Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -samsie-

-samsie- Perspektivní autor

Člověk se po týdnu probere ze 40 horečky a zjistí, že stejně jako na jaře přišel o královničku a také o OaD :-( No co se dá dělat. Nějaké restíky jsem už poslala, ale někdo u mě ještě má dekorku ,,Zastavte zloděje sýra,, Tak se prosím přihlašte ;)
    A těm, kteří nám psali, se moc omlouvám, že reaguji až teď, ale kromě Martinky nás to skácelo hodně. Teprve teď po týdnu jsme našla sílu jít na chvilku na net.

danielka0000 tohle ocenil(a).
  2. .Večernice.

.Večernice. Obyvatel fóra

nabízím přebytky, mám posledních 15 licencí tak si pište

3. -mironella-

-mironella- Pisálek fóra

ahojte, tak na poslednú chvíľu sa chcem opýtať, či niekto nepotrebuje nejaký obyčajný strom, výrobňu alebo stajňu... píšte holúbka, ak mám pošlem :)

a ak by sa u niekoho našiel strom s kozím mliekom, rada vymením za niečo, píšte holúbka :)

Naposledy upraveno: 11/2/18
  4. Terkasp89

Terkasp89 Rádoby autor

Nabízím dekoraci: KARAMELOVÝ KATAPULT z právě probíhající akce ; vyměním za žirafu

Sháním:
    - růžové výrobny (všechny kromě hydrantu, lanýžů, jezdeckých hodin a kozí mlékárny)
    - dekorace: Ztracen v labyrintu, Cvičení dělá mistra, Nektarová párty

Na výměnu mám v zásadě vše ostatní, pabuk, voskovník, tiki strom, ciciemk, tis, krokodýl, červené stáje a výrobny, růžové stáje atd.

5. Vero.nika82

Vero.nika82 Perspektivní autor

Posledních pár chvil, tak si ještě napište, co sháníte, pokud budu mít, ráda pošlu.

6. mirbel46

mirbel46 Perspektivní autor

Chtěla jsem ti zaslat nějaké stáje,ale píše mně to,že neexistuješ.

7. JáJůJá

JáJůJá Rádoby autor

Zdravím, prosím pěkně nemá někdo navíc vajíčkový strom? Pokud ano napište co za něj, díky moc.

Už jsem sehnala, díky moc hráčům osirisone1,krakoramaja, olivka1180 a hlavně zlatíčku michalka59, kteří mě nezištně podarovali bude má farma opět prosperovat. Díky.

8. dannger11

dannger11 Expert fóra

Ahojky,
    nemá tady někdo náhodou zbytečnou bugenvileu xl?
    Moc děkuji hráčce Večernice za stromek,jen mě to píše,že hráč neexistuje,tak děkuji aspon touhle cestou.Pokud něco sháníš,ozvi se,ráda Ti taky udělám radost.

9. lalaX21

lalaX21 Pilný autor

Ahojky farmáři, jestli máte přebytek vraních hnízd a pavouků, pošlete mi prosím, Nějak se mi při děsivce nedaří.
    Předem velké díky.

10. 18500

18500 Rádoby autor

hladam strom tis obycajny a tiki strom

11. máťochov

máťochov Stará škola

Hezký večer všem.

Nabídne někdo tyto dekorace:

zajíček z mléčné čokolády
    zajíček z hořké čokolády
    zajíček z bílé čokolády

mohou být v obou variantách ( dávající buď Kr nebo Bz )

12. Pecuska007

Pecuska007 Vycházející hvězda fóra

Strašně moc by jsem s klukama chtěli poděkovat všem kdo nám poslali chlívečky :) oranžové, červené i růžové mají z toho velikou radost a já taky :) ještě jednou moc a moc děkujeme :-*

13. zuzkaf

zuzkaf Rádoby autor

Ahojky.Chybí mi jeden košík.Má někdo ještě navíc? Prosím a předem děkuji. zuzkaf

14. milcok

milcok Pisálek fóra

Pěkně prosím,chybí mi 4 košíky,byl by tu někdo tak hodný a poslal,děkuji :))

15. sdman

sdman Pisálek fóra

Ahoj, hledám někoho komu by nevadilo mi posílat AKČNÍ VYPADÁVÁTKA. :)
    Zájemci pište prosím zprávu na nick: sdman
    Děkuji :)

16. kachnik10

kachnik10 Perspektivní autor

Ahoj všem, pokud máte volné dárky, budu vděčná za akční rukavici. Svým sousedům a ostatním posílajícím moc děkuji. Mám denní limit 7 dárků (dnes už rozdané) kachnik10

17. lantik88

lantik88 Pisálek fóra

ahoj přidej si mě a budeme si vyměňovat :)

18. sdman

sdman Pisálek fóra

Zdravím, prosím moc potřebuji pomoc s nedostatkem AKČNÍHO DÁRKU (KERAMICKÝ KVĚTINÁČ).
    Kdo může prosím pošlete mi ho na nick: sdman

Díky moc :(

19. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte chybí mi 37 květináčú, jestli máte někdo volný dárek, pošlete mi, prosím a napište co mám poslat já. Díky

20. jar*lad

jar*lad Pisálek fóra

Dobrý den,milí hráči hry Farmeráma,mám velikou prosbu, i přes veškeré moje úsilí dokončit akci mi po dnešním posledním sběru chybí už jen 16 květináčů, abych dokončila umletí posledního nakrmení muškerýra. Pomúže mi prosím někdo? Předem děkuji mnohokrát za pomoc a blahopřeji všem, kdo akci úspěšně dokončil.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.