, velbloudy, opice, pandy, sloní výběh, paví výběh, vraní hnízdo, obydlí pro myš, chameleon, bobří hrad, medvědy

neon krůtník a králikárna, kočky, ovčín, prasečí chlívek, myš, konská stáj, medvědy

růžové výrobny obchod se zavazadly, angorská vlna

Vyberte si i více věcí vyměním za růžovou výrobnu nebo JC.

sháním růžovou výrobnu - bio laboratoř, koberce, hůlky, ranč, stříhárnu, plavky, krabice, vějíře, rybník, lanýž, hydrant, sítě nebo vraní úkryt

pište holoubkem :))

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.