Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. charina

charina Aktivní autor

Zdravím, do řádku mi chybí dekorace "S jako sýr", je z nedávné akce Sýrové tajemství. Chtěla by proto poprosit všechny farmáře, zda ji někdo z vás má, napište a domluvíme se, děkuji.
    charina

2. doben

doben Ikona fóra

Nabízím růžovou továrnu na houpací sítě.
    Nabídky prosím poštou.

3. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahoj ve spolek,

sháním dekorace na hřbitov ;)
    je z poloviny plný :)

4. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

nemáte někdo navíc pabuk?
    no a s jako sýr, ale v to nedoufám :((

edit: moje zlatá sousedko michalka59 moc moc moc díky za pabuka :inlove: miluju tě!!

Naposledy upraveno: 8/2/18
    michalka59 tohle ocenil(a).
  5. Natálka29

Natálka29 Pisálek fóra

ahoj hledám koňskou stáj růžovou voskovník nektarinku a liščí noru

6. plyšulín

plyšulín Aktivní autor

Ahoj všem. Prosím výherce z dožínek, který měl dostat oděnu, aby se neupejpal a ozval se, neb poznámku jsem založila tak, že ji nelze najít.

Vzhledem k nedostatku MJS na své farmě pořádám burzu červených a růžových stájí. Červené stáje za pět MJS, růžové za 7 MJS. Při větším odběru možno domluvit slevu...
    Stáje červené : vrány, krůty, kachny, netopýři, koně, psi, kočky, medvědi, chovný rybník, včely, pštrosi, osli, bobři, opice, velbloudi, pandy, sloni a možná i něco jiného.
    stáje růžové : ovce, velbloudi, koně, pandy
    Edit : sloni už nejsou

7. Avriqa

Avriqa Pisálek fóra

Ahoj, nabízím stáje :
    labutě, továrnu na plachty, pásovce, orli, bobry,
    stromy: bugenvilea, oskeruše, jalovec, jeřáb ptačí XL i základ, kamenná pinie XL i základ, kowhai několikrát XXL a nižší, lokvát XXL a nižší, rakytník XL, slaný XXL, slivoň XL,
    baha stromy: baob XL, pistácie, hvězdný XL, delonix, jůvie, rohovník XL, tamarind XL, amherstie XL, grapefruit XXL, mangostan

sháním skoro vše ostatní :D pokud máte i cokoliv zájem napište a nějak se domluvíme :)

8. lenbeno

lenbeno Rádoby autor

Ahoj,nemá prosím někdo navíc strom s kozím mlékem?Měnila jsem až mi žádný nezůstal.Nabízím více Mj.
    Děkuju za nabídku.

jarka112 tohle ocenil(a).
  9. JáJůJá

JáJůJá Rádoby autor

Nabídne někdo růžovou výrobnu za JC?Za růžové hůlky dám JC dva.

A veliké díky hráčce
    libakos za její dárky, mám velkou radost:) A nesmím zapomenout ani na michalka59:)

Zoufálkov a michalka59 tohle ocenili.
  10. Bessinka

Bessinka Rádoby autor

Nabízím kamzíka nebo tygra nebo jelena za lva, děkuji:)

11. Celebka

Celebka Pisálek fóra

shání - něco v nepořádku - mám dost věcí , vyměním, předem děkuji

12. mituli

mituli Polobůh fóra

Ahoj,prosím o dekorky co jsem nestihla pro nemoc a chybí mi do stonku-pinátový pachatel+slepá pináta,pište do pošty,děkuji :inlove:

13. masenka75

masenka75 Perspektivní autor

Ahoj sháním dekoraci kdo to byl nabízím i vzácné stáje a stromy napište holuba

14. woodysekcz

woodysekcz Zelenáč fóra

Dobrý den. Rád bych se zeptal, proč nejde přeposlat např. Mystický drak, Mystický fénix, Hrůzo-senzační strašák, Nebeští námořníci a jiné. A tedy prosím o zaslání soupisu věcí, které nelze přeposlat. Děkuji moc.

15. jandak

jandak Rádoby autor

Prosím moc sháním ZASTAVTE ZLODĚJE SÝRA můžeme se domluvit co zato děkuji

16. Pecuska007

Pecuska007 Vycházející hvězda fóra

Kdyby se tady našel náhodou někdo kdo by měl navíc oranžové nebo červené stáje nebo klidně i růžové :) jakéhokoliv druhu a chtěl by je darovat byli by jsme s klukama moc rádi :)

Edit našel by se někdo kdo by měl navíc a daroval nebo chtěl vyměnit dekorky - Výkonný balič triček a Demonstranti na farmě ? jsou to starší dekorace a chybějí nám do stonku :(

Naposledy upraveno: 9/2/18
  17. nanynkacheerka

nanynkacheerka Rádoby autor

Ahoj už mi schází do stonku jen Babička liška. Nemáte ji prosím . Děkuji.
    Děkuji moc za loď

Naposledy upraveno: 9/2/18
  18. -Scharulka-

-Scharulka- Stálice fóra

Ahoj,já bych si tak přála šnečka nebo lvíčka,zlatolist či ambroň...ani nevím, co z toho jde...to je to jediné,co nemám. Proto opět tato akce nemá pro mě smysl. Byli jsme ochotni dávat i nemožné za nepřiměřené nabídky,ale bylo to vzrůšo. Dřív to byla zábava, teď je to ještě větší, vskutku. Fajn výměny.

19. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    na dekorkovém hřbitově mi schází poslední dvě pidi pole. Kdyby měl někdo čirou náhodou nějakou dekorku co se dává na hřbitov na výměnu tak mi písněte holubem s tím co tak by jste chtěli. Vzácné věci za to neposílám.
    Díky

20. alinkar

alinkar Rádoby autor

Ahoj sháním PABUK A VOSKOVNÍK,dekorace VĚČNÝ PODZIM,MOC PYLU,ODSTÍNY AZUROVÉ A CITLIVÝ HAVRAN.Má někdo a pošle ?děkuji

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.