Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Petr

Petr Pisálek fóra

Shháním níže uvedené dekorky:

Něco v nepořádku
    Kdo to byl
    Mráz v hlavě
    Bezhlavý
    Nemá mě rád
    Nádherná baracarole
    Sladká serenáda
    Cvičení dělá mistra
    Nektarová párty
    Lektvarová párty
    Přičichni

Kdo má a chce vyměnit tak napište na PeDo61. V nabídce prozraďte co požadujete za výměnu!

2. gana1258

gana1258 Pisálek fóra

Děkuji hráči nebo hráčke -return- za posláni cicimek činsky a i za větu nic zato nechci mooooooooooooooc děkuji

Y_n_O tohle ocenil(a).
  3. Mana12396

Mana12396 Pilný autor

ahoj scháním dekorace - něco v nepořádku, zastavte zloděje sýra, hranice, něco k zakousnutí, nádherná barcarole, nemá mě rád. pište holoubkem co požadujete. :)

4. Baroland

Baroland Ikona fóra

Najde se někdo, kdo by mě PÚJČIL do příští O/D 2x Bažina slizké příšery ?? Mám je na krchově a nemohu využít nabídku ze vzducholodi.
    Pokud ano -prosím oznámit poštou. Stačí mě i od dvou hráčů po jedné. Děkujííííííííí

STAČÍIIIIIII ♥♥♥ díky michalce i kaolínovi...jste zlatí mám žabího zachránce.

Naposledy upraveno: 10/2/18
    Danielaa25 a matlafous123 tohle ocenili.
  5. masenka75

masenka75 Perspektivní autor

sháním růžové výrobny nabídněte mám toho spoustu na výměnu

6. alevinka

alevinka Zelenáč fóra

Dej si mě za sousedku a můžu ti posílat MJS skoro denně můj nick -buldozer2000-

.houvíček. tohle ocenil(a).
  7. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Ahoj!
    Shání někdo dekoraci Má loď je můj hrad (z akce Blázen do rybaření na dírkách (15.11. - 20.11.))?
    Ve "vzducholodi" jsem zjistila, že je o ní zájem... jen dumám, co za ni budu chtít.
    Nabídky do pošty

8. pepík-7

pepík-7 Pisálek fóra

Nabízím žabí zachránce za J.C.

9. beneta3

beneta3 Pisálek fóra

Ahoj sháním továrnu na krabice červenou.Nabídne někdo? Pošlete holuba

10. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Všem přeji krásný den a hned začnu mojí hloupostí xD.Spletla jsem si v lodi poptávku s nabídkou a tak jsem přišla o růžovou bobří pilu. Prosím nemáte někdo na výměnu?

modro.ocko22 tohle ocenil(a).
  11. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Nabízím kompletní dekorky na kaštanový řádek, rovněž nabízím růžovou výrobnu : hůlky nebo koberce, staré dekorky, tisy, pabuky a voskovníky, laucadendron stříbrnolistý atd....nabídky prosím holoubkem, upřednostňuji JC, ale není to podmínkou;) Sháním farmerama arénu se střechou nebo královskou palmu se srdíčky

12. formaky

formaky Rádoby autor

Ahoj,prosím měl by někdo:
    Voskovník
    Tiki strom
    Pabuk jižní

Nabízím za to např:
    Sekvoj
    Tamaryšek
    Smuteční vrbu
    Zlatý déšť

13. -mikik-

-mikik- Pisálek fóra

ahojky všem,
    Hledám výrobny:
    KERAMIKA
    HRÁBĚ
    MASKA MÝVALA
    SOLÁRNÍ KOREKTOR
    VONNÁ SVÍČKA
    ZUBNÍ KARTÁČEK
    kdo by měl navíc buď na výměnu nebo půjčení napište mi určitě se domluvíme

14. Kecynaa

Kecynaa Rádoby autor

Ahoj hledám dekorace z "veselé vánoce" věnečky z květů, lenošení na slunci, z louže do louže, kvetoucí zázrak

A dekorace z "Santovo tajemství" Vánoční stromeček (neplést se stromem jako takovým) Poslední přípravy..

Nabízím: Lasičku, jezevce, berušku, jelena, bizon, kamzík, motýla, světlušky, růžovou ovečku, růžový netopýry, plameňáky, žraloka, pandy, krokodýl, žirafa (nevím jestli jde poslat), hrocha A spoustu stromů....

15. anculilinka

anculilinka Pisálek fóra

Ahoj
    Sháním
    Rolinie XXL
    Eben Černá XXL 2 krát
    Nektarinkový strom XXL 2 krát

Bugenvilea XXL 2 krát
    Zlatý listnáč XXL 2 krát

Nabízím
    Koňská stáj růžová 2 krát
    Ovčín růžový
    Krůtník růžový
    Kachník růžový
    Cicimek čínský
    Salaka jedlá
    Mýdelník
    Vrba jíva

Leucadendron stříbrnolistý
    Tiky strom

16. objevtedar15

objevtedar15 Pisálek fóra

nabídne někdo kozí strom?

17. manys

manys Pisálek fóra

ahoj, stále sháním kaštanového farmáře, pabuk, tis nabízím bezhlavý, hřebíčkovec XXL, mangrovník XXL, růžové králíky, kachny, ovce

18. petanik

petanik Zelenáč fóra

sháním bažanta, nektarinku, případně vyměním za 1x jabloň temné královny nebo za1x továrnu na sítě nebo 1x továrnu na kníry

19. hudy536

hudy536 Obyvatel fóra

Hledám růžové husy a růžové vrány.
    Nabídky holoubkem a napište si, co za ně...nějaké menší růžové chlévy se najdou, případně i něco jiného. Pokud chcete dekorku, napište rovnou jakou, mám jich sice hrozně moc, ale většina do stonku nejde.
    Moc díky!

20. cudla

cudla Pisálek fóra

ahoj nabízím krokodýla vodní dráček pabuk tis leucadendron vrba jíva shánim růžová výrobna prachového peří růžové lanýže nebo růžovou stříhárnu ovcí určo se dehodnem cudla

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.