Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -Skalička-

-Skalička- Pisálek fóra

Rozumně...dekorky,hlavně ty do stonku,nebo xxl stromky třeba,nebyly by?:sleepy:

2. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

ahoj hledám dekoraci farmerama aréna[​IMG]a můžu jí vyměnit za JC

a ještě hledám:neonové krávy,králíka,slepici,kachnu,koně

a růžové kočky a medvědy růžové jestli by někdo měl Posílejte holoubka Děkuji

Naposledy upraveno: 21/5/18
    lentilka998 a Natálka29 tohle ocenili.
  3. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

sháním růžové slony -

Natálka29 a Honzulka05 tohle ocenili.
  4. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte prosím nemá niekto navyše 2 xxl bugénvilee?Môžem za ne poslať niektorú s týchto ružových stajní čo mám slona,vrany,páva alebo medveďa.Díky.

Honzulka05 a Natálka29 tohle ocenili.
  5. pavca67

pavca67 Expert fóra

humří písen lásky za JC

6. herda21

herda21 Expert fóra

Také ráda vypomohu nováčkovi.
    Starousedlíky poprosím, zda nemá někdo na výměnu nosorožce a stále se mi vyhýbá oranžový mlok, potvůrka jedna....
    Třeba se nabídka najde :)
    Úspěšnou výměnu všem :)

Tak díky dobré duši jsem vyměnila - nosorožec je již mezi ostatními zvířaty. :)

Naposledy upraveno: 22/5/18
  7. sabrinaCZ

sabrinaCZ Pisálek fóra

Sháním žraloka a tučňáka,jdou vůbec posílat?

8. 18500

18500 Rádoby autor

hadam ammbrovnik styraxovy,strom s kozim mliekom,leukadendrom striebristy a vybeh pre nosorozce

9. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

najde sa dobra dusa co ma dekorku mimo kolajnic? a co za nu? ponuky poprosim holubkom ;):)
    a potesila by aj dekorka-cukrarstvo
    dakujem

10. .Eldorado.

.Eldorado. Rádoby autor

Ahojte, hľadám pabuk južný, ammbrovnik styraxovy, leukadendrom striebristy, na výmenu mám nejaké neónové a ružové stajne, ale aj iné, napíšte si :)

11. lekz

lekz Pisálek fóra

Pěkný den,

Sháním dekorace do stonku : přírodní ernergetický nápoj a stávka!
    Co nabízím? Pokusím se vyjít vstříc, od základních chlévů po některé růžové , od základních stromů po XXL a nějaké i dekorace (mám spoustu hvězdářských dalekohledů třeba)

12. Orliček

Orliček Magnát fóra

Ahojky

nemáte někdo strom Albízie? prosím

13. koníček63

koníček63 Zelenáč fóra

Ahoj, nemá někdo navíc dekorku VIKINGSKÁ SAUNA ??????? nabídky prosím do pošty domluvíme se díky;)

14. moncicak7070

moncicak7070 Baron fóra

Ahoj, Albízii bys měla už mít :D:inlove::inlove:

15. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Tak i já sháním papuk, ambroň, dekorku humří píseň lásky a mozkolici, najde se někdo, kdo by vyměnil moc prosím

16. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

nabízím dva johny za růžové arašídové máslo

17. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Mám v lodi nabídku na 10ks XXL mandloní za 10ks XXL ořešáků - a nic ! :-D
    Nikdo nechce vyměnit ? Potřebuju vyrovnat stavy stromů, mám to nějaký nevyvážený ! Copak je ořešák vzácný ?
    Pokud máte někdo jinou nabídku (na ořešáky), tak pošlete prosím přes holoubka, dík !
    edit: Tak jsem to stáhla - museli jste mně nakopnout do kotníku - je to moooc licencí :)
    No hlavně že za to nemůžou ořešáky, to se mi ulevilo :-D

Naposledy upraveno: 22/5/18
  18. Pajuska.67

Pajuska.67 Rádoby autor

Nema někdo ruzove žaby nebo medvědy za neonove kone tomu jeste albizie strom moc prosim

19. majina13

majina13 Rádoby autor

Ahojky nabízím

stáje a stromy
    mloka skvrnitého, krokodýla 4x ,bažanta, dráček 3x ,bažina slizké příšery, hroch 6x,
    voliéra pro tukany oranžová,krtek oranžový,koala oranž 3 x,továrna na trezory ,

sladký kaštan 3x pomelo 2x, monstera 2 x,salaka 4 x , myrhovník 9x, ,vánoční stromek 2011 2x, bříza 2x, kanaga vonná, muškátovník 5 x,citlivka 5x ,diospyros 3 x, sekvoje 3x, noční třpytivý strom 6x, akácie 7x, ledová jedle 4x, fíkovník smokvon 10x
    santalovník 6x,blahovičník citronikový 2x , bugenvilea 8x,jablon temné královny 7x, mangrovník 11x, cicimek 6x, mýdelník 10 x, salaka 14x, hřebíčkovec 10x

plumérie xxl, akébie xxl, vistárie xxl, grapefruitový strom xxl 7x, ledvinovník xxl, mangostan xxl 4x, makadamie xxl, kustovnice xxl, moringa xxl, santalovník xxl 5x , nolina xxl, diospyros xxl 4x, cicimek xxl 2x, muškátovník xxl, mangrovník xxl 6x, salaka xxl 6x, hřebíčkovec xxl, fíkovník smokvon xxl, monstera xxl 3x,

dekorka jarní nálada, kerberos, duhové kouzlo, kuch ařský hrdina, kuchařská škola, pro vědu!, láska je bojiště, trable s lucernami, karetní psi, zástupce šefkuchaře,

Dekorky které lze umístit na plochu strašidelný dům hlavička, mozkové sušenky, postel hrůzy, slizký punč, kerberos, valčík s motýly, duhové kouzlo, bezhlavý, netopýří strom, sladké spaní, Áááá, z duchů strach nemám, lákavé s ladkosti, mumifikovaný medvěd, duchařský mýval, velký slizový vulkán, velké slizové jezero, přivolávač deště,jablečná aréna,
    mrkvová panna

růžové stáje - kachník, kravín, krůtník , ovčín, rybník, kozín, králikárnu, kurník, prasečák, pštrosy, osly, velbloudy, opice, pandy, sloní výběh, paví výběh, vraní hnízdo, obydlí pro myš, chameleon, bobří hrad
    neon krůtník a králikárna
    růžové výrobny obchod se zavazadly, angorská vlna

Vyberte si i více věcí vyměním za růžovou výrobnu nebo JC.

sháním růžovou výrobnu - bio laboratoř, koberce, hůlky, ranč, stříhárnu, plavky, krabice, vějíře, rybník, lanýž, hydrant, sítě nebo vraní úkryt

pište holoubkem :))

20. timonek.

timonek. Pilný autor

dám jezírko pro humry za pár XXL stromků ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.