Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. 55mil

55mil Pisálek fóra

Casey27 - obě dekorky jsou v nabídce v loďi. Za jednu chtějí ambroňovou kuličku a za druhou taky nějakou dekorku. Ráda bych ti pomohla, ale ani jedno nemám.

2. zoopraha1

zoopraha1 Pisálek fóra

nabízímrůzné xxl stromy,mýdelník nebo co budu moc za lva ,kamzíka nebo šneka napište mi prosím

3. masenka75

masenka75 Perspektivní autor

sháním růžové výrobny nabídnete díky

4. Preceja

Preceja Mistr fóra

Neměl by někdo ambroň a pabuk jižní za něco rozumného, tím nemyslím 9 papouščích stromů, což je v nabídce? Děsivé stromy sice mám, ale všechny zasazené :-( Prosím když tak do zpráv.

aktualizace: Tak už jen ambroň, ale vzhledem k poptávce tady je to asi marné, co?

Naposledy upraveno: 18/5/18
  5. -Scharulka-

-Scharulka- Stálice fóra

Ahoj, nabízím tyto růžové stáje...opice,panda,velbloud,kráva....má někdo prosím slona,motýla či vránu? Pište, prosím..třeba mohu přidat i strom nebo něco co hledáte....děkuji moc Michalce59 za růžové žabky a netopýrky....opravdu, jsi zlatíčko :inlove:

michalka59 tohle ocenil(a).
  6. Boubelík

Boubelík Pisálek fóra

Sháním zvířata: strašidelné výběhy a dílny

Sháním dekorace:
    balón z MS 2011, blázniví kočičí fandové, slepičí fanoušci, fotbalové žonglování, fotbalová hra, bez ruk, vítězná penalta, Farmerama aréna, čarodějnická kuchyně, dýňové strašidlo, Eiffelova věž, John Citrón, obří pivní džbán, death metal, Trims'n'Roses, karetní psi, pokerové kočky, kvetoucí zázrak, dokonalá hůl, kluzký led, vlak duchů, český záhon

Nabízím zvířata a výrobny:

růžové: opice
    červená: pávy, bobry, krůty, krávy, králíky, kachny, slony, barvírnu, výrobnu angorské vlny
    oranžová: prasata, medvědy, slepice, husy, včely, koně, lišky, sovy, králíky, kozy, krůty, krávy, psy, vrány, pštrosi, osly, chameleony, opice, slony, pandy, sýrárnu, pštrosí výběh, vraní úkryt, výr. mléka, výr. prach. peří
    mnoho žlutých (např. sovy, vrány, kočky, ryby, orly, pštrosy, netopýry, japonské kapry, pávy, včely, výrobu netopýřího guána, stříhárnu ovcí, lanýžovou farmu, rodeo ranč, tov. na koberce,...)

lvy, sokoly, bizony, bažanty, jeleny, lasičky, vydry, lišky, čápy, kukačky, ptakopysky, želvy, ledňáčky, labutě, motýly, pásovce, veverky, sovy, bobry, orly, berušky, světlušky, včelín, tuleně, plameňáky, mravenečníky, tygry, hrochy, žraloky, žirafy, vodní dráčky, pandy, pandy červené, anakondy, humry, koaly, lenochody clas., včelín, textilní mlýn, továrnu na koberce, továrnu na krabice, továrnu na vějíře, továrnu na plachty, bio-lep laboratoř, kotlárnu, tov. na houpací sítě, tov. na jídelní hůlky, butik s plavkami, domov pro kočičí víly, temné světluščí doupě

Nabízím stromy:

XXL: planika, sakura, broskvoň, hruška, slivoň trnitá, pomerančovník, datlovník, dub, javor cukrový, mandlovník, jedle, jeřáb oskeruše, morušovník, magnólie, vistárie, bříza, slivoň mirabelka, baobab, budhova ruka, tamarinový strom, banánovník, pitahaya, mangostan, guava, kiwi, fíkovník, mangrovník, papája, kumquat, akébie pětičetná, eben černý, avokádo, nolina, hřebíčkovec, cicimek čínský, mandarinovník, blahovičník citronovníkový, noční třp. strom
    XL: lokvát, dub, švestka, ořešák, slivoň trnitá, třešeň, jedle, olivovník, vrba černá, garcinia, rohovník, grapefruit, hvězdný strom, amherstie, baobab, dub korkový, javor japonský, clausena wampi, chapadlová vrba , jabloň temné královny

slaný strom, cukrový strom, jalovec skalní, citronovník, dřín, kamenná pinie, slivoň, jeřáb ptačí, jeřáb břek, kdoule, datlovník, anjou hrušeň, rakytník, mišpule, sekvoje, olivovník, kowhai, jinan, javor cukrový, javor japonský, citlivka, ledová jedle, smuteční vrba, vrba jíva, modřín, vistárie, mandlovník, vánoční stromek 2011, fíkovník, nektarinka, avokádo, juvie, kokosová palmu, rolinie, banánovník, pistáciovník, katalpa, mango, mombín, granátovník, kumquat, santalovník, cesmína paraguayská, acai palma, pandánová palma, delonix královská, salaka jedlá, sarkofágový strom

Nabízím dekorace: duhové kouzlo, Paul McKrátký, George Patizon, cukrárna, kuchařská škola, skvělá práce, ať teče pivo proudem

Zájemci o obchod pište prosím poštou.

Naposledy upraveno: 22/5/18
  7. -mironella-

-mironella- Pisálek fóra

ahojte, nenájde sa u niekoho navyše dekorka joystick a Pegas expres , ja som nestihla akciu dokončiť, takže ak máte na výmenu napíšte a dohodneme sa čo za to :)

Ďakujem

8. ScoobyDoo55

ScoobyDoo55 Zelenáč fóra

ahoj já sháním pár stromů které byly v tajných sazenicích piště na ScoobyDoo55

Děkuji

9. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Krásný večer všem, moc sháním ambroň není tu někdo, kdo by ji vyměnil?

10. mirusav3

mirusav3 Zelenáč fóra

prosím,prosím,nemá někdo starší dekorku ,Kaštanový farmář ,děkuji,snad to za něco vyměním

11. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

hezký den, nejsem dítě štěstěny a proto i když se pokouším sebevíc získat Ambroňovou kuličku, tak bez výsledku, proto prosím kdyby měl někdo pro mě 1 strom tak se domluvíme na odměně ,jsem ochotná i splácet některé produkty,,,děkuji mooooc

12. -Martiina-

-Martiina- Pisálek fóra

Nepřebývá někomu dekorka Něco v nepořádku?
    Ze stromů mi chybí Tis, Ambroň,
    Ze zvířat Roháč, Lev, kamzík.

Nabídnout můžu prakticky vše (v rozumné míře) - JC nemám.

13. klaarcca

klaarcca Perspektivní autor

Hezký večer :) tak já sháním ambroň, pomelo, tis a pabuk.. piště co by jste za to případně chtěli, nabídnu úměrně i více ks :music: děkuji

PS: žádnou hitparádu zásob ode mě nečekejte :D

14. M.DRAHOKAM

M.DRAHOKAM Pisálek fóra

Ahoj lidičky prosím má někdo na víc vajíčkový strom , tis, pabuk kozí mléčný strom, medový strom,diosporus? Napište holoubka moc dík

tydýtková tohle ocenil(a).
  15. olivka1180

olivka1180 Pilný autor

Ahojky, měl by prosím pěkně někdo na výměnu ambroň?

16. zabeva

zabeva Pilný autor

zdravím, sháním ambron,tis,pabuk,voskovník,lva,mloka oranžového,roháče,psací brk nabídne někdo?děkuji

17. moncicak7070

moncicak7070 Baron fóra

Prosím, prosím daroval by někdo JC :oops:;)

18. alloha8

alloha8 Perspektivní autor

Ahoj, chybí mi ještě tyto stáje, ta jestli někomu přebývají, písněte třeba se u mě najde něco, co by se vám hodilo :)

Kohout,jezevec, ježek, beruška, ptakopysk, vlk, skunk, želva, los, kamzík, vydra, svišť, klokan, pavouk, hroch, žirafa, mlok (oba),..

19. beskaa

beskaa Zelenáč fóra

hladam dekoraciu vitazstvo na lade, napiste co za nu chcete

20. Martina717

Martina717 Vycházející hvězda fóra

Ahojky,marně sháním ambroň,co můžu za ní nabídnout?:)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.